חדשות ועדכונים

"בניחוש חוקר" - המחזמר

רשת USA תשדר פרק כפול מיוחד של הסדרה "בניחוש חוקר" שכולו יתנהל בשירה.
הפרק ישודר בארה"ב ב-15 בדצמבר.

גםצופה

Member
מנהל
ת'אמת

אני ממש לא אוהבת פרקים כאלה...
מישהו יכול להסביר לי למה יש פרקי מחזמר בסדרות ???

לפי מה שמסתמן - זו העונה האחרונה

ולכן כנראה היוצרים מחפשים לחדש, לשנות ולעשות כל מה שהם עדיין לא הספיקו.
אגב, במהלך העונה אמורים להתארח מספר שחקנים מפורסמים.

לגבי פרק מחזמר, זו אינה הסדרה הראשונה שעושה את זה.
היה כבר פרק כזה ב"האנטומיה של גריי", ב"מקלט באפילה" ובסדרות נוספות.
אני מניח שהמטרה היא לצאת מהתבנית הרגילה של הסדרה ולתת אפשרות לחלק מהשחקנים להוכיח שהם יודעים גם לשיר...

גםצופה

Member
מנהל
התייחסתי לפרק המחזמר של האנטומיה...

אני אישית, מאד לא אהבתי את הפרק...

is00

New member
זה תלוי בפרק ובסדרה.

נראה לי ש"החלוצה" של הקטע הזה של פרקי "מחזמר" מיוחדים היא סדרת הקאלט "באפי קוטלת הערפדים".

אה, וזה גם תלוי בשחקנים, ואם הם מסוגלים לשיר בסולם הנכון ולהישמע טוב כשהם שרים. אני אישית תמיד מסתקרן מפרקים כאלה, כי נראה לי שיש לי חולשה לדברים כאלה ובגלל זה עד היום אני מבכה את "לכתה בטרם עת". של "איליי סטון".

גםצופה

Member
מנהל
בעבר גם אני

חיבבתי דברים כאלה...
אבל בהאנטומיה זה היה פשוט פרק חסר חן וטעם (בעיני)

riktal

New member
ראיתי את הפרק שלשום (בהקרנה מיוחדת)

וממש לא כל הפרק עובר בשירה. יש בו לא מעט שירים אבל רוב הפרק עובר בצורה רגילה ומיד פעם הדמויות שרות.
אישית אני לא מתה על מחזות זמר ולכן מאוד חששתי מהפרק הזה, אבל הוא אחלה של פרק - מצחיק, מותח ולא משעמם בכלל.
היה שווה לחכות לו שבע שנים.

LeRanch

New member
תיארתי לעצמי שאת בקומיקון

כל שנה מחדש אני מקנא בך.
תמשיכי לעשות חיים!!!

גםצופה

Member
מנהל
נשמע אחלה

הסדרה הזאת באמת מיוחדת

ותהני לך.

נשמח גם לראות תמונות משם

האני בו בו מתחילה עונה בגדול

ביום רביעי בערב שודר ברשת TLC בארה"ב פרק פתיחה כפול בעונה החדשה של "האני בו בו".
2 הפרקים קיבלו את מספר הצופים הרב ביותר עד כה בסדרה, למעט ספיישל ליל כל הקדושים.

בפרק הראשון, ששודר בשעה 21:00 צפו 2.84 מיליון צופים והפרק השני, ששודר מיד לאחריו ב-21:30 השיג מספר צופים גבוה אף יותר - 2.92 מיליון צופים.
לשם השוואה, בפרק סיום העונה הראשונה צפו 2.75 מיליון צופים וכאמור רק פרק הספיישל ששודר לרגל "ליל כל הקדושים" זכה למספר צופים גדול יותר - 3.05 מיליון צופים.

אגב, באותה השעה בדיוק (21:00), שודר ברשת USA הפרק החמישי בעונה 5 של "רופא להשכיר" ובו צפו 3.82 מיליון צופים.

"חוצה את הקווים" החל מ-12/8 ב-Yes Action

"חוצה את הקווים" ("Rough") ימי שני, החל מ-12/8 ב-23:10 ב-Yes Action

הסדרה החדשה "חוצה את הקווים" מביאה אל המסך הקטן את שחקנית הקולנוע זוכת פרס ה-BAFTA טנדי ניוטון ("התרסקות", "משימה בלתי אפשרית").
זוהי הסדרה המקורית הראשונה של ענקית הלווין האמריקאית DirectTv, בה ניוטון מגלמת שוטרת המחליטה על דעת עצמה לשמש כסוכנת חשאית בארגון פשע, כדי לנקום את מות בנה. בלי הגנת המשטרה או אישורה וכשהיא חדורה מוטיבציה להפיל את הארגון ולהקהות את הכאב, היא גם מנהלת רומן עם אחד מבכירי ארגון הפשע, מבלי לדעת שהוא זה שהרג את בנה.

לעונה הראשונה של הסדרה 10 פרקים ולאור הצלחתה, היא חודשה לעונה שנייה שתעלה במהלך 2014.

תאריך לעליית עונה 4 של "המתים המהלכים"

רשת AMC חשפה בכנס קומיקון, כי העונה החדשה של "המתים המהלכים" תעלה בארה"ב ב-13 באוקטובר ותשודר בימי ראשון בשעה 21:00.
גם העונה הרביעית, כמו קודמתה, תכלול 16 פרקים ותפוצל ל-2 חלקים. כאשר חלקה השני של העונה ישודר בפברואר 2014.

אצלנו, משודרת הסדרה ב-Yes Oh ומניסיון העבר בצמוד לשידור בארה"ב.

דחייה של שבוע בעליית העונה החדשה של "Glee"

רשת Fox ומפיקי הסדרה "Glee" החליטו על דחייה בשבוע של עליית העונה החדשה, בשל מותו של קורי מונטית'.
פרק הבכורה של העונה החמישית, שתוכן להיות משודר ב-19 בספטמבר נדחה ל-26 בספטמבר וגם הצילומים שתוכננו לסוף יולי נדחו לתחילת אוגוסט.

הדחייה תאפשר לראיין מרפי, יוצר הסדרה ולכותבים לשכתב את שני הפרקים הראשונים לעונה, שנכתבו טרם מותו של מונטית' ושבהם דמותו, פין האדסון היה אמור להשתתף וכן להחליט כיצד להתייחס למותו בסדרה עצמה.

רשת Fox תיכננה בתחילה להעלות את הסדרה ב-19 בספטמבר, דבר שהיה מאפשר לה לשדר את 4 הפרקים הראשונים של העונה מידי שבוע, ללא חשש מביטול עקב גלישה של משחקי הבייסבול, שמשודרים ברשת ומתחילים באוקטובר.

עוד פרטים כאן: http://www.deadline.com/2013/07/fox-pushes-back-glee-season-premiere/

ליהוק מפתיע לעונה 2 של "The Following"

ג'יימס פיוריפוי ישוב לעונה השנייה של "The Following" - כך נחשף בפאנל על הסדרה כנס קומיקון.

פיוריפוי, ששיחק את הרוצח הסידרתי ג'ו קרול, שנראה היה שמצא את מותו בסוף העונה הראשונה, ישוב לעונה השנייה בתפקיד קבוע.
קודם לכן נמסר שגם נטלי זיה, ששיחקה את קלייר מת'יוס, גרושתו של קרול ומושא אהבתו של גיבור הסדרה ראיין הארדי (קווין בייקון), שגם לגביה היה ספק, מכיוון שהיא נדקרה בסוף העונה הראשונה - תשוב לעונה השנייה.

עוד פרטים כאן: http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2013/07/the-following-panel-at-comic-con-2013-james-purefoy-surprises-reveals-plans-to-return-for-season-2.html

למעלה