חדשות מהדגים

parnar

New member
חדשות מהדגים

חומר מקומי עבר את ה20000 עותקים יש אלבום זהב והאתר החדש אמור לעלות שבוע הבא (הוא כמעט גמור) אבל כפי שאנו מכירים את גיא האתר יעלה עוד חודש ;)

parnar

New member
ועוד דבר

יש עדכון בגלרית הופעות ומעריצים עם הדג העלתי את כל התמונות של ההופעה מהקמפוס אז check them out

טיפקסית

New member
אני רוצה להרים כוסית לכבוד אלבום הז

רוצה לברך את חברי הדג נחש שאחרי עבודה קשה רבה ומאומצת הגיעו למעמד של אלבום זהב שני בתוך פחות משנה. וגם אתכם המעריצים שקנו וממשיכים לקנות את הדיסקים ולהפיץ את דת הדג. אמת ואמונה תמשיכו בעבודה הקשה המטרה הבאה - פלטינה

טיפקסית

New member
ושכחתי משהו../images/Emo72.gif

לחיים אמת ואמונה דיסק זהב אגב למי שלא יותר = 20,000 עותקים שנמכרו

FunkyGiraffe

New member
זה לא מסוגל להיות למטה.

הרמת כוסית בסגנון שאנן סטריט!!!

טיפקסית

New member
../images/Emo48.gifיאללה לחיים כולם

יאללה בלאגגגגגגגגגגגגגן אני מכורה לדג נחשים וקדימה מרימים לחיים לחיי הדג נחש ולעוד עשורים של פעילות

RunNGun

New member
אצטרף לשני חבריי לאייסי ../images/Emo13.gif

בברכת מזל טוב לדגים! אם אנלא טועה, זאת לא הפעם הראשונה שהם זוכים לאלבום זהב.... גם "לזוז" לקח זהב (אולי אפילו יותר, כי זה נשאר על המדפים עד היום) - הדג הפכו ללהקה חשובה ורצינית במוזיקה הישראלית. כבוד!

FunkyGiraffe

New member
אתה לא טועה

אגב כרגע אין לי מקלדת אני כותב בהעתק הדבק ממש סיוט

טיפקסית

New member
../images/Emo47.gifיהמאן פורום הדג שולטטטטט!

יהמאן תמשיכו ככה חבר'ה יאללה חגיגות לחיים לחיים מרימים כוסית אגב עדיף פחית קרלסברג [בסגנון גיא ואטרף] יהמאן

טיפקסית

New member
שלומי אלון תעשה לי בלון

שלומי אלון תותח במלוא מובן המילה. הוא כזה אחלה והוא מגניב לאללה. חח יש לו יציאות. בהזדמנות אני ארעה לכם את חלופת ההודעות ביני לבינו באתר חבר'ה יש צחוקים לא נורמלים מישהו רוצה ת'מייל שלו כי יש לי :) דגים תותחים שולטים

למעלה