חדשות טובות!!!

SydBristow

New member
חדשות טובות!!!

ורוניקה זכתה ב57% מהקולות במבצע SOS שערך אתר E! arrested development הגיע למקום שני עם 8% מהקולות בלבד!!! מה שאומר, שE! הולך לנסות להשפיע על UPN כדי שתחזיר את ורוניקה לעונה שניה!!! זה עדיין לא אומר כלום בקשר לעונה השניה, אבל זאת התקדמות!

LadyLuvJess

New member
אגב,

יש תמונה של הרוב ת'ומאס הזה? כי פשוט, או שזה הסולן של להקה ממש מצוינת (שאני לא אציין את שמה כי אתם כמעט בטוח לא מכירים אותה) או שזו מקריות ממש ממש מגניבה. ובמילים אחרות- מישהו מכיר אותו??

SydBristow

New member
Matchbox 20?

אם מישהו פה לא מכיר את הלהקה אז זה ממש בושה. וזה לא אותו רוב ת'ומס.

LadyLuvJess

New member
את מכירה אותם!

(או שמה זה אתה? אם כן, אז מצטערת.
) ואכן, זאת ממש בושה. אבל, אהמ, רוב האנשים לא מכירים אותם. זה מעין.. "מה את שומעת?" "matchbox twenty" "o_O. טוב." הם כ"כ מצויינים. ורוב העם לא מכיר אותם. והיי- זה מגניב, עכשיו יש שני גאונים בשם rob thomas.

אבל עדין אפשר להצביע ולהשפיע!!!!!!!

הסקר עדין לא נסגר, הוא ממשיך עד ה-19 במרץ, אז תמשיכו להצביע בשביל ורוניקה השווה שלנו, אם אתם רוצים עוד עונה!!!!!תצביעו כמה שיותר ומהר!!!!נתתי כבר את הקישור לסקר, אבל הנה הוא שוב- http://www.eonline.com/Gossip/Kristin/Archive2005/050226_poll.html

Yassi K

New member
אוףףף.. לא יודע

טוב כנראה זה המחשב הדפוק שלי... אני כבר יצביע מחרתיים מלא מהמחשב של דודים שלי כשאני יהיה אצלם... תודה בכל זאת .. ותצביעו כל מי שנפתח לו!!!

אתם לא תאמינו מה קראתי!!!!!

היתי עכשו בפורום של מכושפות, והם אמרו שבסקר של ערוץ אי! שצריך להצביע לסדרה שאתם אוהבים כדי שיתנו לה עוד עונה {יש את הקישור לסקר הזה בהודעה שכותרתה "אפשר עדין להצביע ולהשפיע"} אז עשו צ'אט עם המנהלת של הסקר- קריסטין והיא אמרה שהתוצאות הם לטובת סידרה מפתיעה, וכולם חושבים שהיא מדברת על ----------- ורוניקה מארס!!!! אז ההצבעה לא נגמרה עדין, אז אפשר להמשיך עוד לעזור, אז כנסו לקישור ותתחילו להצביע!!!! יש זמן רק עד 19/3!!

geniusblonde

New member
כן

הודיע בפסטיבל טלוויזיה בארה"ב שהסידרה ניצחה, כאילו, זה כבר די סגור, תשמעו 57% זה המון!!!

binen

New member
תוצאות הסקר של E!

http://www.eonline.com/Gossip/Kristin/Archive2005/050318.html

אכן מדהים + ../images/Emo58.gif שהיה בכתבה

בפרק האחרון לעונה נגלה מי רצח את לילי? זה לא קצת מוקדם מדי? חשבתי שימשכו את זה כעלילה לכל הסידרה, לא רק עלילה עונתית.

binen

New member
כשכתבו את התסריט, חשבו שיש עונה אחת

זה כמו "טווין פיקס" - עלילת רצח שלקחה 15 פרקים - ובסוף היו צריכים לגלות לצופים מי הרוצח/ת! אם חלילה לא תהיה עונה שנייה לVM, איך נדע מי רצח את לילי? חוצמיזה, אני משוכנע שעם תכונות כמו שיש לורוניקה, והעובדה שהיא בתו של בלש פרטי - יהיו עלילות מעניינות גם בעונות הבאות

אולי יהיו עלילות טובות, אבל זה פשוט

לא יהיה אותו דבר בלי עלילה עונתית, אז אני מקווה מאוד שתהיה עלילה עונתית חדשה שתהיה מעניינת כמו רצח לילי.

למעלה