חדשות טובות ורעות

ycyclop

New member
חדשות טובות ורעות

נתחיל בחדשות הטובות: בפריק, כפי שצויין פה בעבר, אכן ניתן למצוא מבחר של משחקים חדשים מצויינים ואני אצרף רשימה חלקית עם המלצות. החדשות הרעות הן שיש עותק אחד בלבד כרגע מכל משחק ולכן מומלץ לרוץ לקנות כי אחרת לא יהיה (למרות שאם יקנו הרבה משחקים תהיה כנראה הזמנה נוספת של משחקים, אבל כרגע יש עותק אחד בלבד של כל משחק) המשחקים: Struggle of Empires: משחק עם אופי מלחמתי, כאשר כל תור ניתן לבצע שיפורים לממלכה שלך או פעולות התקפתיות. משחק מאד מתוחכם אבל עם יחסית לא הרבה חוקים. עובד טוב עם 3-7 אנשים. מכאניקת בריתות מיוחדת אשר מוסיפה המון. מומלץ מאד, אבל יחסית משחק כבד St Perersburg: משחק חביב של תיכנון כסף, וקנית קלפים אשר נותנים כסף ונקודות נצחון. תזמון של דברים חשוב מאד. אישית אנחנו מאד אוהבים את המשחק. Power Grid: משחק ניהול משאבים ותכנון, אחד הטובים שיש. Carolus Magnus: משחק מעניין של 2-4 שחקנים, כאשר ב-4 משחקים שני זוגות אחד נגד השני, מה שהופך אותו למיוחד. הרבה טוענים שיש במשחק הרבה מזל, אבל זה לא נכון. צריך לתכנן הרבה מאד. עשוי בצורה מאד יפה. ממליץ בחום Louis XIV: משחק שזכה להרבה ביקורות טובות. אישית לא מכיר אותו. Torres: משחק אבסטרקטי, מאד פופולרי. בין הראשונים בסגנון של מספר פעולות בתור. מצויין. Maharaja: משחק שלכל שחקן שתי פעולות בתור מתוך מבחר. החלטות קשות ומאד מהנה. אנחנו אהבנו Wildlife: משחק בו כל שחקן משחק גזע של חיות או אנשים שצריך לפתח אותו ולקדם אותו בסולם ההתפתחות. משחק יחסית מורכב ודי כבד בחשיבה. מעניין ולא פשוט. China: גרסה מחודשת ל web of power אשר הינו משחק קליל יותר אשר לוקח ~45 דקות. חביב מאד, אצלינו מופיע הרבה פעמים לסיום כאשר רוצים משהו קצר, נחמד, ולא כבד. High Society: משחק מכרז חביב וקטן. מאד משעשע עם 2 טויסטים חביבים למכרז. Amun Re: משחק במצריים העתיקה אשר כולל תכנון ומכרז. מאד טוב Alhambra: משחק השנה לפני שנתיים. חביב, לא כבד וזורם. יש גם הרחבה Wateloo, Alexander the great: שני משחקים אשר יכולים לשמש מבוא למשחקי מלחמה. לא כבדים מידי, חוקים סבירים, ואורך משחק סביר. לא משחקי המלחמה הכי טובים, אבל מצד שני לא לוקח 5 שעות ללמוד ועוד 10 שעות לגמור משחק ובהחלט מהנים. Ticket to Ride, Ticket to ride Europe: שני המשחקים בסדרה. חביבים מאד ועובדים טוב מאד גם עם אנשים שהם לא שחקנים כבדים. ויש עוד. בקיצור משחקים טובים מאד ועבור משחק בודד בהחלט במחיר עדיף מאשר להזמין מחו"ל ולהתעסק עם משלוח. פשוט באים וקונים. אם אתם קונים לאחר המלצה מפה, אנא ציינו זאת. בצורה זו נוכל לשכנע להביא משחקים אשר מענינים את אני הפורום וחבריהם. אם יש שאלות אשמח לענות.

jack of hearts

New member
אני רק שאלה

האם Struggle of Empires משחק טוב באותה מידה ב3 אנשים כמו ב7 ? או שיש כמות מסוימת שיותר כדאי ? דרך אגב, מי זה אנחנו ? אתה ושאר פיצולי האישיות ? (לא זה רק אני. נכון, זה רק שנינו פה.)

ycyclop

New member
אנחנו זה בד"כ

אישתי ואני ולפעמים גם אחי. לגבי תשובה. הנסיון שלנו הוא ב-3 בלבד אבל הביקורות משבחות גם ב-7 רק לקחת בחשבון שזמן המשחק בהתאם

sonde

New member
בהחלט!

הינה הכתובת למטה. לא כל המשחקים מופיעים באתר, ניתן להגיד שהרוב לא, ולא כל המשחקים שבאתר נמצאים בפועל במלאי.... מומלץ להתקשר ולוודא זמינות.

למעלה