- חדשות ועדכונים -

mc lyte

New member
- חדשות ועדכונים -

mc lyte

New member
Dionne Warwick מזכירה את מאריה קארי

*כאשר היא נישאלה בראיון שנתנה לאחר הופעה Live and Loud KL 2007 במלזיה, אם יש לה טיפים לאמנים צעירים היא ענתה "אני לא נותנת עצות. אני נותנת חיזוק." וכאשר היא נישאלה על כישרונות צעירים שהיא מאזינה להם, היא השיבה "אני מאזינה בעיקר למאריה קארי,אשר ולמוזיקה ברזילאית." מתוך:NST Online

mc lyte

New member
כן ../images/Emo45.gif

דודתה של דיונה Cissy Houston היא זמרת גוספל, ודיונה היא בת דודה של וויטני יוסטון.

roimc

New member
מוטי איזה חמוד אתה ../images/Emo68.gif

מתבטא בעדינות כדי לא להכאיב לבאחלי. האמת צריכה להיאמר: באחלי אתה עילג. כנס למסנג'ר.

mc lyte

New member
DJ Toomp על מאריה קארי

*מפיק ההיפ-הופ DJ Toomp שהפיק בעבר שירים עבור:T.I., Jay-Z ו- Kanye West מזכיר את מאריה בראיון שנתן לSOHH ומדבר על העבודה שלו איתה על האלבום החדש. >"לא שמעתי אף שיר מהאלבום החדש של מאריה קארי, אבל הרצועה שעשיתי עם מאריה נישמעת מעולה...זה הולך להיות להיט מועדונים." לצפיה בראיון לחצו כאן

mc lyte

New member
מאריה קארי מוזכרת בתוכנית של אופרה ווינפרי

*Rita Hazan מדברת על ההרגשה לעבוד לראשונה עם הדיווה מאריה קארי. "הסלבריטאית הגדולה הראשונה שעבדתי איתה היא מאריה קארי, הייתי אז בת 20-22 הייתי מאוד נירגשת, חשבתי לעמצי אומייגאד אני בבית של מאריה עכשו. זה פשוט מטורף...אני גדלתי על המוזיקה שלה." ריטה גם הזכירה כמה היא התרגשה כשהיא עיצבה את השיער של מאריה מכיון שהיא אחת האמנים הגדולים בעולם. היא גם אומרת כמה קולית ונחמדה הייתה מאריה ושהן דיברו הרבה אחת עם השניה, היא צבע את השיער של מאריה במשך שנים. לצפיה בראיון לחצו כאן

mc lyte

New member
עידכון מצעדים אלבום Merry Christmas

מתוך בילבורד תאריך:December 8, 2007
Merry Christmas Billboard Top Holiday Albums: #27 (Last Week #36) Billboard Top R&B/Hip-Hop Catalog: #11 (Last Week #2) Billboard Top Pop Catalog: #35 (Re-entry) "All I Want For Christmas Is You" Billboard Hot Digital Tracks: #19 (Re-entry) Billboard Hot Digital Songs: #24 (Last week #84) Sales this week: 33,365 (+183%) Total Sales: 645,882​

mc lyte

New member
המנצח ב- X Factor ישיר את "When You Believe"

*לפי דיווח של האתר MSN UK המנצח השנה בכוכב נולד הבריטי יעשה קאבר לשיר של מאריה קארי וויטני יוסטון "When You Believe". וכאמור כמו כל הזוכים המנצח יוצאי סינגל מיד לאחר זכיתו. מתוך: MSN UK

mc lyte

New member
סרינה ווילאמס מאזינה למאריה

- הטנסאית Serena Williams פירסמה באתר הרשמי שלה את 10 השירים שהיא מאזינה להם ובינהם יש גם את Emotions של מאריה קארי.
Kanye West - Stronger -------------------------------------------------------------------------------- 50 Cent/Justin - AYO Technology -------------------------------------------------------------------------------- Fergie - Big Girls don’t Cry -------------------------------------------------------------------------------- Mariah Carey - Emotions -------------------------------------------------------------------------------- Britney Spears - Gimmie More -------------------------------------------------------------------------------- Colbie Caillat - Bubbly -------------------------------------------------------------------------------- Kelly Rowland - Ghetto -------------------------------------------------------------------------------- Ne-Yo - Do You -------------------------------------------------------------------------------- Keisha Cole - Just Like You -------------------------------------------------------------------------------- Eve - Tambourin​

mc lyte

New member
עדכון מצעד ה-iTunes

All I Want For Christmas Is You עשה קפיצה גדולה ממקום #99 למקום #2 במצעד הקנדי Top Digital Downloads.
"All I Want For Christmas Is You" נימצא במקום ה#11 בקטגוריה ווידאו החג עם הכי הרבה צפיות ב-Yahoo! Music. לקישור לחצו כאן נתונים על השיר All I Want For Christmas Is You ב- USA מקום #8 ב-Top Songs מקום #1 ב-Top Holiday נתונים ב- United Kingdom מקום #8 ב-Top Songs מקום #1 ב-Top Holiday |הדגש•|נתונים לגבי האלבום Merry Christmas נתונים ב- USA מקום #10 ב-Top Albums מקום #5 ב-Top Holiday נתונים ב-United Kingdom מקום #11 ב-Top Holiday

למעלה