מה לעשות, צחי, אתה עדיין גר בישראל
ולא באומת הדאנס... זאת מדינה שב 9:30 חוטפים שני חיילים וב 12:00 הצבא כבר בתוך לבנון ואתה במלחמה (כשבדרך, הרמטכ"ל מוכר את המניות והשר הבכיר מנשק בכח קצינות...). כמי שבילה את מלחמת לבנון השנייה בין חדר החדשות והאולפן, אני חייב להגיד לך שאחד הדברים הכי מעליבים היה לגלות שבתל אביב, עדיין היו עסוקים בלדון לאיפה יוצאים הערב או באיזה בית קפה נשב היום... ברור לך שחוץ מהנהון ראש, לא באמת מזיז להם מה יקרה לך או אלו בדרום שחוטפים קסאמים. אתה יודע, מוסיקה זה סבבה, וגם אני מתעסק בזה לא מעט ואפילו משדר את זה כמה פעמים בשבוע אבל גם לאסקפיזם יש גבול. אתה צריך לדעת איפה אתה חי, כי מהחיזבאללה מבטיחים לנו שבפעם הבאה גם בתל אביב ירוצו למקלטים... בקיצור, לא אסון אם גם המאזינים של רדיוס או 102 ושאר תחנות המוסיקה, יעצרו פעם בשעה לשלוש דקות, יתעדכנו ואז יחזרו להניע את הראש בקצב הנכון... וקצת יותר ברצינות, לגבי הביקורות - לטעמי חדשות 10 נותנים מוצר לא רע בכלל. אכן, יש מקום לשיפור והאמן לי שכשיש נפילות (לא בצפון, במבזקים...) הם שומעים על זה מאיתנו, אבל בסך הכל זאת מהדורה טובה, קצבית ומעניינת. לגבי האורך - זה כמובן עניין של טעם, אבל כמהדורה המסופקת לתחנות האזוריות יש להם מחויבות להכניס ידיעות בעלות גוון יותר מקומי, כאלו בד"כ לא היו עוברות את הסף של קולי"ש וגל"ץ. אבל אנחנו רדיו אזורי ובדיוק לשם כך נוצרנו. אני סבור שזה דווקא טוב ומגיע להוא מטבריה או להיא מב"ש לשמוע מדי פעם במהדורה ארצית שמתייחסים גם אליהם ולא רק ת"א וירושלים.