חחחחחחחחח אז מה את עושה פה אה?
C CrAzY aBoUt WeStLiFe New member 9/7/04 #68 מין הסתם בא לי להגיב על נושא שקשור אליי.. אתה לא מרשה לי? וגם סתם בא לי להידחף אם לך מותר להידחף לפורומים אחרים אז לי אסור?? חחחח
מין הסתם בא לי להגיב על נושא שקשור אליי.. אתה לא מרשה לי? וגם סתם בא לי להידחף אם לך מותר להידחף לפורומים אחרים אז לי אסור?? חחחח
C CrAzY aBoUt WeStLiFe New member 9/7/04 #70 אאאאאאאא אתה מתחכםםםםםם ילדונתתתתתת אמ..... אני סתם עברתי פה ב"טעות" ו...ראיתי ששאלת את ערפא על החתימה שלו... ואז ראיתי את התגובות וכו' וכו'... יש מבין??
אאאאאאאא אתה מתחכםםםםםם ילדונתתתתתת אמ..... אני סתם עברתי פה ב"טעות" ו...ראיתי ששאלת את ערפא על החתימה שלו... ואז ראיתי את התגובות וכו' וכו'... יש מבין??
N necky New member 9/7/04 #24 יש סיכוי... אם היא תמשיך ככה להתעלל בבנים של הפורום בצ'אט ואת לא תכנסי לשם אז היא תעקוף אותך בסיבוב
N necky New member 9/7/04 #28 צודקת זאת לא אשמתך... אלא אשמת אתי שהיא עושה כל מה שיכולתה כדי לגרום לך לא לכנס לצ'אט ובגלל זה היא תהיה הרעה הראשית
צודקת זאת לא אשמתך... אלא אשמת אתי שהיא עושה כל מה שיכולתה כדי לגרום לך לא לכנס לצ'אט ובגלל זה היא תהיה הרעה הראשית
S sapir aloud555 New member 9/7/04 #31 אני הרעה הראשית!!! מואהאהאהאהא! [גונבת זכויות יוצרים של ענבל..חיחי] אני, הרעה, הראשית!
N necky New member 9/7/04 #34 טוב טוב תרגיעי אני מוותר לך.... אבל אנחנו צריכים גם את התגובה של אתי בעניין הזה אז נצטרך לחכות לה
S sapir aloud555 New member 9/7/04 #37 אתי ראתה מה כתבנו ../images/Emo3.gif אבל עכשיו אח שלה על המחשב אז היא לא תגיב. למרות שהיא רצתה להגיב קודם...
אתי ראתה מה כתבנו ../images/Emo3.gif אבל עכשיו אח שלה על המחשב אז היא לא תגיב. למרות שהיא רצתה להגיב קודם...
C CrAzY aBoUt WeStLiFe New member 9/7/04 #52 שקר וכזב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עושה כל מה שביכולתי כדי לגרום לספיר לא להכנס לצ'אט??????? שקרןןןןןןןןןןןןןןןןןן אתה לא מביישש אתה משקר פה לכולם במצח נחושה ובקשר לזה שאני רעה אתה צודק אין עליי אני פושעת
שקר וכזב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עושה כל מה שביכולתי כדי לגרום לספיר לא להכנס לצ'אט??????? שקרןןןןןןןןןןןןןןןןןן אתה לא מביישש אתה משקר פה לכולם במצח נחושה ובקשר לזה שאני רעה אתה צודק אין עליי אני פושעת
S sapir aloud555 New member 9/7/04 #54 חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח יש עלייך, אני. אני הפושעת שהתחזתי למטרידן, אני ה-פ-ו-ש-ע-ת. מואהאהאהאהא!!
N necky New member 9/7/04 #58 אני לא משקר.... בעצם למה אני מתווכח עם ספיר כדי לתת לך את תפקיד הרעה הראשית אם אני יכול לתת לך את תפקיד השקרנית הראשית (צחוק מרושע)
אני לא משקר.... בעצם למה אני מתווכח עם ספיר כדי לתת לך את תפקיד הרעה הראשית אם אני יכול לתת לך את תפקיד השקרנית הראשית (צחוק מרושע)
C CrAzY aBoUt WeStLiFe New member 9/7/04 #62 טעות. אני ה- פושעת וספיר אל תתווכחי איתי.. ואני לא שקרנית...טוב גם בבנות אני מתעללת...נו מילא