חדשות\ים בפורום

s a r a h13

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

קוראים לי שרה, אני בת 14, מירושלים התחלתי להיות פעילה לא מזמן.

red mosquito

New member
שלום...

קיבלתי את הלינק של הפורום מהמייל שקיבלתי ממרץ, והייתי שמחה להיות שותפה יותר פעילה. אז אני אשמח אם אפשר לעדכן אותי... בתודה מראש-
ברי

hushhash

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

התחילי בלהגיע למסע בחירות מאיפה את?

the mnm factor

New member
איזה שם יפה...

ברוכה הבאה, כמו שסתיו אמרה- יש מסע בעליו את יכולה לקרוא ב"הודעות לנוער"... אני עידו, מנהל הפורום- את מוזמנת להשאר ולהביע את דעותיך בכל נושא שהוא

the mnm factor

New member
היי שרה

אני זוכר אותך מפורום התנתקות... כיף לי שהגעת לכאן- תקראי על המסע ב"הודעות לנוער". רק אהבה עידו, מנהל הפורם

the first duke

New member
שאלה לתיכוניסטים שכאן בהקשר הבחירות

מסקרן אותי לדעת האם צפויות להתקיים בחירות במספר בתי ספר נוספים באזור ת"א או שבכל גוש דן הסתיימו כבר הבחירות בתיכונים? הבנתי שבעירוני ד צפויות בקרוב בחירות, מישהו ידוע אם מגיעים לשם פוליטיקאים ומה מצב העבודה ומרצ שם?

the mnm factor

New member
נראה לי לא הגיוני

אני יודע שאסרו בצורה מפורשת על תיכונים לבצע מדגמים שכאלה אחרי ה28 בפברואר.

i am just me

New member
אסור להכניס פוליטיקה לבתי ספר

חודש לפני הבחירות כך שזה כבר מאוחר מדי...

the first duke

New member
אתת ממש לא מטומטמת, תודה לך:)

כל תשובה לעניין תמיד מבורכת:) ילדה....

doresh shalom

New member
יש בחירות ב-ד' מחר ../images/Emo41.gif

אבל לא יהיה כלום. רק תלו כמה מצעים, זה הכל.

the first duke

New member
אם אסור כבר אז איך שי בחירות שם?

1) החוק הזה של איסור תעמולה חדוש לפני הבחירות מגוכח, במערכת בחירות כל הזמן יש תעמולה וטבעי שהיא רק תגבר בחודש האחרון...מה ההבדל בין חדוש אחרון לחודש לפני? 2) אם החוק אוסר זאת אז איך ב-ד עושים מרח בחירות? 3) למה הבחירות שם כ"כ רדומות? בזמנו היו שם בחירות רציניות שמצנע וגדעון סער באו לנאום.......למה האדישות שם? 4) האם חולקו פלייארים/נתלו שלטים של מפלגות שונות בתיכון? האם יש פעילי מפלגת העבודה בתיכוןע ירוני ד כיום?

i am just me

New member
את רוצה להצטרף לקבוצה הצעירה?

יש להם פעולה כל יום רביעי בחמש ברחוב האומן 9... אם את רוצה לבוא תפני אליי במסר ואני אתן לך את הטלפון של המדריכה... ממש נחמד שאת מצטרפת לפעילויות :)

למעלה