חדשות טובות:) אחות של שחף אמרה לי שאמיר התקשר אלייה... ושחף לא בבית:( שחףףף תחזרי מהרררררר!!!חחחחח
O oOosapiroOo New member 10/2/08 #1 חדשות טובות אחות של שחף אמרה לי שאמיר התקשר אלייה... ושחף לא בבית שחףףף תחזרי מהרררררר!!!חחחחח
J Jen74 New member 10/2/08 #2 ../images/Emo6.gif כל הסופשבוע חרשה לנו במוח וקפצה מכל צלצול טלפון. עכשיו הלכה לה למועדון שהיא הולכת שלוש פעמים בשבוע וזה מסתיים בשבע בערב. היא תהיה בבית רק בסביבות שבע וחצי. אני מקווה שאמיר יוכל להתקשר שוב עוד הערב אחרת אני פשוט אשתגע משחף.
../images/Emo6.gif כל הסופשבוע חרשה לנו במוח וקפצה מכל צלצול טלפון. עכשיו הלכה לה למועדון שהיא הולכת שלוש פעמים בשבוע וזה מסתיים בשבע בערב. היא תהיה בבית רק בסביבות שבע וחצי. אני מקווה שאמיר יוכל להתקשר שוב עוד הערב אחרת אני פשוט אשתגע משחף.
ש שרון לאב אמיר New member 10/2/08 #4 וואי איזה כיףף אני נורא שמחה בשבילה כי אני יודעת כמה היא חיכתה לזה
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 10/2/08 #5 מה כיףף כוס עומוקקקקק!!!../images/Emo3.gif עד שהוא מתקשר אני לא בבית???!!!!!!!!![ באמת אמיר מה זה הטיימינג הזה?? חעחעח סתםםם חיממשלי!!! תודה שהתקשרתהההה אבל לי זה לא ממש עזר דיברתה עם אחותי עכשיו דבר איתי!!!!
מה כיףף כוס עומוקקקקק!!!../images/Emo3.gif עד שהוא מתקשר אני לא בבית???!!!!!!!!![ באמת אמיר מה זה הטיימינג הזה?? חעחעח סתםםם חיממשלי!!! תודה שהתקשרתהההה אבל לי זה לא ממש עזר דיברתה עם אחותי עכשיו דבר איתי!!!!