חדשות טובות!

Gremshnit

New member
תקציר:

טורי איימוס היא כ!ס*ת 100לפת ומדהימה כפרעליה ועכשיו היא הולכת להיות שפחה של יוניברסל רפובליק. זה בערך תמצית הדברים. אה, ושהאלבום הבא יצא בקיץ או באביב של 2009, ושצילמו מן סרטון לכל שיר או משהו.

rfranko

New member
חחח מהיום אתה המתקצר הרשמי של הפורום../images/Emo47.gif

noosh

New member
חחחחחחחחחחחחחח זה גאוני ../images/Emo6.gif

וזה באמת כל מה שכתוב שם.
.

אמג לא נכון! תקציר אמיתי:

טורי חותמת מחדש עם הבנאדם שייצר אותה בתחילת דרכה ההו כה נסגדת - ע"ע את ליטל ארת'קווייקס ושאר חתכי-ורידים!

noosh

New member
חדשות טובות!

גנבתי לאביב את הכותרת
. בגלל שהכתבה פורסדמה במלואה (וזכויות יוצרים וכו'), אני מעלה כאן את ההודעה מחדש, הפעם עם כמה שורות מתוכה וקישור. בגדול - טורי חברה ליונברסל פאבליק, והיא מתכננת להוציא אלבום באיזור האביב-קיץ של השנה הקרובה. התקציר של אורי יותר טוב, באמת.
(New York, NY) Innovative; influential; poetic; bombastic - indefinable multiple Grammy nominee, Tori Amos, has teamed up with Universal Republic Records, it was announced today by Monte Lipman, Co-President and COO of Universal Republic Records. “We’re honored to welcome Tori Amos into the Universal Republic family,” stated Mr. Lipman. “It was Doug Morris (Chairman & CEO, Universal Music) who originally signed Ms. Amos to her first recording deal, and we’re excited that they will be able to continue their association via Universal Republic. Tori has always exemplified the truest spirit of the independent artist, blazing a path for nearly two decades with a legacy of incomparable conceptual breakthroughs; as singer/songwriter; as social commentator; and as one of our most thought provoking visual performers. We’re thrilled to be in a position to help facilitate the next chapter of her amazing career.”​
http://everythingtori.com/go/musing...-partnership-with-universal-republic-records/

רעוּת

New member
רגע, אבל

אם את מוחקת את ההודעה הראשית זה לא אמור למחוק את כל מה שמשורשר אליה?!

noosh

New member
יש לי קשרים במקומות הנכונים |שרמנט|

פשוט, ההודעה של אורי הייתה כלכך טובה שהייתי חייבת שהיא תשמר

רעוּת

New member
זה לא קשה ../images/Emo16.gif

יש תקופות שמי שנכנס לפה עלול לחשוב בטעות שמדובר בפורום נאצה לטורי

avivs

New member
אני רק לא מבין

מתי יצא לכל הרוחות הDVD של ADP? (איזה כיף להגיד את זה מהר!). אם האלבום החדש יוצא עוד איזה 5 חודשים, היא צריכה כבר להתחיל להזיז דברים לגבי הDVD.

רעוּת

New member
חחחחחח

ראיתי את הכותרת וחשבתי שבאת להגיד "אני רק לא מבין למה נועה הכלבה מחקה לי את ההודעה הכה יפה ומושקעת"
אבל לא חשוב, גם זה בסדר
.

rfranko

New member
נו אז הנה הלכו התוכניות לטוס ליפן

וצריך להתחיל לחסוך לטור החדש והנה יש לי תוכניות לקיץ הבא פשוט סמרטוט איזה כיף שאת רוב האלבומים היא מוציאה ישר ליומולדת שלי רובם יצאו בסיביבות מאי וחלקם באיזור אוקטובר זה כי היא מחבבת את שרון ואותי ומעניקה לנו מתנות יומולדת וזה כי אני חיה בסרט

למעלה