חדשות מהגזרה שלי

תכלת 30

New member
חדשות מהגזרה שלי

שלום בנות, נכנסתי לעדכן על מהלך הטיפול האחרון שלי (שעדיין לא נגמר) מכיוון שאני מרגישה שיש צמא לפרוטוקולים שונים ועדיין לא קראתי בפורום על הפרוטוקול אשר שימש אותי החודש. ולעניין: לאחר הריון כימי קיבלתי גלולות ל- 30 יום כשללא שהות מיד בסיומן התחלתי להזריק 2 גונל + 1 מונוגון. לאחר שבוע קיבלתי מחזור (לא שיטפון אבל דימום) ולאכזבתי באולטראסונד נצפתה רירית בעובי 3 וזקיקים לא היו בכלל. מה אומר ומה אגיד שברון לב קטן ההשקעה של שבוע זריקות, הכסף והאנרגיות... המפנה חל לאחר 4 ימים כאשר ניגשתי למעקב והפלא ופלא הרירית : 8 ועומדים זקופים ונאמנים 20 זקיקים , 10 בכל צד (וואו....) בהמשך הזקיקים גדלו ובעיקר צצו חדשים ולאחר 23 ימי הזרקה, מתוכם שבוע צטרוטייד נשלחתי אחר כבוד לשאיבה. ועכשיו להבדלים: היבול בטיפול הקודם- 7 ביציות תקינות שמתוכם הופרו בהפריה רגילה 2 באיכות לא ממש טובה כדברי הרופאים (שהובילו אותי להזכירכם להריון כימי). היבול בטיפול הנוכחי - 14 ביציות 7 הופרו באיקסי 7 ביציות בהפריה רגילה וההפריה הרגילה - עובר אחד בעל 4 תאים מההפריה באיקסי 6 עוברים כאשר אחד מהם אמיץ וחזק במיוחד גדל ל-6 תאים. הוחזרו לי 2 עוברי איקסי האמיץ והחזק ועוד אחד שאני מקווה שיתן יד לחזק וירוץ איתו ואיתנו בתשעת החודשים הבאים. עד לפה הצד הטכני. נשארו לי עוד 6 ימים לבטא, הזמן זוחל כמו צב ואני מתוחה ודרוכה כפי שלא הייתי בטיפולים אחרים ודבר אחד אחרון וקטן המחיר הנפשי והפיזי של טיפול הזרקה לאורך 23 יום הוא קשה וכואב היו רגעים אחרי ההחזרה שחשבתי שאני עומדת למות מהכאבים הספקתי גם לבקר במיון ושם כבר נצפו ציסטות רבות ונוזלים בבטן אבל עכשיו אני מרגישה טוב וחוץ מנפיחות וכאבים מידי פעם אני בהחלט מחייכת. אני מרגישה ובטוחה שאני בהריון, בעצם אין ברירה אחרת כי טיפול מאסיבי כזה אני לא אסכים לעבור שוב לעולם אבל בתור אחת ששרדה ועכשיו נמצאת פה לספר אני מאוד אשמח אם בעוד 6 ימים מהיום אני אכנס לספר שהטיפול הוכיח את עצמו ויכול לתת תשובה לבנות בעלות מספר הביציות המועט. יום טוב לכולכן

lullikka

New member
תכלת היקרה, תודה על השיתוף../images/Emo175.gif

ממש מעודד היה לקרוא שהיה שיפור רציני בתגובת של הזקיקים שלך,
וממש נשמע מייגע 23 ימי הזרקה
וממש יפה היה היבול שלך ואני לוליקה הקטנה בטוח אשאר פה לשמוע עוד סוף טוב עוד שישה ימים אז תשתדלי לא לטפס על הקירות
,לא לחנוק את הבעל
, לא להתפתות לבדיקה ביתית
, ו...כמובן לשתות הרבה ולנוח ושיהיה

לבנין

New member
המון הצלחה../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif

אחרי טיפול כזה חייב להצליח. גם לי יש טיפולים של 21 יום זריקות כך שאני בהחלט מבינה את ההרגשה. מחזיקה לך אצבעות ומקווה לשמוע על הריון

אני מחזיקה לך את כל האצבעות../images/Emo45.gif

אני כל כך מזדהה עם ההרגשה - הפעם זה חייב להיות זה. הייתי שם, אני מאחלת לך הצלחה!!!

עינת ב6

New member
הי תכלת ../images/Emo20.gif

הי חמודה מה מזג האוויר בגזרה שלך??? אני יודעת שקשה להעביר את הזמן...אז תנסי לעשות בעיקר דברים שאת אוהבת - בכדי שלפחות תהני...
מחזיקה לך חזק אצבעות עד הבטא
אה... ותודה רבה על השיתוף והאינפורמציה!
בהצלחה חומד!!!

תכלת 30

New member
והנה דוגמא

מה עושים בימי ההמתנה לבטא: הולכים לישון וקמים פתאום באמצע הלילה חסרי מנוחה....

עינת ב6

New member
מקווה שהצלחת לקום../images/Emo42.gif

הבוקר , אחרי ההתעוררות הלילית... שיהיה לך יום יפה
עם הרבה קירות נחמדים לטפס עליהם...

לא הבנתי משהו

מייד אחרי הגלולות התחלת להזריק הורמונים בלי לחכות למחזור, ואז הוא הגיע אחרי שבוע? אז למה התאכזבת שלא היתה רירית וזקיקים, הלא אחרי מחזור הרירית אמורה להיות קטנה והזקיקים טרם התחילו לגדול. לא הבנתי האם התכוונו שתקבלי אחרי שבוע הזרקות או לא. מחזיקה לך אצבעות להריון תקין וארוך

ל א ו

New member
זה בסדר גמור

אני קיבלתי גם טיפול כזה אבל עם דקא ארוך ביום השלישי למחזור ואחרי שבועיים קיבלתי זריקות ואז הופיע לו מחזור. זה פשוט מחזור מדומה ובגלל זה הרירית הקטנה והזקיקים הנעלמים.

בייבי4

New member
בהצלחה - מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo45.gif

תכלת החמודה - תודה על השיתוף במידע . זה באמת עוזר לשמוע כל מיני פרוטוקולים... גם אני הבנתי שאחרי מחזור לא אמורים להיות זקיקים והרירית אמורה להיות דקה ורק אח"כ הזקיקים אמורים לגדול... מחזיקה לך אצבעות לבטא יפיפיה!

ל א ו

New member
תכלת יקרה ../images/Emo39.gif

לאופטימיות כזו אני מחזיקה לך את כל האצבעות

dvoriz

New member
../images/Emo4.gifגם לי חדשות דומות

גם לי עוד 5 ימים מהיום- שזה אותו יום, יש בדיקת בטא, מקווה שנפגש עוד 9 חודשים בחדר לידה. גם אני מרגישה שזה חייב להיות החודש
, החלטתי שמחר אני עושה בדיקה ביתית, אולי זה ישמח אותי
, אבל אני אדע לא להסתמך על זה אם יהיה שלילי
. בהצלחה, מחזיקה המון אצבעות לבטא חיובית ויפה!!!

למעלה