חדשות טובות בפי...!

j u n k

New member
חדשות טובות בפי...!

כן כן אחרי תהיות רבות הגיע התשובה הרווחת והסופית בעליל (טוף 99%) ...יש קליפ אחר לפרשס! והקליפים שהוצגו מההופעה ומאחורי הקלעים הם לא הקליפים הרשמיים מה שמסביר את מיעוט שידורם. איך אני יודעת? מישהו מארה"ב מהפורם העולמי של אלאניס ראה אותו כי יש לו איך שהוא קשרים במאווריק...מופרך? לא יודעת נקווה שלא!

AlanisJunkie

New member
אני ממש מקווה שיש קליפ אחר

ראיתי את קליפ "מאחורי הקלעים" והוא פשוט מכוער!!! קליפ ממש גרוע! מלבד זה שהוא מזכיר בצורה מדהימה את הקליפ ל"נקי כפיים", הוא נראה כמו מצגת פאוור פוינט מתמונות של אלאניס. אני באמת מקווה שהיא תעשה לשיר הזה קליפ אחר, מפני שממש לא מתאים לשיר הזה קליפ כזה. ובהקשר הזה, שמתם לב שאלאניס קצת התעייפה. אין לה כח לעשות קליפים מרשימים, הדיסק החדש ממש חלש לעומת קודמיו... מה קורה איתה??? ממש חבל שזה קורה לה. אולי היא צריכה עוד איזו חופשה קצרה בהודו...

באמת אני לא מבינה מה קורה ../images/Emo4.gif

וזה לא שהיא נהייתה פס ייצור לאלבומים - הרי חיכינו כמה שנים עד שיצא האלבום הזה... אז ממה היא התעייפה כל כך מהר? וכמו שאמרת - יש לה בי סיידס מעולים, למה היא לא שמה אותם באלבום שלה במקום השירים הפחות טובים?

j u n k

New member
ננכון מאוד.

עם כמה שאני מסכימה, שהעובדה שהיא לא הוציאה אלבום כבר הרבה זמן-וחיכינו וחיכינו וחלק גדול מגרעין המעריצים המושבע שלה התאכזב, צריך לזכור שהיא עבדה קשה מאוד במשך הזמן הזה מטיילת ומתראיינת ממדינה למדינה ומוציאה המון אנרגיה בהופעות, וכל זה בלי הפסקה אני לא מרחמת עליה או משהו חס וחלילה הלוואי עליי כשחושבים על זה... אבל עדיין היא עבדה קשה והתוצאה היא אלבום לקהל רחב הרבה יותר, אחרי אלבום שפנה לקהל פחות רחב, אבל נגע לו בצורה מדהימה מבחינת לחן ומילים.

Rוית

New member
הלוואי |משלבת אצבעות|

(אני יודעת שאין כזה איקון, BUT WORK WITH ME...
) למרות שזה לא ממש מסביר את המיעוט של השידורים... וזה גם די לא מובן, כלומר למה שלאניס תוציא כסף לעשות כזה קליפ?, אומנם זה לא הרבה כסף כמו קליפ רציני ולא סתם מאחורי הקלעים, אבל עדין, זה עולה כסף (למרות שלאנאיס לא נראה לי חסר...
) ויוסי, אני לגמרה לא מסכימה איתך, למה להגיד שזה קליפ גרוע??? ועוד מכוער
ככה להגיד על אלאניס? *SNIFF, SNIFF*
קודם כל, שומעים את השיר, שאני חושבת שרובנו מסכימים שהוא שיר טוב... דבר שני, רואים את אלאניס בצילומים שלא היית רואה בעיתונים או מגזינים למינהם, לכן לדעתי זה מאוד נחמד... אני אישית לא התאכזבתי בכלל...

מסכים איתך רויות!

הקליפ בכלל לא מכוער הוא מצחיק ומציג את אלאניס בצורה אחרת שלא כולם מכירים-אלאניס המצחיקה, המשוגעת, הקופצנית ולא רק הרצינית והחושבת! אבל עדיין אני מסכים שלשיר כל כך חזק לא מתאים ומגיע קליפ כזה

AdiBaba

New member
לדעתי זאת עובדה

אני מתייחסת לזה שיש עוד קליפ כעובדה ולא כהשערה. אפילו אמ.טי.וי שאני תופסת אותם כמקור די אמין אמרו שלושה ימים לפני שהוא צולם שהיא עומדת לצלם קליפ בלוס אנג´לס. היא גם דיברה עליו בכמה ראיונות. באמ.נט יש באמת אנשים שאיכשהו קשורים למאבריק (עובדים במקום עבודה שעובד עם מאבריק, מכירים חבר שקשור אליהם וכד´). ואיך אני יודעת את זה? היו כמה אנשים שחודשיים לפני שיצא urs טענו שהם קיבלו עותק ממנו. הרבה אנשים לא האמינו להם עד שהם פשוט הפיצו את הדיסק באינטרנט. אני לא יודעת אם אותו אדם ספציפי שג´אנק דיברה עליו הוא באמת אמין, אבל אלאניס היא כן (לפחות בהקשר לקליפ). אני כבר בספק אם הקליפ ישודר אי פעם, אבל הוא בהחלט קיים. דרך אגב, לדעתי הקליפ מאחורי הקלעים באמת חמוד. אבל חייבים לציין שהוא ערוך בצורה מביכה, מעצבנת ובאמת לא מקצועית. היה אפשר להוציא קליפ יותר יפה מאותו חומר גלם.

גם אני לא מבין את אלאניס

מלא פעמים ולמדתי שאצל אלאניס אי אפשר לדעת כלום יש לה ראש מיוחד שעושה רק מה שהוא עושה

למעלה