חדשות! לכולם!!!!

Nir5L

New member
חדשות! לכולם!!!!

אז ככה! יש לי חדשות מגוונות! חלקן אני אגלה בהמשך.. אז ככה: בית היוצר של המחזמר "דוד" מעלה הפקה חדשה! "פלאש... קחו את החיים לדוגמא" מחזמר מקורי חדש מאת ירון כפכפי ובבימויו. על ידי הנהגת צופי תל אביב יפו עוד כמה חדשות יפות במיוחד בקרוב!!!!

Cabaret

New member
אוי כן... שמעתי על זה... וזה יהיה..

מחורבן.... אני מכיר יותר מדי טוב את להקת צופי ת"א (הייתי בה), ואני שומע הרבה סיפורים על זה... זה יהיה די גרוע, כי נותנים ל-23 חובבנים שלא יודעים מהחיים שלהם להעלות "מחזמר"- שהעלילה שלו היא על צופיפניק שמתאהב בדוגמנית!!! אם זה לא רדוד, אז מה כן? לא משהו....

Cabaret

New member
מה שגם זה לא יהיה פתוח לקהל הרחב...

רק לאנשים מהנהגת ת"א, כמו שאני יודע...

LMNOPQ

New member
תגיד, קברט, זרקו אותך מלהקת הצופים?

בתור ילד בן 15, שכל-כך אוהב מחזות זמר, לא חבל שפיספסת הזדמנות לעבוד על מחזמר מקורי? מאיפה אתה יודע שהוא יהיה מחורבן? למה, נער אשפתות (אלאדין) שמתאהב בנסיכה, זה לא רדוד? בחור מחבורה אחת (JETS) שמתאהב בנערה מהחבורה היריבה (SHARKS) זה די גרוע? מאיפה אתה בטוח שמתוך ה23 חברים בלהקה אין כמה כשרונות גדולים שיתגלו בקרוב? תבדוק עם עצמך מה הסיבה האמיתית לשליליות האגרסיבית שאתה מפגין כלפי כל מה שהוא לא בדיוק הטעם שלך. ודרך אגב, גם אם RENT לא לטעמי אני לא חייב להגיד שהוא מחורבן. אנחנו מדברים פה על אמנות - אני לא מוצא טעם בהעלבות.

למעלה