חדשות טובות!

לינה18

New member
חדשות טובות!../images/Emo58.gif

הייתם מאמינים? ג'קי בחרה בדיקן! ממש נידהמתי כשקראתי את זה באתר של cbs! נכון, הוא צעיר יותר וחתיך יותר, אבל הייתם מצפים מברדלי לכזאת היתפתחות בארועים? אני ממש לא ציפיתי וכרגע אני ממש שמחה בשביל דיקן. רק לא מזמן ממש ריחמתי עליו, כי אצלנו כרגע היא הרי חוזרת למסימו. מה דעתכם? יש סיכוי שאני שמחה מוקדם מדיי?

morgold

New member
יייששששש תודה תודה תודה על הספוילר

המצויין הזה!! ייישששש!!!!

לפי דעתי

את שמחה מוקדם מדי כי אם את חושבת שג'קי ודיקן יחיו באושר ועושר את טועה, למרות שאני גם שמח שהיא נפרדה ממאסימו ואני חושב שזה דיי מגניב שהיא ובחור שיותר צעיר מהבן שלה מאוהבים אבל באמת, מה כבר יכול לצאת מהזוגיות שלהם? ג'קי לא תהיה בהריון ודיקן בטח יכניס מישהי אחרת להריון. ד"א איפה אריק הקטן? התינוק שפעם כל פרק ראו אותו או דיברו עליו...

girlontop

New member
אה-הא!

וזו ההוכחה להפסיק לזלזל בי ובסקרים שאני עורכת. מה יהיה הלאה? מי יודע. ג'קי הפכפכה כמו פוליטיקאי משופשף ומתאימה את הגברים שלה לבגדים שהיא לובשת באותו היום. אבל בגדול, ההשערות הן שהם יהיו ביחד בזמן הקרוב ואין מצב לפרידה.

לינה18

New member
לטלי../images/Emo58.gif

חזרתי עכשיו על ההודעות באותו הסקר, וכולנו חשבנו אז שג'קי תיבחר במסימו, וכולנו טעינו. מיסתבר שברדלי בכל זאת יודע להפתיע, מגיע לו צל"ש? או שהוא פשוט נכנע ללחץ מעריצי דיקן?

girlontop

New member
אין כזה דבר מעריצי דיקן ../images/Emo3.gif

לא, באמת. בכל הפורומים הזרים בהם אני מסתובבת השנאה לדיקן וג'קי מרקיעה שחקים ומאחלים להם לסבול לנצח, למות, לעוף מהסדרה ועוד, כך שאין סיכוי שבראדלי הושפע מהם. אם לחץ המעריצים (המעריצות בעיקר) היה משפיע על בראדלי באיזושהי צורה, מזמן ברוק וניק היו חוזרים להיות ביחד ורידג' היה מת, מכיוון שהבריקיס השתלטו על כל חלקה טובה של אתרי המעריצים והפכו את הפורומים למקום בו כל הפאקצות האובססיביות המטורפות מתאגדות וחולמות על ברוק, ניק והופ ביחד. זאת אולי התופעה המזעזעת ביותר שזכורה לי מאז שאני קוראת פורומים של היפים (אמצע שנות ה-90), והיא מטרידה מאוד. אני מוכנה לקרוא את ויכוחי ברוק-טיילור כל יום כל היום, רק לא את זיוני השכל של הבריקיס. ברררר. (סליחה, הייתי חייבת להוריד את זה מהלב)

sashkashurik

New member
נו, תני קצת לינקים

לפורומים שאת מסתובבת.
אני רוצה לבדוק אותם, אין לי כוח להשתתף בעוד פורומים חוץ מתפוז, אבל את וגיא סוף סוף עשיתם לי חשק לבדוק. אז יאללה!

girlontop

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

הפורום הכי מפורסם הוא של סקוט, אבל הוא כבר ירד מגדולתו, בעיקר בגלל הצנזורה האכזרית והבריקיות שהשתלטו עליו. פורום אחר הוא ה media domain. אין בו הרבה תנועה, אבל יש חופש דיבור והרבה פעמים אפשר למצוא שם סקופים הרבה לפני כולם. באתר המעריצים הרשמי יש פורום, אבל אני מעיינת בו לעתים ממש ממש רחוקות, בעיקר בשל חוסר עניין/זמן (כמה אפשר?). והסיוט הגדול ביותר שלי - הפורום של הבריקיס. הסיבה היחידה שאני מגיעה לשם היא בגלל שמפרסמים שם את הספוילרים לפרק הבא לפני שהוא שודר, וכשיש פרקים שמסתיימים ב"מתח" אני לא מתאפקת
פעם היה את ה daytime dish, שהיה פורום רכילות מעולה, אבל לצערי הוא נסגר ועוד לא קם לו תחליף ראוי (לא בזירת ה B&B, בכל אופן). וכמובן תמיד יש את הפורום שלנו, שמהרבה בחינות עולה על האחרים. עצה שלי? תישארי פה ואל תרעי בשדות אחרים

למעלה