חדשות ועדכונים

גםצופה

Member
מנהל
אמנם לא סדרות - אבל יס בוחנת להקים ערוץ

ערוץ ספורט נפרד שיופק על ידי ערוץ הספורט כדי לשדר את את אולימפיאדת החורף בסוצ'י.
נשמע נחמד

לידיעה

לא הבנתי, מה "נחמד" באירוע ספורט הומופובי?

יס, בעיקרון, מעבירה מיליונים, שיתגלגלו בסופו של דבר לכיסיו של ממשל חשוך שבחשוכים, שמקדם רדיפת הומוסקסואלים בשורת חוקים המהווים בושה למין האנושי.

העליה של הערוץ הזה ביס היא עילה למחאה ולניתוק ממנה, לא סיבה למחמאות ליס.

גםצופה

Member
מנהל
זה שהאולימפיאדה מתקיימת שם נדמה לי...

שזאת ממש לא ההחלטה של יס

את הטענות צריך להפנות לועד האולימפי...

האירוע עצמו (אולימיפאדת חורף) הוא מאד נחמד...

יס לא חייבת לרוץ ולשלם כסף טוב לאנשים רעים

עבור זכויות שידור של אולימפיאדה שכל בעל מצפון צריך להתעלם מקיומה.
ההחלטה על הקניה הזאת היא בוודאי החלטה של יס. אף אחד לא מכריח את חברת הלוויין (או כל גוף שידור) לקנות זכויות שידור של האירוע הזה.
לא יקרה שום אסון אם, כסוג של אמירה, אף אחד פה לא יקנה את זכויות השידור האלה.

סחורה רקובה מהסוג הזה, מוטב שתישאר על המדף.

את הכסף כבר שילמו

ערוץ הספורט רכש כבר לפני שנתיים את זכויות השידור למשחקים האולימפיים - הן אולימפיאדת החורף הקרובה בסוצ'י והן לאולימפיאדת הקיץ, שתיערך בעוד שנתיים בריו דה ז'ינרו.

השאלה האם לשדר את המשחקים היא סיפור אחר:
עד כמה שבדקתי, אף תחנת שידור גדולה לא מתכוונת להחרים את האולימפיאדה. רשת NBC, שברשותה זכויות השידור למשחקים בארה"ב, מתכוונת לשדר שעות רבות, בכלל זה להפקיע את כל שידורי הפריים טיים שלה לטובת סיקור האירוע, בימי המשחקים.

גם שם התחבטו רבות בסוגייה והחליטו לעבות את הצוות שלהם בכתבים שיסקרו את המצב ברוסיה. גם בהיבט של ההתנכלויות לקהילה הגאה וגם בהיבטים הבטחוניים (לאור הפיגועים בימים האחרונים).

shulak14

New member
חושבת שהגישה של NBC נכונה

האולימפיאדה עצמה היא בינלאומית ולא רוסית. רוסיה היא רק המארחת. בהחלט יש להזכיר את הבעיתיות
של המצב ברוסיה (לא רק בקשר להומופוביה אל בקשר לזכויות אזרח וערכים דמוקרטיים אחרים).

כמובן אם מישהו רוצה להחרים ולא לראות זו זכותו. אני ככלל מעדיפה מאבקים ודו שיח.

גםצופה

Member
מנהל
זה בדיוק העניין...

האולימיפיאדה אמורה להיות משהו בינלאומי וגם כמה שפחות פוליטי - למרות שהפוליטיקה תמיד נכנסת לשם....

גםצופה

Member
מנהל
אגב,

גם בסין - לא בטוחה שהקפידו על זכויות האדם בהרמה של האולימפיאדה... ולא זוכרת שמישהו מחה או פעל נגד זה..
דווקא במשהו שהוא הרבה פחות בעייתי (לא שאין בעיה בנושא - רק שלהעביד אנשים בעיני הרבה יותר חמור...) משמירה על זכויות האדם פתאום כולם יוצאים נגד...
די הזוי....

סופית: Yes מוותרת על "אמריקן איידול"

על פי תשובה בדף הפייסבוק של Yes, העונה החדשה של התחרות המוזיקלית הוותיקה, לא תשודר בערוצי הסדרות של Yes.

TDM4

New member
גם The Voice ועכשיו גם זה

חבל שיס בזמן האחרון לא משקיעים יותר ברכישת סדרות ריאליטי..

גםצופה

Member
מנהל
חוץ מהישרדות (שגם נעלמה) והמירוץ למיליון

אני לא אוהבת כ"כ סדרות ריאליטי....

פוסטר ראשון לקראת חזרת "המתים המהלכים"

סדרת הלהיט של רשת AMC, "המתים המהלכים" תחזור לחלק השני של העונה הרביעית, עם 8 פרקים נוספים ביום ראשון, 9 בפברואר בשעה 21:00 ותשודר גם אצלנו בצמוד לשידור בארה"ב, ביום שני, 10 בפברואר בשעה 05:00 ב-Yes Oh.

לקראת חזרת הסדרה, פירסמה רשת AMC פוסטר ראשון לקידום המשך הסדרה, תחת הכותרת "אל תביט לאחור" ("Don't Look Back").

אני מקווה שייתנו שידור חוזר של כל הסדרה

מתישהו. כל הזמן ממש חששתי לראות אותה בגלל ה- gore אבל יש משחק מחשב שמבוסס עליה (קווסט) ואני רוצה לראות את הסדרה לפני שאגיע אליו...

הביקורות המקדימות ל"בלש אמיתי" - מעולות

ציון 100 עגול (אחרי שלושה מבקרים):

http://www.metacritic.com/tv/true-detective/critic-reviews

הציפיות בשמים, לא רק בגלל וודי הארלסון ומתיו מקונהי, אלא בגלל היוצר של הסדרה, ניק פיצולטו (Pizzolatto),
מקרה מעניין של סופר שזכה בכמה וכמה פרסים נחשבים, היה פרופסור לספרות בכמה וכמה אוניברסיטאות בארה"ב, ופרש מהאקדמיה לטובת תסריטאות טלוויזיה.

למעלה