חדשות טובות

חדשות טובות

סטאר טרק 10 - נמסיס יצא לבתי הקולנוע בארץ ב- 20 בפברואר, וןלא בפסח כמו שחשבנו עד עכשיו... היפ היפ!

Chakotay

New member
יופי.

ממש לא רציתי שיצא במרץ מה זה התבאסתי וזה חדשות טובות מאוד.

CommandeRiker

New member
מה???!!!

זה כמעט מרץ? מה הם חושבים לעצמם? שלא נסתכל באתרים אחרים? אני מה13 מתנזר מקשר אנושי עם טרקרים אחרים....

TOMPARIS

New member
דילמה לראות בפבואר או סוף שבוע הבא

ניתן יהיה להוריד כבר בסוף שבוע הבא את הסרט

Locutus

New member
לא כדאי להוריד

האיכות תהיה נמוכה מאוד, עדיף לחכות.

חיכית כ"כ הרבה זמן...

עוד קצת וזה יהיה כמו שזה אמור להיות-על מסך גדול, באיכות מעולה עם סאונד מצויין, חכה, זה קשה, גם אני מתה לראות את הסרט בצורה שלא תיאמן, אבל עדיף לחכות. ו-אגב, עכשיו שאנחנו יודעים תאריך, (אגב, ה-20 לפברואר זה יום רביעי ואם אני לא טועה בכורות זה בחמישי, ובכלל הייתי רוצה לדעת מאיפה הביטחון שזה ב-20 לפברואר?) בואו נהיה רציניים: מי בא להתארגן וללכת ביחד? כשהלכתי לראות את "המרד" הייתי האדם היחיד באולם...
לא נעים בכלל, בואו נוודא שזה לא יקרה לי שוב בבקשה! לא חייבים לקבוע שעה עכשיו
רק הסכמה כללית...

Lu Tze

New member
להיות היחיד באולם זה הכי שוווה

אני גר במעלה אדומים (ליד ירושלים, אם מישהו תוהה) ויש לנו אולי איזה 5 איש באולם. בכל מקרה, אם מספיק אנשים יבואו ואם אני לא אהיה עצלן באותו זמן אז יאללה

B a n j o

New member
הלוואי עליי

זה כמו טלוויזיה 600 אינץ´ פרטית על כורסא + פופקורן + שתייה והבונוס החשוב ביותר, אין פלאפונים

TOMPARIS

New member
אני יכול להשיג אותו באיכות של DVD

יש לי מקור שיספק לי את הסרט בגודל של 1300 מגה ואיכות של דיוידי אז לכן אני שואל מה עדיף וחוץ מזה יש לי בבית מערכת סראונד עם מקרן ,אז עדיין מה עדיף. קולנוע בפבואר או קולנוע ביתי באיכות שמרוצים ממנה ולא איזה דיו איקס בגודל 200 מגה באיכות של יהיה ניתן להבחין בין פיקארד לדייתא.

../images/Emo6.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יו.......איך אני שמחה, זה בטוח??? אם כן, אז זה אומר שזה לא יוצא על הטירונות שלי!! יששש!!!!

Alex20

New member
20 בפברואר??..

זה באמת כמעט מרץ.....
לדעתי לראות בכורה של נמסיס בהורדה מהרשת באיכות מסריחה זה חילול קודש

Bajoran Preist

New member
משהו לא מסתדר לי...

אם יהיה מפגש, ואת תשתתפי בו- אז לא כולם ידעו בת כמה את, איך קוראים לך, איך את נראית, וכיוצא באלו פרטים מסווגים בטחונית?

Esmena

New member
במילה אחת:זעתר

ובמילים אחרות:תצ´קל טוב בדיטיילס של האיציק- יודעים איך קוראים לי( אבל אני מתכננת למחוק את זה) בת כמה אני? זה יהיה בסדר, בהסתמכות על ניסיון העבר. מי שרואה אותי לא יודע בהכרח בת כמה אני. איך אני נראית? גם זה בסדר, אפאחד לא רוצה לדעת
גם ככה תיכננתי להכניס לכרטיס האישי תמונה בתור קרדסית:) עוד פרטים?- זעתר. חוץ מזה שלמי איכפת:)

למעלה