חדשות חמות

חדשות חמות

כוכב "חוק-וסדר", פרד דלטון תמפסון יגיע לארץ ב-20 ליוני. כנראה יש לו עוד סיכוי להיות נשיא(באמריקה) מטעם הרפובליקנים, למרות שהוא לא צעיר(65). הוא התובע המחוזי(הבוס של ג'ק מקוי), בעונות האחרונות(לפחות שאני ראיתי).

מההה עאלקקקקקק../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

וואוו!!! איך זה נודע לך? והוא יהודי או משהו? והוא יבוא לראיון פה?

תשובה

זה שהוא מגיע לארץ יתפרסם בעיתון("ידיעות אחרונות"-06/06/07), ככה נודע לי. ואני לא יודע אם הוא יהודי. ופה בפורום הוא לא יתראיין. אין לי מספיק קשרים.

snier1991

New member
אני כמעט בטוח שהוא לא יהודי

היו בטח מציינים את זה כמו שליברמן בזמנו כשניסה לרוץ לנשיאות וכל עיתון טרח להזכיר שהוא יהודי

snier1991

New member
כל שחקן חושב שהוא נשיא פוטנציאלי../images/Emo4.gif

שיעשו ריאליטי שיקראו לו שחק אותה על חבורת שחקנים שרוצים להיות נשיא והמנחים יהיו מרטין שין וג'ינה דיוויס

לא צחקתי

הוא מתכוון לרוץ במציאות. ולא בתוכנית ריאלטי, הוא יעשה את זה בחיים האמיתיים.

snier1991

New member
אני מודע לזה שהוא לא רץ דרך ריאליטי

אני צוחק על זה שכל שחקן בטוח שבוא גאון הדור הולך לשנות את העולם זה התחיל ברייגן(ויש שיגידו המשיך בקלינטון) ועכשיו זה פשוט מגפה שוורצנגר ותומפסון שרצים למועמדיות פוליטיות אנג'לינה ג'ולי שהפכה ליקירת האו"ם(ובדרך מאד מעצבנת מאמצת ילדים כאילו אין מחר מכל מיני חורים כשבמדינתה שלה יש לא מעט ילדים מוזנחים אבל קצת יותר בעייתים חוצפנים וקשים) וכל שחקן שני בהוליווד(משון פן וארון סורקין עד כל הרפובליקנים בתחנות הדתיות)מרצה לנו על מה נכון פוליטית במה הוא מתנגד ובמה הוא תומך כאילו הוא למד 15 שנה בהווארד ועכשיו הוא מלמד אותנו דרך הטלוויזיה העיתונות וכל מדיה אחרת מה נכון פוליטית ומה לא

danby

New member
ומה בדיוק רע במודעות פוליטית?

אולי רובם קודם היו מודעים פוליטית ואז גילו את כישרון המשחק (שוורצנגר בכלל שחקן?! ואנג'לינה ג'ולי???) למה לאדם שלמד 15 שנים על המבנה המולקולרי של התא יש יותר לגיטימציה בעינך להפוך לפוליטיקאי או מדינאי?! במקום להעריך אנשים שרוצים לתרום לחברה, להשפיע על האופן שבה היא מתנהלת, לנסות לתקן דברים שמפריעים להם, בלי קשר לדעה שלהם אם היא שונה או דומה לשלך, אתה בז להם. במקום לשבת ולא לעשות פרט ללזלזל בכל מי שעושה דברים, אתה מוזמן להרים את הכפפה ולאמץ ילד אפריקאי או להתמודד על משרה כלשהי. בכל מקרה, תפסיק לזלזל במי שעושה (גם הוא עושה רע בעיניך).

snier1991

New member
אני מעריך מודעות פוליטית

אני לא מעריך אנשים שבאים בגישה של הטפה ושהם יודעים יותר טוב רוב השחקנים באים בגישה המאד מעצבנת הזאת ואם להיות כנה בלי ו סיבה הנראית לעין הם בסופו של דבר שחקנים לא מישהו שיכול להרשות לעצמו להתנשא ולהטיף כי הוא בטוח שהוא יותר טוב חכם יותר מבין יותר או משהו כזה ובכלל חורה לי שאנשים מנצלים את המעמד שלהם ככוכבים בשביל להטיף את דיעותיהם אם רופא היה מטיף למטופל או משפטן ללקוח שלו אנשים היו מזדעקים אבל כשזה שחקן ויש לו הרבהיותר כוח נראה שלאנשים בכלל לא איכפת

בקשר לשוורצנגר...

תהיי בטוחה שזה הדבר הכי טוב שקרה לקליפורניה. אם התושבים מבסוטים ממנו, מה אנחנו צריכים להתלונן? תושבי קליפורניה אוהבים אותו... דרך אגב, הוא מעריץ של ישראל נורא גדול, סתם שתדעו !!! הוא כבר אירגן מלא הפגנות לטובת ישראל בקליפורניה.. והוא תמיד מדבר בשבלה של ישראל וכל מיני... הוא אפילו היה בישראל מלא פעמים בחשאי שאפילו העיתונות לא ידעה מזה, רק אחרי שהוא כבר היה פה כתבו על זה... ארנולד שוורצנגר, הוא אכן שחקן מאאאדהים לשעבר, וכרגע הוא הבנאדם הכי סבבה שיש בפוליטיקה האמריקאית !!!

למעלה