חדשות ועדכונים

שימו לב להודעות החדשות באשכול הקודם

האשכול הקודם כבר לא קופץ, יש בו חדשות לגבי פרק היובל של "דוקטור הו", סדרת הבת של "שובר שורות", העונה החדשה של "גיהינום על גלגלים" והעונה החדשה של "הורים במשרה מלאה".

מייקל ג'יי פוקס עשוי לשוב לאישה הטובה

מייקל ג'יי פוקס הודיע כי ישמח לחזור ולגלם את עורך הדין הערמומי לואיס קנינג גם בעונה החמישית של "האישה הטובה".
פוקס מופיע מזה 3 עונות (2-3 פרקים בכל עונה) כשחקן אורח בסדרה ואף זכה במועמדות לפרס האמי בקטגוריה של שחקן אורח בסדרת דרמה על תפקידו זה.

בעונת הסתיו הקרובה, אמור פוקס לשוב לסדרה קומית משלו ברשת NBC, "המופע של מייקל ג'יי פוקס" - סדרה שתהיה מבוססת על חייו כחולה פרקינסון.
לדבריו, הדבר אינו מונע ממנו להשתתף בסדרה "האישה הטובה" המשודרת ברשת CBS, עם לוח הזמנים שלו יאפשר זאת.

עוד פרטים אפשר למצוא כאן:
http://blog.zap2it.com/frominsideth...-nominee-michael-j-fox-open-to-returning.html

האם תהיה עונה נוספת ל"תרגיע"?

שנתיים כבר חלפו מאז שודר בארה"ב פרק של הסדרה "תרגיע".
לארי דיוויד, יוצר הסדרה והכוכב הראשי שלה, נשאל בכנס איגוד מבקרי הטלוויזיה, האם הסדרה תשוב לעונה תשיעית והשיב: "זו לא שאלה כל כך טובה".
כשהכתבים התעקשו הוא השיב: "טרם החלטתי, לא יודע, אני באמת לא יודע, שאלו אותי שוב בעוד 6 חודשים..."
אז מה יעלה בגורל הסדרה?
"אני פשוט בחור לא החלטי, אתם צריכים לראות אותי במסעדות" - השיב - "זו החלטה גדולה האם תהיה עוד עונה לסדרה ואני לא לוקח אותה בקלות".

בשורה התחתונה: עונה חדשה לא נראית באופק בטווח הקרוב, כשיוצר הסדרה והכוכב הראשי שלה לא החליט האם הוא רוצה בכך, כל שכן לא ביצע כל הכנות להפקה של עונה כזאת.

LeRanch2

New member
"אבודים באסיה" - החל מה-1/9 ב-yes Drama

בשעה 22:00 וגם ב-yes VOD.

LeRanch2

New member
כן, כמו שפורסם בהיילייטס

היו יכולים למנוע את הבלבול אם היו מציינים שהיא מחליפה שעה אחרי פרק מסוים, ולא מראש כותבים שהיא ב-21:15 כשנשות קבע טרם הסתיימה.

2 הפרקים הראשונים ישודרו ב-22:00

ואחר-כך, כשתסתיים "נשות קבע" - הסדרה עוברת ל-21:15.

is00

New member
זה רציני?!

מעניין איזה תירוץ יהיה להם להמשיך את זה לעוד עונה.
מגלים חור קטן שאפשר להכניס דרכו גמדים כדי שייטפלו בכל זיהום האוויר שנוצר בתוך הבועה?
לעשות את אותו הסיפור בעיירה אחרת?
ימציאו משגר כמו באנטרפרייז באמצעותו ניתן להשתגר לתוך ומחוץ לבועה?
מעניין איזו הברקה תהיה להם...

assafTV

New member
סטיבן קינג יכתוב את הפרק הראשון בעונה 2

אני מניח שהוא יודע יותר טוב מכולנו

LeRanch2

New member
"גיהנום על גלגלים" 3 - החל מה-10/9

ימי ג' בשעה.. לא יודע איזו

ב-yes Oh HD כמובן

בדיוק חודש מהשידור בארה"ב

הסדרה עולה ברשת AMC ב-10/8.

היא כנראה תשודר ב-22:50, כי ל"המלוק גרוב" 13 פרקים והפרק האחרון אמור להיות משודר ב-17 בספטמבר.

ליה מישל מגיבה לראשונה על מותו של קורי מונטית

לאחר שתיקה של כשבועיים, ליה מישל, בת זוגו של קורי מונטית', בחיים ובסדרה GLEE, הגיבה היום לראשונה על מותו של בן זוגה:
"תודה לכם שעזרתם לי באהבה עצומה ובתמיכה, לעבור את הזמן הקשה" - צייצה מישל בחשבון הטוויטר שלה - "קורי יהיה תמיד בליבי".

עוד פרטים כאן:
http://tvline.com/2013/07/29/cory-monteith-death-lea-michele-talks/

ליהוק לעונה 5 של "האישה הטובה"

קארי פרסטון, המועמדת לפרס האמי בקטגוריית שחקנית אורחת בסדרת דרמה, על משחקה בתפקיד עורכת הדין המוזרה אך הגאונית, אלזבת' טסיוני, בסדרה "האישה הטובה" תשוב לגלם את תפקידה זה, גם בעונה החדשה.
היא תופיע במספר פרקים בעונה החמישית של הסדרה.
עד כה הופיעה פרסטון ב-9 מפרקי הסדרה.

פרסטון, בת ה-46, מופיעה בימים אלה על המסך הקטן בארה"ב (וגם אצלנו), בתפקיד המלצרית ארלין בלפלור, בסדרה "דם אמיתי".

עוד פרטים כאן:
http://tvline.com/2013/07/29/the-good-wife-season-5-carrie-preston-returns-elsbeth-tascioni/

LeRanch2

New member
"רוקי בלו" 4 ו"היפה והחיה" 2 - באוקטובר

העונה הרביעית של "רוקי בלו" תעלה ל-VOD כבר באוגוסט ושידורה בערוץ yes Action יתחיל בחודש אוקטובר.

העונה השנייה של "היפה והחיה" תשודר ב-VOD בצמוד לשידורה בארה"ב החל מחודש אוקטובר. טרם פורסם מועד שידורה בערוץ yes Action.

eliya79

New member
יש לך קצת ספויילרים על רוקי בלו 4..? אשמח לשמ

לשמוע

למעלה