חדשות חמות מהסרט

1984alive

New member
חדשות חמות מהסרט

תמונות מהסרט עצמו (יותר מעודדות) התמונות נסרקו באיכות לא גבוהה במיוחד אבל עדיין מגניב: http://www.dragonlance-movie.com/forum/go/topic.asp?TOPIC_ID=969&whichpage=10 תגללו למטה ותמצאו אותם(אי אפשר להחמיץ אותם) עוד 2 לינקים לקלפי אספנים של הסרט........ רייסטלין http://www.silvanthalas.com/images/sdcc07/2007_07_29/dl_movie_promo2.jpg ותניס http://www.silvanthalas.com/images/sdcc07/2007_07_29/dl_movie_promo1.jpg שוב האיכות של הסריקה לא גבוהה היותר אבל עדיין העיקר הכוונה.... אני מקווה בפעם הבאה להביא את החדשות על הטריילר שיוצג כנראה שבוע הבאה בכנס גן-קון בביתן של מרגרט וויס...... תהנו!

1984alive

New member
אגב הסרט יוצא ישירות

ב-DVD כך שלא נצטרך לחכות לו יותר מדיי... צריך לקוות שיהיו מפיצים שיהיו מספיק חכמים כדי ליבא את הסרט לארץ כי אני אקנה עותק שלו,אבל אני לא אחכה להם יותר מדי כמו final fantasy 7:advent children. נקווה שאופוס תוכל לזרז משהו בנידון

tomyem

New member
נראה כמו סרט מצויר לילדים קטנים..

למה לעזאזל זה לא מצולם?

../images/Emo54.gif

זה נראה כמו הסרטים המצוירים האלה שהם לא של דיסני, אלא של חברות קטנות וגרועות שמעתיקות את כל הסיפורים מדיסני, עם אנימציה מזעזעת, צבעים לא מציאותיים, ושירים איומים ברקע. היי, פתאום חשבתי - היה יכול להיות מגניב אם היו עושים מחזמר מהרומח. לאורנה ותניס ישירו שיר אהבה דביק... סהר-פז תשיר משהו בסגנון "אם רק תאמינו בעצמכם ותקשיבו ללב תוכלו להגשים את כל משאלותיכם!". סער ישיר שיר ארוך ומרגש על הכבוד והמידה. טאקיזיס תשיר שיר מפחיד על תוכניותיה להשתלט על העולם [משהו בסגנון השיר של סקאר ב"מלך האריות"]... רייסטלין ישיר שיר עצוב ומדכא על חייו העצובים והמדכאים וברקע יראו ויז'ואלס של קרמון וטיקה מתנשקים. מי-נהר יפתיע בקטע פנטומימה/סטפס מרהיב. הוא הרי לא יכול לשיר.

Guybrush Marley

New member
לא, לפי דעתי../images/Emo118.gif

מי-נהר צריך לשיר שיר מחאה, פרוגרסיב-רוק כזה (שימשך מינימום 10 דקות) על זה שלא נתנו לו אף שורה כל הרשומות
ויקראו לזה משהו כמו "מי נהר שובר שתיקה"

itamar36

New member
הרשומות או מלחמת הנשמות

אם זכור לי נכון (תתקנו אותי אם אני טועה) ברשומות מי-נהר הוא חלק מהחבורה. בדרקוני להבת קיץ ובמלחמת הנשמות באמת אין לו תפקיד.

Guybrush Marley

New member
כן, הוא משתתף רק ברשומות../images/Emo118.gif

אבל רוב הזמן הוא פשוט... שותק.

תגיד לי, אתה מטורף?../images/Emo54.gif

פרוגרסיב-רוק במחזמר? מתי לאחרונה ראית מחזמר? אתה לא יודע שאין שם פרוגרסיב-רוק? סטפס, לעומת זאת, זה מושלם. יש הרבה מחזות-זמר עם סטפס (אנני, שיקאגו...).

RoCKeR121

New member
אגב...

באופרות רוק דווקא יש פרוג דיי הרבה ואופרות רוק הן דברים שלא ממש רחוקים ממחזות זמר...

Gutterball

New member
תגידו, הוא באמת לא מדבר כל רשומות?

וגם אם כן, מה הוא אומר? הוא פשוט דמות... לא מפותחת בכלל..

../images/Emo54.gif

אני חושבת שהדמות שלו די מיותרת... מה הוא עושה שם בעצם? שומר על סהר-פז? זה הרי לא באמת חשוב - האחרים גם יכולים לשמור עליה. הוא קיבל את מטה הבדולח הכחול? אז מה - גם סהר-פז היתה יכולה לקבל אותו. אני חושבת שהדמות שלו באמת לא קריטית לסיפור. אפשר להוציא אותה והספר ישאר בערך אותו הדבר.

הוא אומר 3 מילים לסער

בלילה הראשון שלהם במערה ליד אגם crystalmir כשהם מתווכחים על השמירה. וזהו. אני לא זוכרת אף מילה מאוחר יותר. אולי הוא ממלמל משהו כשסהר פז מקריבה את עצמה כשיי לנצח את קיסאנת'... אני חושבת שהוא אומר שם משהו כשהוא מוציא את תניס... לא, בעצם, הוא גם שאל את תניס את שאלת החצי-אלף חצי-אדם! (סה"כ 3 משפטים ב3 ספרים).

itamar36

New member
מי - נהר באגדות הרומח

אני לא יודע כמה משפטים יש לו ברשומות. אבל הוא בהחלט אומר כמה מילים באגדות. ( בכל שלושת הפרקים שהוא מופיע בהם...) הוא עשה את כל הדרך מהמישורים לפונדק הבית האחרון (סולאס), כדי להסביר לתניס למה הוא לא יכול ללוות את הגבירה קריסניה למגדל הכישוף ביער וויירט.

itamar36

New member
לא הבנתי את כוונתך

יש שני צדדים להבנת המשפט שלך: אם אתה חושב שהיא באה עם מי-נהר, אז זו טעות - היא באה עם תניס. אבל אפשר גם להבין ממשפטך שהיא באה עם תניס, ואז אני חייב לך את התנצלותי.

לא זכרתי שהוא בכלל היה שם...

כל מה שזכור לי מהסצנה ההיא זה שתנים לא מזהה את קרמון ולא מבין מה פשר המבטים שכולם תולים בו. לא משנה :) באמת מתאים למי נהר לעבור חצי יבשת בשביל כמה מילים עם תניס, ואח"כ גם שאף אחד לא יזכור שהוא היה בכלל בחדר.

למעלה