חדשות מאתר "פינת חי"

אישעם

New member
וואו, אני לא מאמין

תהיתי רבות מה קהל היעד של "פינת החי". מי מאמין לכל השקרים ששם, כמו למשל הכתיבה על השמדת צמחיה לצרכי מאכל כאילו שמי שאוכל בשר לא אוכל צמחיה או כאילו שאחד כזה לא מממן הרבה יותר השמדת צמחיה (ויערות גשם) ע"י גידול בע"ח שאינם בטבע. פערים ששום הסבר שם לא מספק. לא יאמן, אז כאן הבמה לאתר ההזוי הזה ?!

אישעם יקר

אולי אינך אוהב חלק מהכתבות שמופעות שם וזכותך . אך האתר מספק ידע רב ומועיל עבור חברי הפורום בנושאים שונים . והכפשתו כאן בהכללה ואת הקוראים בו היא אינה לעינין.

אישעם

New member
בחינוך עסקינן

הייתי מצפה שקישורים כאן יקושרו לדברי אמת. מה הקשר בין הפורום הזה לאתר המדובר ? יש שם פרסומות.

לא זוכרת שראיתי פרסומות בכלל

כן ראיתי כתבות על הקמת פינת חי, מידע על היתרים בדבר אחזקת חיות שונות.מאמרים על גידול בעלי חיים. רעיונות לפעילות , לוח קחתן של פינות חי והפניה לימי עיון והדרכות. אולי אנחנו לא מדברים על אותו דבר? פינת חי

אישעם

New member
טוב, אם זההיה פורום פעיל הייתי דואג יותר

אבל כך, אין משמעות לתמיכה שלך באי אמת ובפרסומות (שמי יודע איזה אינטרס יש לחיבור הפורום ואתר פינת החי או למה).

תודה, והביקרות של אישעם אינה במקומה

תודה על החדשות המידע חשוב ורלוונטי. גם הדברים שנכתבים שם שצמחונות אינה פיתרון אקולוגי, וגם בה נעשים פגיעות קשות והמוניות בבעלי חיים כמו בריסוסים והרעלות - זו ביקורת נכונה. למיטב ידיעתי מעלה הביקורת - אישעם אינו עובד עם בעלי חיים, והוא אדם המציף כל פורום בעלי חיים מתוך גישה קיצונית קיצונית. ביקורתו אינה במקום.

TalBroder

New member
חידק :) או איך שלא קוראים לזה

אל תתיחסו רואים שכל מה שהוא רוצה זה לחרחר ריב. פורום נפלא כזה שאפילו מהמילואים אני משתדל לבקר בוא ומתגנב למשרד של המג"ד בשביל לבקר.

../images/Emo24.gifכייף לשמוע ממך

ותודה על המחמאות. אספר לך מה הפסדת מימי חמישי כשנפגש

למעלה