פרטים על עונה 10 של האנטומיה של גריי
העונה העשירית של "האנטומיה של גריי" תעלה בארה"ב ברשת ABC, ביום חמישי 26 בספטמבר בפרק כפול בן שעתיים.
פרק פתיחת העונה ייקרא "
גורלנו נחרץ" ("Seal Our Fate") - וכמובן הדבר מעורר שאלות רבות:
למי הכוונה:
האם של הצ'יף, ריצ'ארד וובר, שכזכור בסוף העונה הקודמת נמצא מחוסר הכרה, לאחר שהתחשמל?
האם של תינוקה של מרדית', שהלידה שלה החלה בסוף העונה?
האם היחסים של קאלי ואריזונה?
חלק גדול מהדברים עדיין תחת איפול, כמו הפסקת החשמל שנפלה על בית החולים, אך שני הפרקים הראשונים יעסקו בהשלכות של הפסקת החשמל ושל הלידה של מרדית'.
"הפרק יהיה סוער, דרמטי ומרגש" - כך מבטיח דן בוקטינסקי, מפיק יועץ לסדרה.
בהמשך העונה יינתן פוקוס רב יותר למתמחים החדשים: נוכל לראות כיצד הם משתלבים בחיי בית החולים ונלמד להכיר ותם טוב יותר
כפי שפורסם לפני מספר שבועות, 4 מהשחקנים החדשים, שהצטרפו לסדרה בעונה התשיעית, יהיו שחקנים קבועים החל מעונה 10.
הארבעה הם:
קמילה לודינגטון (ד"ר ג'ו וילסון), גאיוס צ'ארלס (ד"ר שיין רוס), ג'מייקה הינטון (ד"ר סטפאני אדוארדס) וטסה פראר (ד"ר ליאה מרפי).
השחקנית היחידה שלא קודמה לקבועה בסדרה היא טינה מג'ורינו (ד"ר הת'ר ברוקס) וזאת בשל התחייבות קודמת שלה להשתתפות בסדרה חדשה של רשת TNT, שנקראת "Legends".
עוד פרטים כאן:
http://tvline.com/2013/07/31/greys-anatomy-seal-our-fate-season-10-premiere/