חדשות ועדכונים

גםצופה

Member
מנהל
מטורקיה לרוסיה

דרך ישראל זה בעיני לא הגיוני - אם כי הם נסעו באמת בדרך קצת עקומה לשם...

דווקא האוסטרלים צילמו 2 פרקים בארץ

אם אני לא טועה, זה היה לפני שנתיים:
הם צילמו כאן 2 פרקים של הסדרה וביקרו במגדלי עזריאלי, ביפו, במצדה, בנמל חיפה ובירושלים.

גםצופה

Member
מנהל
אמרתי משהו על TAR אוסטרליה ?

הם אכן היו כאן במשך 2 פרקים.

וזה עוד סיבה לתהות מדוע TAR האמריקאי עדיין לא הגיעו לארץ...

רק ציינתי עובדה

אם אני לא טועה, דובר על כך שהסדרה האמריקאית אמורה להגיע לארץ מתישהו.

ועכשיו גם "המתים המהלכים" מקבלת סדרה בת!!!

כך הודיעה רשת AMC.
הסדרה נמצאת בשלבי פיתוח ראשונים ואמורה לעלות ב-2015.

עוד פרטים בהמשך.

עוד פרטים על סדרת הבת של "המתים המהלכים"

אופנת סדרות הבת (Spin-off) מתרחבת - ועכשיו הגיעה גם תור "המתים המהלכים" - סדרת הלהיט של רשת AMC.

רשת הכבלים בייסיק האמריקאית הודיעה היום כי היא נמצאת בשלבים מוקדמים של פיתוח סדרה בת, שתשודר לצד הסדרה המקורית ותרחיב את עולם הזומבים של "המתים המהלכים". הסדרה מיועדת לעלות בשנת 2015.

יוצר סדרת ספרי הקומיקס של "המתים המהלכים", רוברט קירקמן, אשר משמש גם כאחד המפיקם הראשיים של סדרת הטלוויזיה, ישמש כמפיק הראשי של סדרת הבת, לצד שותפיו לסדרה הטלוויזיונית, גייל אן הארד ודיוויד אלפרט.

נשיא רשת AMC, צ'ארלי קולייר אמר בהודעתו כי זו לא הייתה החלטה קלה לבנות על הסדרה הפופולארית ביותר בטלוויזיה, בקרב הצופים בגילאי 18-49. לדבריו, הרשת מצפה לעבודה המשותפת עם שלושת היוצרים על-מנת לפתח סיפור חדש לגמרי, עם דמויות חדשות לחלוטין. הוא הוסיף: "זהו עולם גדול ואנחנו מצפים להעניק למעריצים מבט בלתי נשכח על אפוקליפסת הזומבים".

יוצר הסדרה, רוברט קריקמן אמר: "אחרי 10 שנים של כתיבת סדרת ספרי הקומיקס ובסמוך לתחילת העונה הרביעית של סדרת הטלוויזיה, שלדעתי היא העונה הטובה ביותר עד כה, אינני יכול להיות נרגש יותר מההזדמנות שניתנה לי ליצור פינה חדשה ביקום של 'המתים המהלכים'. ההזדמנות ליצור סדרה, שאינה נשענת על אירועי סדרת ספרי הקומיקס והיא לחלוטין דף חלק, מאתגר את היצירתיות שלי".

עוד פרטים כאן:
http://tvline.com/2013/09/16/walking-dead-spin-off-2015/

LeRanch

New member
"בלו נטלי" 2 - החל מה-13/10 ב-yes Drama

בשעה 22:00 וגם ב-yes VOD.
יכול להיות שזה כבר פורסם פה אבל אני לא בטוח אז פרסמתי בכל זאת

LeRanch

New member
"היפה והחיה" ו"החץ" חוזרות ל-yes Action

העונה השנייה של "היפה והחיה" תשודר החל מה-24/11/2013 בשעה 22:00 והעונה השנייה של "החץ" תשודר החל מה-10/2/2014 בשעה 22:00 בערוץ yes Action וב-yes VOD.

מחווה לג'יימס גנדולפיני ולקורי מונטית' באמי

בטקס האמי ה-65, שייערך ביום ראשון הקרוב בלוס אנג'לס יועלה זכרם של מספר כוכבי טלוויזיה גדולים שהלכו השנה לעולמם:

ג'יימס גנדולפיני - גנדולפיני בן ה-52, שהלך השנה לעולמו לאחר דום לב, ייזכר יותר מכל בזכות משחקו כטוני סופרנו בסדרת המופת של רשת HBO "הסופרנוס".
דברים לזכרו תישא אידי פאלקו, מי שבמשך שנים גילמה בסדרה את אשתו, כרמלה.

קורי מונטית' - השחקן הצעיר, שמצא את מותו השנה, לאחר שנטל מנת יתר של סמים, ייזכר בזכות תפקידו כפין האדסון בסדרה המוזיקלית "Glee" של רשת Fox.
דברים לזכרו תאמר ג'יין לינץ', המגלמת בסדרה את המאמנת סו סילבסטר.

גארי דיוויד גולדברג - סופר ומפיק טלוויזיה וקולנוע אמריקאי יהודי, נפטר השנה לאחר מאבק במחלת הסרטן, ארבעה ימים לפני יום הולדתו ה-69. הוא נודע בעיקר בזכות עבודתו על סדרות הטלוויזיה "קשרי משפחה", "ספין סיטי" והסדרה האוטוביוגרפית למחצה שיצר על חייו, "גשר ברוקלין".
דברים לזכרו יאמר מייקל ג'יי פוקס, שהשתתף בשתיים מהסדרות אותן הפיק גולדברג - "קשרי משפחה" ו"ספין סיטי".

ג'ין סטייפלטון - השחקנית הוותיקה נודעה בעיקר בזכות תפקידה כאידית באנקר, בסדרה הקומית המצליחה "הכל נשאר במשפחה", ששודרה בשנות ה-70. היא הלכה לעולמה השנה בנסיבות טבעיות בגיל 90.
דברים לזכרה ישא השחקן ובימאי הקולנוע היהודי אמריקאי, רוב ריינר, ששיחק לצידה של סטייפלטון בסדרה "הכל נשאר במשפחה", שם גילם את חתנה.

ג'ונתן ווינטרס - שחקן וקומיקאי אמריקאי, שפעל במשך למעלה מ-50 שנה. הופיע בסרטי קולנוע וטלוויזיה, בסדרות טלוויזיה ובהופעות על הבמה. הלך לעולמו השנה והוא בן 88.
דברים לזכרו יאמר הקומיקאי והשחקן רובין וויליאמס, שווינטרס היה לאורך השנים חברו והמנטור שלו.

טקס פרסי האמי ה-65 ייערך בלוס אנג'לס ביום ראשון הקרוב, 22 בספטמבר בשעה 20:00 (לפי שעון החוף המזרחי) וישודר ברשת CBS.
אצלנו, ישודר הטקס בשידור ישיר בכל ערוצי הסדרות של Yes, בלילה שבין ראשון לשני, 22-23 בספטמבר בשעה 03:00 ובשידור ערוך ומתורגם ביום שני, 23 בספטמבר בשעה 21:00 ב-Yes Oh.

עוד פרטים כאן:
http://tvbythenumbers.zap2it.com/20...o-james-gandolfini-cory-monteith-more/202921/

LeRanch

New member
״שני גברים וחצי״ 11 - החל מה-26/10

בערוץ יס קומדי, טרם פורסם באיזו שעה היא תשודר.

פרטים חדשים על ע' 4 של המתים המהלכים

בקדימון חדש ומורחב בן 4 דקות ששחררה רשת AMC, לקראת תחילת העונה הרביעית של סדרת הלהיט שלה "המתים המהלכים" נראים קטעים מהעונה החדשה וראיונות עם צוות השחקנים, יוצרי הסדרה ומפיקיה.

מתברר שריק וחבורת הניצולים המותשת אותה הוא מוביל, יעמדו העונה בפני הדבר האחרון לו הם זקוקים - איום חדש. אחד ממפיקות הסדרה, דניס הות' מגדירה את האיום החדש כ"לא ממש מהלכים, אך גם לא אנשים אחרים". צ'אד קולמן, המגלם את טייריס, אומר כי הכלא מייצג עבור הניצולים ביטחון יחסי ונורמאליות כלשהי, אך הרגשה זו שהניצולים החלו לחוש, תעמוד למבחן קשה בעונה הקרובה. לדברי המפיק הראשי של הסדרה, גרג ניקוטרו, קשה לחזות מהיכן תגיע הסכנה הבאה והוא מוכן רק לרמוז כי היא תגיע מבפנים.

השואו ראנר החדש של הסדרה, סקוט מ. גימפל מגלה שהעונה הרביעית תתחיל כ-6-7 חודשים לאחר תום העונה השלישית. בקדימון החדש ניתן לראות את חיי השגרה שהניצולים החלו לסגל לעצמם בכלא במהלך חודשים אלו: ריק והרשל עוסקים בגינון, לקארל יש לראשונה חברים בני גילו והוא משחק איתם ואילו קרול מקימה מעין בית ספר בתוך הכלא ואחד השיעורים הפופולאריים בו הוא שיעור הגנה עצמית באמצעות סכין, אך כמובן שמדובר בסדרה "המתים המהלכים" והקדימון גם מראה מהלכים שמנסים לפרוץ את גדרות הכלא ומגיעים ממש עד לתאים ואת הניצולים מנסים להדוף אותם.

מי שנעדר מהקדימון הוא "המושל". למרות שהשחקן המגלם אותו, דיוויד מוריסי הוא שחקן קבוע בעונה הרביעית, אין למושל כל אזכור בקדימון ולא ברור היכן הוא משתלב בסיפור העלילה.

מסכם רוברט קירקמן, יוצר הסדרה ומי שאחראי גם לסדרת ספרי הקומיקס, עליהם מבוססת הסדרה הטלוויזיונית: "הדברים רק ילכו ויהיו גרועים יותר. חכו ותראו".

העונה הרביעית של הסדרה "המתים המהלכים" תעלה בארה"ב, ביום ראשון, 13 באוקטובר בשעה 21:00 שעון החוף המזרחי של ארה"ב (יום שני, 14 באוקטובר בשעה 04:00 לפי שעון ישראל).
אצלנו, ישודר הפרק כשעה לאחר סיומו בארה"ב, ביום שני, 14 באוקטובר בשעה 05:50 (מיד לאחר סיום שידור פרק בסדרה "הומלנד") ב-Yes Oh ובהמשך גם במהלך שידורי הערב של Yes Oh (טרם נמסר מועד מדויק לשידור).

את הקדימון אפשר לראות כאן:
http://www.youtube.com/watch?v=zj0roIbKyPk

ליהוק לעונה 4 של "המתים המהלכים:

השחקנית כריסטיאן סראטוס מצטרפת לעונה הרביעית של הסדרה "המתים המהלכים".

סראטוס בת ה-23, השתתפה בשנת 2008 בסרט הקולנוע שובר הקופות "דמדומים". בין הופעותיה הטלוויזיוניות היא התארחה ב-2 פרקים בעונה הראשונה של הסדרה "אימה אמריקאית" ובשנתיים האחרונות השתתפה בסדרה "The Secret Life of the American Teenager" ברשת ABC Family.

בסדרה "המתים המהלכים" תגלם סראטוס את דמותה של רוזיטה אספינוזה, צעירה יפה וקשוחה, שהצליחה לשרוד את האפוקליפסה. דמותה של רוזיטה מופיעה לראשונה בגיליון ה-53 של סדרת ספרי הקומיקס של "המתים המהלכים".

סראטוס תשתתף במספר פרקים בעונה הרביעית, בתפקיד אורח מתמשך, עם אפשרות להפוך לשחקנית קבועה בסדרה, בעונה החמישית.

עוד פרטים כאן:
http://www.deadline.com/2013/09/christian-serratos-the-walking-dead-twilight-rosita-espinosa/

שיא צפייה חדש ל"שובר שורות"

הסדרה "שובר שורות" מתקרבת לסיום וממשיכה לשבור שיאי צפייה:

בפרק ששודר ביום ראשון האחרון ברשת AMC, צפו 6.4 מיליון צופים - שיא חדש במספר הצופים של הסדרה, שעמד עד כה על 5.92 מיליון צופים ונקבע ב-11 באוגוסט, בפרק פתיחת החלק השני של עונת הסיום.
כ-4.1 מילון צופים, המהווים כ-3.2% - הם בגילאי 18-49, פלח האוכלוסייה המעניין את המפרסמים.

הנתונים המלאים של הצפייה בערוצי הכבלים ביום ראשון האחרון יפורסמו מחר.

קדימון חדש לע' 3 של "עד עצם היום הזה"

קדימון חדש לקראת העונה השלישית של הסדרה "עד עצם היום הזה", מציג קטע מפרק פתיחת העונה הכולל דו שיח שמתרחש בארץ לעולם לא, בין עוץ לי גוץ לבין פליקס, אחד הנערים האבודים של פיטר פן.

כך מתנהל לו הדיאלוג בין השניים:

עוץ לי גוץ לי: "בוא לומר שלום, יקירי!"
פליקס: "שלום, עוץ לי גוץ לי. פן מברך אותך על הגעתך לאי. הוא ביקש ממני לומר לך שהוא נרגש לראותך שוב".
עוץ לי גוץ לי: "אני בטוח בכך".
פליקס: "הוא ביקש ממני להודיע לך כי אתה מוזמן להישאר בארץ לעולם לא, ככל שתחפוץ, עם הסתייגות אחת..."
עוץ לי גוץ לי: "אצלו תמיד יש משהו"
פליקס: "אם הגעת לכאן בשביל הילד, זה הופך אותך לאויב של פן".
עוץ לי גוץ לי: "אם כך דבר לא השתנה".
פליקס: "אם תצא נגדו לא תשרוד".
עוץ לי גוץ לי: "השאלה אינה אם אשרוד, כי ששנינו יודעים שלא אשרוד. השאלה האמיתית היא כמה חיים אקח איתי".
פליקס: "אז זוהי תשובתך?"
עוץ לי גוץ לי: "זוהי תשובתי!"
פליקס: "אז אני מניח שניפגש שוב בנסיבות פחות ידידותיות".
עוץ לי גוץ לי: "אתה יכול לסמוך על כך"
פליקס: "דבר אחד אחרון, הוא ביקש למסור לך משהו..."

בשלב הזה פליקס משליך לקרקע בובה כלשהי ועוץ לי גוץ לי ממהר להרים אותה ולאחוז אותה, כשדמעות ניקבות בעיניו.
פליקס: "זה מצחיק כיצד דברים שלא חשבנו עליהם שנים עדיין יכולים לגרום לנו לבכי. להתראות, האפל !"
פליקס מתרחק מהמקום, בעוד עוץ לי גוץ לי ממשיך למשש את הבובה ופורץ בבכי...

העונה השלישית של הסדרה "עד עצם היום הזה" תעלה בארה"ב ברשת ABC, ביום ראשון, 29 בספטמבר בשעה 19:00, בפרק כפול בן שעתיים.
אצלנו, תשודר הסדרה 4 ימים לאחר מכן, ביום חמישי, 3 באוקטובר בשעה 21:15, ב-Yes Drama.

את הקדימון אפשר לראות כאן:
http://www.youtube.com/watch?v=j07nCnilUTI

6 שחקנים חדשים מצטרפים ל"סטרדיי נייט לייב"

עכשיו זה רשמי: רשת NBC הודיעה כי העונה ה-39 של "סטרדיי נייט לייב" תחזור למסך עם 6 שחקנים חדשים.

בק בנט, קייל מוני, נואל וולס והקומיקאי ג'ון מיליסר מצטרפים לתוכנית המערכונים הלילית הוותיקה של רשת NBC ואליהם יצטרפו מייק אובריאן, שעד כה נמנה על צוות הכותבים וכן הקומיקאי ברוקס ווילן, שרק בחודש שעבר הצטרף לצוות הכותבים. כפי שכבר נמסר קודם לכן, הקומיקאית ססילי סטרונג, שהצטרפה לצוות שחקני התוכנית בעונה שעברה, תהיה מנחת "עדכון סוף השבוע", לצידו של סת' מאיירס.

כזכור, הסדרה עברה השנה טלטלה, לאחר ששלושה משחקניה הקבועים - ביל היידר, ג'ייסון סודיקיס ופרד ארמיסן - הודיעו על פרישה וגם עתידו של סת' מאיירס טרם הוברר סופית.

את תוכנית פתיחת העונה של "סטרדיי נייט לייב", שתשודר ב-28 בספטמבר, תנחה טינה פיי, שתשוב לתוכנית, לאחר שבמשך שנים הייתה אחת ממשתתפיה הקבועים. בצד המוזיקלי, הלהקה האורחת תהיה להקת האינדי-רוק המוערכת "ארקייד פייר" ("Arcade Fire"). את התוכנית השנייה, שתשודר ב-5 באוקטובר תנחה מילי סיירוס, שתשמש בתפקיד כפול: גם כמנחה האורחת וגם כזמרת האורחת. את התוכנית השלישית ב-12 באוקטובר ינחה ברוס וויליס, שזו לו ההופעה השנייה כמנחה אורח בתוכנית. הזמרת האורחת בתוכנית זו תהיה קייטי פרי.

העונה ה-39 של התוכנית "סטרדיי נייט לייב" תעלה בארה"ב ברשת NBC, בשבת, 28 בספטמבר בשעה 23:30.
אצלנו משודרת התוכנית ב-Yes Comedy. טרם נמסר מתי תשודר העונה ה-39.

עוד פרטים אפשר למצוא כאן:
http://tvline.com/2013/09/16/saturday-night-cast-additions-season-39-brooks-wheelan/

למעלה