חדשות ועדכונים

True Colors

New member
אריאנה גרנדה

נשאלה (שוב!) בראיון האם זה מעצבן שמשווים אותה למאריה, והיא השיבה:

"ברושם ראשוני, אני חושבת שזו השוואה מתבקשת בגלל המנעד והסטייל של ה-throwback R&B. אבל אם אתה מקשיב לאלבום המלא, Yours Truly, אתה לומד להכיר את הסאונד שלי. אתה לומד להכיר את אריאנה. אם הייתי מתלוננת שאני מושווית לווקאליסטית הגדולה ביותר שאי-פעם חיה, הייתי אדם טיפש, שאינו מכיר תודה. אז אני לא יכולה להתלונן. זו מחמאה עצומה".

True Colors

New member
שירי מימון

מתוך ראיון שנערך עמה, כאשר נכללה תחת "היפים והנכונים לשנת 2012" (לא זכור לי שפורסם בפחש"ם).

היא נשאלה על ההשראה שלה, והשיבה:
"כשאני מחפשת השראה אני חוזרת לתקליטים הישנים של הזמרות האהובות עליי: אריתה פרנקלין, וויטני יוסטון ומריה קארי. אותן זמרות שעשו היסטוריה כששרו מהנשמה והלכו עם האמת שלהן עד הסוף, ובהיותן וירטואוזיות ווקליות הן לימדו אותי דרך שירתן טכניקת שירה ייחודית ועוצמה שאילולא הן, לא ידעתי שחבויה בי".

True Colors

New member
אר קלי

It's shirtless time

אמר בראיון:
"מאריה היא גאון בזכות עצמו. לא רק ווקאלית. היא מאוד מוכשרת. אנשים רבים לא יודעים שהיא כותבת את השירים שלה. היא עושה כוריאוגרפיה (אולי כדאי שלא, חחח
). יש לה "ידיים" על הכל כשזה נוגע למוסיקה שלה. היה לי כבוד אפילו לקבל הזמנה לעבוד אתה ולהיות באותו החדר אתה".

כזכור, השניים הקליטו יחד בספטמבר 2012.
לא ידוע אם הם שיתפו פעולה שוב מאז.

ובהערת צד,
ההופעה שלו עם גאגא לאחרונה ב-AMA היתה ממש מוצלחת, לדעתי.
הוא נשמע מעולה.

Mידאס

New member
הוא באמת נשמע מצוין בהופעה

ובכלל זו הייתה הופעה מוצלחת לשניהם.

True Colors

New member
תמר ברקסטון

תמר ברקסטון היא כבשה גאה, הנוהגת לפרגן למאריה לעיתים קרובות.

כמה קטעי ווידאו שלה מזכירה את מאריה:

* מדברת על הסכסוך בין מאריה וניקי ב"איידול" בתוכנית טלוויזיה.

* מדברת על מאריה, על #Beautiful ועל ההשתתפות שלה בחידוש הנדרים של מאריה וניק בשיחת מעריצים ב-Google Chat.

* מזכירה את מאריה בתוכנית רדיו.

True Colors

New member
ני-יו

יו בטר וורק, ביץ'

נשאל בראיון על ריהאנה, ביונסה ומאריה.
המראיינת מציינת שהוא כתב שירים עבורן (לא זכור לי שהוא כתב למאריה. הוא אולי כתב את הוורסיה שלו ב-Angels Cry, אבל מלבד זה הם לא שיתפו פעולה), ושואלת אותו איך היה לעבוד אתן.

על מאריה הוא אמר:
"Mariah, you know, she's very prim and very, you know, put together, but if you cross her, she will punch you in the face. She's tough".

True Colors

New member
מאריה תופיע באנגולה ב-15.12?

Where the FUCK is Angola?

קצת רנדומלי, לא?

Mידאס

New member
הייתי צריך לעבור לשם בשליחות

אבל ויתרתי בסופו של דבר.

a 90s Noah

New member
אולי זה אחד מ-34 המקומות שבהם טריומפנט היה 1#