חדשות ועדכונים

Mידאס1

New member
זו לא ממש ביקורת

True Colors

New member
מאריה מקדמת את הסינגל החדש

מאריה היתה עסוקה מאוד בשבועיים האחרונים בקידום הסינגל החדש, You're Mine.
היא ערכה ראיונות רדיו רבים (בין השאר Z100, Power 106), הופיעה בטלוויזיה (BET, MTV), ובאופן כללי הגבירה חשיפה ונראוּת (ג'ימי פאלון, הדלקת האורות באמפייר סטייט בילדינג) ועוד.

מוסר העבודה והמחויבות שלה למוסיקה עדיין שם בבירור, וראויים למלוא ההערכה.
עם זאת, קשה לי להתגבר על התחושה שעם סינגל חזק, גרנדיוזי או להיטי יותר (Drunk In Love של בי עולה, כמובן, מיד באסוציאציה), המאמצים שלה היו נושאים פֵּרות של ממש, או לפחות מחזירים את ההשקעה.

אני רואה את הסינגל האחרון כ"פנינת מעריצים", שיר שבקלות יכול היה להפוך ל-fan-favorite אם היה רצועה כלשהי באלבום.
השיר לא הולך לקנות לה מעריצים חדשים, ומי שלא התחבר אליה עד כה, או סלד מהמאפיינים המוסיקליים שלה (הנוכחים בצורה בולטת בשיר החדש, מהמבנה והטמפו, דרך ההפקה והליריקס וכלה בקולות הרקע ובהולכה הווקאלית), ימשיך לעשות זאת גם עם השיר החדש.

לא האזנתי לכל הראיונות שהיא ערכה לאחרונה, אבל הנה סיכום של האינפורמציה החדשה שמאריה חשפה בשבועיים האחרונים לגבי האלבום החדש.
אם החסרתי פרטים, או אם אתם יודעים פרטים נוספים, בבקשה השלימו

* הוקלטו שלושה שירים נוספים מאז הפציעה. מאריה אמרה שהיא הרגישה ש"המסע" האמנותי לא היה שלם במתכונתו הקודמת, והיא החליטה לנצל את השהות הזו כדי להשלימו, כדי לסיימו במקום שייצג את מצבה הנוכחי. שלושת השירים החדשים שנוספו עדיין בשלבי מיקסינג, מאסטרינג והקלטת ווקאלס.
מעריצים שצפו בראיון שערכה ב-MTV (הוא אינו זמין לצפייה בארץ) אמרו שמאריה ציינה ששניים מתוך שלושת השירים הם remakes (קאברים?) ורצועה נוספת עם Hit Boy.

* האלבום נשען על שיתופי פעולה רבים. מאריה עבדה עם ג'רמיין דופרי, רודני ג'רקינס, היט בוי, ביג ג'ים רייט ואחרים.

* לפחות שני ראפרים יופיעו באלבום: Nas (שעבד בעבר עם מאריה על הרמיקס ל-Thank God I Found You), ו-Wale (בשיר שהוא הפקה משותפת עם ג'רמיין דופרי).

* הילדים של מאריה גם הם יופיעו באלבום ברצועה שהיא הפקה משותפת של ג'רמיין דופרי ובריאן מייקל קוקס.

* לדברי מאריה יש "רגעי אפ-טמפו, כיפיים ושמחים", וישנם רגעים של "אומללות מוחלטת" באלבום החדש.
בריאן מייקל קוקס התייחס גם הוא לאלבום ואמר: "התחלנו את העבודה עליו עוד לפני שמאריה הרתה, אבל ההיריון הקשה, לידת התאומים, השתתפותה ב"אמריקן איידול" והפציעה שלה - כל אלה דחו את העבודה [...] החיים קורים, וזה הוסיף לתהליך האורגני של יצירת האלבום [...] בשנים האחרונות הוספנו שירים, גנזנו שירים, ואפינו את האלבום לאט-לאט [...] האלבום הוא מיזוג של מה שחדש, תערובת של אר-נ'-בי, היפ-הופ ופופ יחד עם המלודיות והליריקס הקלאסיים שאנחנו מכירים ממנה".

* האלבום לא ייקרא The Art of Letting Go. נכון לעכשיו, הוא עדיין חסר שם.

* Thirsty הוא אחד השירים עליהם מאריה עבדה עם Hit Boy.

* לא ברור אם מאריה מכוונת ל-Thirsty, אבל, לדבריה, אחד השירים שהיא עבדה עליהם עם Hit Boy, ושהיא אוהבת במיוחד, "מציג אנשים רבים". מאריה התקשרה לדידי כדי להיוועץ אתו לגבי הרצועה הזו (לא ברור אם הוא אחד מאותם "אנשים רבים" שמשתתפים ברצועה).

* שמות רצועות שידוע לנו עליהן:
The Art Of Letting Go
You're Mine
Beautiful#
Thirsty
Dedication
Make It Look Good (?)

McBrownie

New member
אגב הראיון של מאריה באמטיוי זמין להורדה

במאריהדיילי [אם אנחנו מדברים על אותו ראיון].

True Colors

New member
עוד קצת עדכונים מהראיון עם DJ Suss

(ניתן להאזין ב-mariahdaily).

* לגבי אופי האלבום, מאריה אמרה ש"יהיו הרבה רגעי פסנתר ווקאלס... בלדות רבות". לדבריה, "הרבה רצועות הן פסנתר ושירה, קולות רקע ומקהלה", ובכל זאת היא מבטיחה גם קטעי אפ-טמפו, כמו שיתופי הפעולה שלה עם Hit Boy ושיר שעבדה עליו עם JD.

* הרצועה עם Mike Will היא אורבנית, והשיר שהיא עבדה עליו עם Nas הוא אחת הרצועות האהובות עליה (מאריה אומרת את זה על כל השירים, ובכל זאת יש לי תחושה שזה ייצא כסינגל מתישהו, אולי אפילו הסינגל הבא).

* נשאלה האם היא מרגישה צורך לעקוב אחר טרנדים או ליישר קו עם הדור הצעיר, ואמרה שלא. ציינה שאם היא אוהבת אמנים צעירים כמו Wale, אותו היא ראתה לראשונה ב-MTV והתרשמה ממנו, היא תעבוד אתם.

אתמול, מאריה פרסמה את התמונה הזו בטוויטר

עם הכיתוב:
"בדרך לסיים את האלבום הזה. ואני לא חוזרת עד שהוא גמור"
איפה היא מסיימת אותו? בבני ברק?

ואם היא לא חוזרת עד שהוא גמור, זה אומר שהפעם הבאה שנראה אותה תהייה ב-2016?

כפרעליה
, חבלי לידה קשים עם האלבום הזה...

בטח היה שם קר מאוד

העיקר שרואים את הפנים שלה והחיוך המתוק שעליהן
מעבר לזה לא איכפת לי

תודה על העדכון, אני מחכה בקוצר רוח, חבל שמאי רחוק כ"כ

"הרבה רצועות הן פסנתר ושירה, קולות רקע ומקהלה" הלוואי וזה יהיה מבטיח כמו שזה נשמע

איזו שקרנית מאריה, איך היא מצחיקה אותיי..

כל כך מבועסתת שהדליפו את שם האלבום, ולמה שמישהו יעשה דבר שכזה!??! ובגלל זה היא מחליפה את שם האלבום.

שתגיד שהיא לא רוצה לקרוא לאלבום על שם הסינגל הכושל ושתשב בשקט חחחח

True Colors

New member
עיין ערך

"זו לא אני!", חחח

למאריה יש נטייה להתעלם מכישלונות, לקבור חוסר הצלחות, להעלים עובדות שלא עולות בקנה אחד עם המציאות כפי שהיא מעוניינת לתפוש אותה, לעשות עצמה לא רואה ולא יודעת כשעניינים לא מסתדרים לטובתה, ולהתנכר לאנשים שלא באים לה טוב בעין, למשל:
- ניקי מינאז'?
- who?
- ג'יי-לו?
- I don't know her
- אמינם?
- I don't eat candy

זה לחיות במציאות מדומה, סובייקטיבית מאוד, שמתנהלת לפי הכללים שלה עצמה.

לגבי The Art of Letting Go -
אני לא בטוח, אבל אני חושב שהטייטל באמת דלף איכשהו, שלא ממאריה או מהלייבל.
זה בבירור היה הכותר שתוכנן (ניק אפילו קרא כך לאלבום, כשהציג את מאריה במופע הארבעה ביולי), אבל אין ספק שההתקבלות הפושרת של השיר היא זו שהניעה את מאריה לשנות את השם.

חחחח

או שהיא לא מודעת לעצמה (מה שמוזר כי מאריה נראית די שחקנית שמבינה איך החוקים מתנהלים במגרש)

או שהיא באמת חושבת שהיא עובדת עלינו חח

Mידאס1

New member
אתה לא באמת חושב שהיא מודעת לעצמה

מי שגם בגיל 45 חוגגת לעצמה יומולדת 12 ובמשך עשור כמעט שבה וחוזרת על אותן הטעויות המקצועיות, אין מצב שהיא מודעת לעצמה.

McBrownie

New member
תודה על הסיכום!

כיף לראות שהיא עדיין working it.
לפעמים.

True Colors

New member
ראיתם ת'תמונות ש-MC העלתה לטוויטר בוולנטיין?

מהממות!

יכול היה בקלות להיות פוטושוט ל-Maxim (או ל-Playboy
).

זו מטריפה ת'חושים!

גם "מאקו" מדווח.

למעלה