חדשות טובות

AdiBaba

New member
חדשות טובות

מישהי פה כתבה לא מזמן שזה מעצבן ש-vh1 לא שמים את אלאניס ב-star rotation. אז בקיצר לפני דקה ראיתי שהם כן שמו. האם זה אומר שהם עומדים לטחון אותו? נראה לי שכן. אני מקווה שזה לא חדשות ישנות מה שכתבתי עכשיו כי אני בקושי רואה vh1. ממש בפוקס העברתי וראיתי את אלאניס. דרך אגב הגעתי למסקנה שהקליפ לא רק חמוד, אלא ענק!!!. קצת ילדותי אולי. אבל מה רע בזה?

AdiBaba

New member
הוא שוב היה

ה-star rotation הוא גם בתחילת כל שעה כמו ה-fresh? עכשיו היה את הקליפ עוד פעם. איזה כיף אם הוא יהיה כל שעה. הלוקס הזה כל כל שווה והורס, שלא רק שאני לא יודעת אם להתמקד בחלק של הפנטזיה או המציאות. אלא אני גם לא יודעת אם להסתכל עליו או על אלאניס כי שניהם כל כך יפים.

j u n k

New member
אני ראיתי את זה

בסטאר רוטיישן כבר לפני שבוע והם כבר באמת מתחילים לטחון אותו וזה מצוין...לעומת זאת באם טי וי מתעקשים לשים עדיין את ההופעה וראיתי אולי פעמיים את הקליפ הרשמי שם...במקום זה שמים את הקליפ הכבר מאוס של מישל בראנץ´ ALL YOU WANTED כל שנייה ביום

גם אני ראיתי את זה בVH1

והגעתי למסקנה שזה לא רק שיר ענק (את זה כבר ידעתי לפני פחות משנה) אלא גם קליפ ענק וראיתי עוד משהו בדיוק בVH1 , תוכנית שמראה אומנים פעם ועכשיו (אני חושב שמישהו אמר את זה כבר פה)

למעלה