חדשות יום ג`

חדשות יום ג`

1.בשעה זו מכבי חיפה במשחק אימון מול פטרולול הרומנית. בדקה העשירית בוקולי עלה את חיפה ליתרון 1.0. 2.מסודי בדרך חזרה למכבי נתניה. 3.רוסו הגיע למחנה האימונים. 4. המועדון מקוה שתוך 48 שעות יהיה אפשר להודיע שהבלם דייגו קרוסה חתם בקבוצה

זה חייב להיות

עם מסודי באמת יעזוב בסוף. זה יסלול את הדרך של שחקן עושה משחק. אבל עכשיו נשאלת השאלה מה חיפה צריכה סגל כזה גדול. תחשוב יגיע שחקן שיכנס להרכב. אז יהיה על הספסל את רוסו רפאלוב מליקסון ארבייטמן כיאל משומר /חרזי. גפני/ קייסי. מיימון. חמד/גיטה. איפה יש לכולם מקום. זה יהיה רק הספסל

nosferatu zodd

New member
נראה לי שמיימון וחמד כנראה יושאלו

אל תשכח שלא בטוח שקולאטי ישאר כל העונה הבאה ואולי יעזוב בינואר. על מליקסון אני בכלל לא מדבר כי אני לא חושב שיש לו מקום בקבוצה שלנו, גם חרזי וקייסי בעונת פרישה יטעמו הרבה ספסל. היחידי שבאמת זה כנראה יפגע בו זה רפאלוב אבל לדעתי אם הוא יהיה טוב הוא ימצא את דרכו להרכב.

Benn Is Kane

New member
המבחן האמיתי יהיה

בזמן העונה. שיתחיל לעשות משהו, ולא סתם להסתובב על המגרש כמו סהרורי ולעשות טובה שהוא משחק.

jededaya

New member
יכול להיות...

שרוני באמת העלה מהספסל מחצית שניה שחקנים שהוא רצה לבדוק אותם ולכן זה היה נראה פחות טוב... לא יודע באמת, אבל ההתמודדות העיקרית תהיה פה מתחילת העונה, מה שהולך שם פחות חשוב ומענין...

המחמיצן החמיץ פנדל בדקה ה 90.

ומזה הקפטן הגדול יניב קטן. כל הכבוד שאין לחיפה שחקן שיודע לבעוט כדורים חופשים או פנדל. משהו זוכר מתי קטן נתן גול מפנדל. אני יזכיר מול מכבי ת``א שגם אז קאלה קימת לקח.

כמעט לא קימת

הוא כבש פנדל גם מול הפועל פ``ת אבל אני מסכים שהוא לא בועט טוב פנדלים לדעתי בוקולי/קייסי צריך להיות הבועט של הפנדלים

למעלה