חדשות טורי

Gremshnit

New member
אומג, בא לי לבכות מרוב אושר...../images/Emo7.gif

אפילו שיש לי עוד שישה אלבומים לשמוע (XD), אני כל כך מאושר!!! הבחורה הזאת לא מפסיקה ליצור. נקווה שזה אומר שטורי תבוא עוד פעם ארצה :) והפעם, אני *כן* אלך.

הא?Someone?

אני לא בטוחה שהבנתי נכון .בכלל,בכלל,בכלל . ובכלל,כל השפה של המאמר הזה הייתה נראית לי ממש חלקלקה . (כאילו הם ממש מתאמצים לעשות את זה קשה להבנה בקטש של אבל-אל-תתפסו-אותנו-במילה-ה-ה-ה) מישהו?:\

rfranko

New member
חופש אמנותי או ביקורת

ודווקא חשבתי שהיה לה טוב באפיק, יצאו שמה כמה אלבומים טובים הקיצר, אני מבינה שהיא עזבה את אפיק לטובת מיזם עצמאי (של עצמה) על מנת לקבל את החרות המלאה לעבודה שלה אני תוהה, האם חרות מלאה זה משהו טוב או האם ביקורת כלשהי יכולה לשפר/ לקדם או לתת עוד נקודת מבט על העבודה מה אתם חושבים?

rfranko

New member
הו תתעלמו אני סתם מרירה היום אינקשר לטורי

קצת חשבתי על זה ולא נראה לי שעצמאות או חופש יצירתי מושלם בא על חשבון ביקורת עצמית או חברתית סתם יש לי לקוחות בלי טעם בעבודה שמנסים לחרבש לי כל טיפה של עיצוב טוב ומקורי ומתעקשים על בינוניות מזעזעת בצהוב בננה* ____________________ *בלי להעליב את הבננה

gelrad

New member
אז במקום זה תשקעי עוד זמןבאלבום ההופעה...

שם בינתיים יש לך חופש יצירתי...

gelrad

New member
וחידשו את האתר של טורי עם הודעה טיפה מבלבלת..

נאמר שיחזירו ב URL אחר את האתר שהיה... מאחר ובאתר הקודם התמונה שלי הופיעה בדף הראשי, אז חסר להם שהם לא יעשו את זה!

gelrad

New member
אני מדחיק...

הרי אין סיכוי ממשי שאני אגיע להופעה...

shiray

New member
למה לא?!?! מעפנים כולכם!!!

לא שאני חס וחלילה מעודדת טיסות בקיץ (אמאאאא תהיה שואה!!! כמה רכבות אוויריות!!! ובמקום לעבוד, סלקטורים הולכים להם לכוכב נולד וחושבים שנוכל להסתדר ככה!!!), אבל יאללה קחו חופש מהעבודה 3-4 ימים ותראו אותה בהופעת סולו!!!

FooK MI

New member
חחח ראיתי אותה ../images/Emo16.gif

שעתיים בשבוע שאני לא בעבודה, וככה אני מבלה אותן. -טאש בכל מקרה, היא הייתה טובה, אבל הביצוע שלה היה משעמם בכוונה וזה חבל |ביקיפר|. ושירה, אולי פגשת את אבא שלי במשמרת, הוא נסע ביום חמישי בבוקר לטורקיה

shiray

New member
להגיד טורקיה עכשיו זה כמו ארה"ב

יש טיסות לאיזה 4 יעדים בחור הקטן הזה... והאמת שהעברתי טיסה אחת בחמישי בבוקר (אבל בוקר אצלי זה עד 5 בבוקר)... אבל לא העברתי אותו

FooK MI

New member
אה, ועוד הערת עבודה:

(האם הפכתי לנועה?) לבוס שלי הייתה להקה בשנות השמונים שיש לה ערך במומה. כשהוא סיפר לי את זה ושאלתי איך קראו להם, פיללתי שהוא יאמר Y Kant Tori Read, אבל גם ככה זה מגניב

noosh

New member
אם זה מעודד אותך

הם הוציאו שיר תחת שם בדוי ללהקה שהיה "ונוס". ו! הם עבדו קצת עם אילן וירצברג, שעשה את בציר טוב, אז הנה קשר ליונה וולך. וגם אבנר קנר נגן אצלם קצת :|:|:| ו, חחחח, הייתה להם בסיסטית בשם מוניקה סקס שעל שמה קרויה הלהקה
בקיצור, שווה
.

תמיד יש קשר ליונה וולך ../images/Emo16.gif

משהו כמו החבר של החברה של החבר של החברה... שכב/ה עם יונה וולך... איידס

gelrad

New member
אני צריך את החופש בשביל לשמור על הילדים...

יש חופש גדול עוד מעט...

למעלה