חדשות מהליגה

Wiiwa

New member
יש לי תיאוריה. היא קצת אגרסיבית

ז'תומרת, שאני: א. כופה אותה על המציאות ב. היא לא פוליטיקלי קורקט, אז כל אוהדי המושג, נא לא להגיב אני תוהה ביני לבין עצמי אם יש קשר בין מוות או טרגדיה של קבוצה, לבין הירתמות של שחקנים בזמנים קשים אלו. אני לא מדבר על שחקן מפתח שנפצע, אני יותר חושב על הצוות המקצועי דוקא. הנה, נפטר לו פרנק ליידן ינוח על משכבו בשלום, ןיוטה יוצאת למסע נצחונות לזכרו שהסתיים ברצף של 9 שהבטיח את עלייתה למעשה לפליאוף. טקס ווטאבר לוקה בשבץ? הלייקרס ( כן, יותר טובים מיוטה גם ככה, אבל הסטטיסטיקה לא משקרת, הם מתקשים לנצח באנרג'י סולושנס ) מנצחים ב15 הפרש ואפילו די בקלות. אני חושב שיש קשר ישיר. אני חושב שאמריקאי ממוצע, עם בגרות בהוליווד 4 יחידות ומעלה, חושק שפתיים כשקוראת טראומה כזאת ואומר לעצמו בלב "אני אנצח את זה בשבילך , טקס ווטאבר!!". יותר מזה, אני חושב שכל מאמן בינוני עם יכולת ורבאלית , רותם פציעות וטרגדיות כאלו לטובתו. אני לא אשכח את רצף הנצחונות של יוטה לפני שנתיים כשאשתו של סלואן נפטרה. אם נתאמץ, בטח נמצא עוד דוגמאות מה דעתכם?

rapgamer4ever

New member
הגיוני לגמרי.

זה גם מוכיח כמה יכולות לא מנוצלות יש לאדם. אתה לא מסוגל להגיע לרמה מסוימת של רצון בעצמך, אתה חייב "עזרה" חיצונית, במקרה הזה טרגדיה.

Oxycodone

New member
זה לא נוח

בשביל מה הפורום צריך בלוג ? זה סתם מעצבן לפתוח עוד לשונית כדי לקרוא חדשות. חדשות של הליגה צריך לדעתי לכתוב ישר בפורום שאפשר להגיב ויש דיון , או אפילו לנעוץ במשהו מרכזי. הקטע הזה של הבלוג לא משהו לדעתי

ילקח בחשבון

היתרון של עדכון כזה הוא שלא צריך להתחיל לחפש חדשות בכל התגובות אלא פשוט הפוסט עצמו יתעדכן. עדיין אין קונספט מלא לבלוג, וכמו שאני משער שיעלו עוד רעיונות ככה הם בטח גם יפלו. בכל מקרה, תודה על התגובה.

למעלה