חדשות ועדכונים

tomparis1

New member
יוכי ומאירי נפרדו ???

מאקו פרסמו את זה לפני כשעה
http://www.mako.co.il/entertainment-celebs/local-2015/Article-a76bb3cd8772c41006.htm
באינסטגרם של יוכי לפני כמה שעות היא פרסמה את זה
https://instagram.com/p/0XcUEWF1v4/
הבעיה שזו תמונה ממוחזרת מלפני שבוע לפחות כפי שניתן לראות באתר המירוץ למיליון
http://reshet.tv/Shows/The_Amazing_Race/Articles/article,10723/

היו גם כתבות בוואלה שהיחסים נועדו בשביל פרסום ולא היו אמיתיים :(

פרארי1

New member
אוי, לא, איזה עצוב

JAMES DEAN

New member
חדשות ועדכונים

אם יש לכם משהו להוסיף תוסיפו ואם יש לכם משהו להגיב תגיבו.

אבל למה לא? אגב קובי אני מחזיק ממך במשימת הקבורה בLV

הייתי שם שבוע שעבר,

תשמע אתה לא פראייר

גםצופה

Member
מנהל
הם יצאו ראשונים מהמשימה שהיתה <כביכול> לפני השטיחים...

לכן לא היה ברור איך הם הידרדרו במשימת השטיחים...
&nbsp
אני באמת לא מבינה מדוע לא הראו את המשימה שהיתה בין המשימות... מוזר ותמוה...

25330

New member
ילדים, הזהרו מעצי באובב והפקה ששמחה לגלות-לחלוק סודות בעיתון

המסווה של כביכול, שיתוף וגילוי "סודות" מחדר העריכה הצליחה שוב. הנה גם הפעם עבדה הפקת המציאות המדומה על כולנו בחשיפתה טפח והסתרת-הסוואת טפחיים הרבה - הפרחים הפעם, ל"ידיעות" וסמדר שילוני.

מדוע בכל מטלות המים כיכב ציוד של Mares לא הוסבר לנו. אך, האם הקשר שבין Mares למשימות המים, מימונן, החסות להם וכו' מקרי? האם רק סטראוטיפים שטוחים, שיטחיים וחד מימדיים (שיני זהב בגרוזיה, ריבת חלב בארגנטינה, אבבא בשבדיה וכיו"ב) עומדים מאחורי ההשטחה של תרבות מלאה ועגולה לייצוג שטוח, חד-מימדי, שטחי וסטראוטיפי וחוטא לגוונים ולמציאות שאותה מבקשים לארוז ולהטיח באמצעות סטיראוטיפים ודעות קדומות פופוליסטיות?

התשובה ברורה מעצמה. כש-Mares או Reebok, ויזה כאל, ביטוח הראל וכיו"ב ממנים-משקיעים הם מצפים לתשואה. זה תכלית קיומם ואלמלא כלכלו את השקעתם בתבונה, היו נעלמות חברות אלו מן העולם. צביעת המסך, כבכיכול כל העולם כולו לא גשר צר אלא לבוש Reebok (ורק Reebok ותו לא) או שהתגברות על כל משברי ים וגלים אפשרית בעזרת ציוד של Mares קלי קלות, הינה תכתיב של מי שמחליטים ובונים את המשימה על-פי צרכיהם.

לסיכום, בעלי המאה אינם רק בעלי הדעה אלא גם הכתבת המטלות והתאמתן לצרכים הפרסומיים של נותני החסות, הממנים והמשקעים.

חבל שסמדר שילוני שתפה פעולה, ובפוזה של "גילוי טפח" סייעה למפיקי ומביימי המציאות המדומה ומוכתבת מראש לזרות שוב חול בעיניים, להציג מסכי עשן המטשטשים תמונה של מטלות, כביכול ספורדיות, או יצוגים של תרבויות מדינות וכיו"ב משיקולים עניניים גרידא. מצער שתחת חשיפת האמת ומתן זכות לציבור לדעת על האינטרסים האמיתיים אחר המשימות, יתר התכנים ובכלל המוצר השיווקי ששמו "ראליטי" אפשרה גב' שילוני לז'אנר והכוחות הכלכליים המניעים אותו להמשיך ולשווק את מרכולתם בעטיפות מאחזות עיניים, מטעות, ומוליכות שולל באשא למניעים, לכוונות ולתכנים האמתיים ב"מרוץ למליון" בפרט, ובז'אנר ה"מציאות" בכלל.

גםצופה

Member
מנהל
זה שבתוכנית ריאלטי יש שילוב של פרסום

סמוי זה ידוע...
אבל זה פשוט לא הגיוני שמשימה שקבעה בעצם את סדר הזוגות בהמשך לא משודרת כלל... משהו פה ממש לא ברור

אני הבנתי שהפירסום אינו סמוי ולא "משולב" אלא *מכתיב וקובע*

אני מסכימה שאינטרסים מסחריים הם העיקר. אני לא יודעת אם זה קשור להדחה של גל וליאל ולשיקולי עריכת הפרק שבו הם הודחו.

אני בהחלט לא מופתעת שגם אם נכון שלא הראו אז זה יוצא דופן. הרי כל הזמן יוצרים עירפול ותחושה של חוסר מימד זמן בסדר של הזוגות.

את במקרה קאטו הזקן?

גם הפעם אני מסכימה לגמרי. אם צופים נכון מנסים להבין מה באמת מראים לנו אז מבינים שהשיקול המסחרי והפירסומי הוא העיקר וכל היתר טפל.
אם את צודקת ואתר וינט שיתף פעולה עם ההפקה זה די חמור ומוסיף על כל הטענות שעלו לאחרונה כלפי התקשורת. לדעתי אגב את צודקת בהשערה שלך. מוזר למה בראיון סמדר שילוני לא לחצה ולא ניסתה לקבל תשובה לשאלה שהיא עצמה העלתה בקשר להדחה של ליאל וגל.

תודה על ההפניה לטעות שלי ובכל זאת רן בוקר היה צריך לשאול...

מה שמעניין. הוא עצמו פתח את הכתבה בסקופ החיתוך בעריכה של המשימה שלא שודרה. חבל שהוא לא המשיך עם מה שמעניין ולא הסביר מאיזה סיבה. גם לדעתי כשכותבים משהו שהכתב חושב שהוא מעניין ומשאירים אותו פתוח קשה לדעת מה הגבול בין יחסי ציבור ובין עיתונות.
אכן טעיתי. כנראה בעקבות הטעיה בתגובה שאליה התייחסתי בדברי. תודה על התיקון.

Tלטלים8

New member
באופן עקרוני הסברת מצויין על המשימות ומה הסיבה שבוחרים אותן

במקרה של גל ליאל יכול להיות שחתכו בגלל כל מיני בעיות של הפקה. סתם לדוגמה אם נגיד שגל התפרץ כמו במשימה של הבניה בקולומביה ולא יכלו להראות את המשימה באמינות בלי לחתוך את ההתפרצויות זעם שלו. או נגיד שההפקה עוזרת לזוג מסויים ואי אפשר לערוך את הפרק לשידור וגם להסתיר את העזרה של ההפקה.
התחברתי מאוד למה שכתבת. גם בהיבט העקרוני של האינטרסים וגם מה שכתבת בסוף שחבל שהמראיינת לא לחצה ולא הציקה בשאלות שמעניינות את הצופים.

או שזו סתם משימה משעממת שלא הצטלמה טוב

ויש להם די והותר חומר לפרקים ולכן הם מחליטים לוותר עליה, לפעמים בין שתי נקודות עובר רק קו אחד ישר

באופן אישי זה מה שהכי מפריע לי בהתנהלות ההפקה, התחושה שאי אפשר לדעת אף פעם מי ראשון ומי שני, זה מאוד פוגם בחווית הצפיה, לפעמים הם שוכחים שם שהעיקר הוא המירוץ עצמו.

למעלה