חדשות טובות, לשם שינוי

Nimst

New member
חדשות טובות, לשם שינוי

הנה התשובה שקיבלתי מהערוץ הראשון: סתיו שלום. קנינו עונות חדשות של "חוק וסדר", "חוק וסדר – מדור מיוחד", "זירת הפשע" ו"זירת הפשע מיאמי". העונה החדשה של "זירת הפשע" תשודר החל מיום שישי הקרוב, אחרי תוכניתו של יהורם גאון. לגבי הסדרות האחרות, מועד השידור המדויק עדיין לא נקבע, אבל נראה לי שזה יהיה די בקרוב. בברכה, חיים גיא אין לי מושג מה זה "זירת הפשע" (שווה לבדוק את העניין), אבל אני ממש שמחה לשמוע על העונות החדשות של "חוק וסדר" ו"מדור מיוחד". אגב, עוד כמה דקות יתעדכן הסקר, אז לכו להצביע..

זירת הפשע זה CSI

Crime Scene Investigation - סדרה מעניינת,גם שם לא מתעמקים בדמויות בדומה לחוק וסדר,בסדרה עצמה מפענחים ומנתחים ראיות ורמזים,וכך הם מגיעים לחשוד שלהם. ויש גם את CSI Miami,שנו,אותו הדבר,רק במיאמי,ועם קאסט אחר.

דומה אבל שונה

יש לסדרה אווירה מאוד שונה,וגם העיקר של התכנית מאוד חתרני,מאוד נכנס לפרטים ממש קטנים,בחוק וסדר אין את זה. אבל כמובן שהמתכונת של הסדרה מאוד דומה לשל חוק וסדר,אבל אין רע בקצת חיקוי,זה אפילו נחמד לפעמים,ובכלליות זו סדרה טובה,פשוט לפעמים לא מספיק מעניינת,אבל גם חוק וסדר לא תמיד הכי מעניינת.יש פרקים שפשוט לא מעניינים אותי.מעט,אבל יש. וCSI היא כרגע אחת הסדרות המובילות ועטירות הרייטינג בטלוויזיה האמריקנית.

Nimst

New member
את מעשירה

את עולמי
אני אבדוק את העניין ביום חמישי הקרוב..

Imperia

New member
די שונה

הרעיון ב- CSI הוא ש"ראיות לא משקרות", בניגוד (במשתמע) לעדים. השימוש בעדים הוא די שולי, לעומת הרבה מאד שימוש באמצעים מדעיים שונים. זה כולל קלוז-אפים על הגופות שעל שולחן הפתולוג וכאלה. חוץ מזה, אין כמובן את כל הקטע המשפטי. ובכל פרק נחקרים כמה מקרים (2-3) ולא רק אחד. אני חושבת שיש יותר דגש מאשר בחוק וסדר על הבלשים (לפחות יותר מאשר בסדרה המקורית). בין השאר הפריע לי שבכמה פרקים שיצא לי לראות, כמה פעמים התיקים הגיעו לסביבת הבלשים. פעם אחת, חוקרת גילתה שהרוצח הוא אבא שלה באמצעות בדיקת ה- DNA שעשו לו; ופעם אחרת, היה משהו שקשור לבעלה לשעבר ואבי-ילדיה של חוקרת.

Nimst

New member
הבנתי

דווקא נשמע טוב, ההתמקדות בראיות. במיוחד הקטע הרפואי
.

Y. Welis

New member
זו סידרה הרבה יותר 'מחקרית'

שעוסקת בשיחזור הפשע לפי העדויות שבמקום - מעין 'מחלקת זיהוי פלילי'; בלי עורכידינים או שוטרי-סיור. גירסת מיאמי עוברת מדי פעם בכבלים בשעות לא נוחות במיוחד... וכוללת כמה שחקנים מוכרים - קארוזו מ'NYPD' לשעבר, ואחת הרופאות הזמניות מ-ER. וכמובן ברכות על הפורום ל-Nimst!

Nimst

New member
יובל, ברוך הבא../images/Emo140.gif

למה אתה לא קורא לי סתיו? תוכנית שכולה מז"פ נשמעת לי מצויין.. גם רפואה וגם פשע, מה יכול להיות יותר טוב?

tomersde

New member
מתכוונים לעשות עוד ספין אוף

CSI: NY תעלה עונה הבאה וכך תיצור 3 סדרות של CSI כמו חוק וסדר (מישהו מרגיש מאויים?) ודרך אגב איפה תעלה הסידרה החדשה של ג'רי אורבך

Nimst

New member
בארה"ב

בארץ אני עוד לא יודעת על אף ערוץ שרכש אותה.

OpticalIllusion

New member
שמעתי על ה CSI הזו ... אני יודע

שיש את זה רק למנויים הדיגיטליים ... בערוצי סינמה ...
...

E2100

New member
nimst ? כל הכבוד לך

זה אני החלפתי גם כינוי !זה כמו ק5000 אבל יותר מסוגנן
-בקיצור זירת פשע ,ווי סידרה שתיתמכרי אל זה גם כי זה גם פשע וחקירות סידרה מצוינת השחקן הראשי שם הוא זכה לאלפי פרסים !קוראים לו ווליאם פטרסון זה סידרה מ"CBS אני חושב ? אבל למה בקרוב את 2 חוק וסדר -שימצאו לה כבר ימים למה לו ימי שבת הרגילה בקרוב !

Nimst

New member
העיקר שזה יהיה בקרוב

לא משנה לי באיזה יום. חוץ משישי, בעצם.

Aussie Girl

New member
יששש איזה יופי!!!

נראה שהם החליטו להצדיק את האגרת שמשלמים להם. חחחחח

עוד ישששש

הגיע הזמן הוציאו לנו תנשמה העיקר שסוף סוף תהיה עונה חדשה. שלכם חנה גונן

למעלה