חדשות חדשות

hary_i

New member
חדשות חדשות

נתבקשתי על ידי אורי רוטשטיין לספר לכולם את החדשות הבאות: קבוצת TeamIsrael בראשות אורי רוטשטיין יוצאת להתחרות בתחרות פרו-אם במרסיי בצרפת. זו הפעם השלישית שהקבוצה מתחרה בתחרות זו. תחרות זו היא הגדולה מסוגה בתחרויות לדגם MUMM 30 ונערכת במרסי שהיא עיר מרכזית בתחום שייט היאכטות בצרפת. הצוות הפעם יכלול שבעה אנשים: 1. אורי רוטשטיין - סקיפר והגאי 2. יבגני שטיינברג - איש ראשי 3. רואי סלע - מספר 1 4. יניב סוזין - טרימר 5. אוהד לוי - טרימר 6. עומר ברנד - טקטיקן 7. שרה הוך כאשר אקבל עידכונים נוספים אספר עוד. אורי עידן

soso_sami

New member
כל הכבוד אבל...

שמח לשמוע את החדשות המרעישות ומאחל הצלחה מלאה לצוות ובטח הצלחה גדולה יותר מהשיוט הקודם. יחד עם זאת לא יכול שלא להתאכזב מהגישה ושיטת השליחים... "נתבקשתי על ידי אורי רוטשטיין לספר לכולם את החדשות הבאות..." למה אורי רוטשטיין לא הדליק את המחשב להיכנס לפורום שייט וימאות של תפוז ולעדכן את כולנו? האם זה מתחת לכבודו? האם זה לא לכבודנו? פרסומת ושיווק זה דבר יפה נכון ונחוץ אבל בחייאת רבאק כנס ותן עדכון של בנאדם כשייט לשייטים ולא כמשווק לעיתונאי. אני מצטער אם אני פוגע במישהו או נשמע נחרץ מדי אבל הפורום הזה הוא שלנו בשבילנו והעדכון היה צריך להיות אינפורמטיבי: תחרות, מתי, איפה, משתתפים, אתר התחרות. אם אנחנו רוצים לפרגן לצוות TeamIsrael על העיני ועל הראסי אחלה אני בעד אבל אז בבקשה קצת יותר פרגון גם לחברי הפורום ועדכון מצד חבר צצות או ראש הצוות ולא לבקש ממישהו שיספר לנו... את הכתוב הייתי מצפה למצוא באתר חדשות או חדשות ספורט כזהב או אחר. שוב סליחה ובאמת באמת שיהיה בהצלחה הלוואי

Alex33

New member
אתה צודק.. ../images/Emo127.gif, מצטרף לכ מילה../images/Emo70.gif

למעלה