חדשות וספויילרים

steelwater

New member
חדשות וספויילרים

מצאתי באתר של זאק כתבה עם ביל לורנס והיה כתוב שיש בה ספויילרים אז לא קראתי כי אני לא רוצה שיהרסו לי את העונה הבאה. יכול להיות שיש דבירם אחרים אבל לא בא לי לקחת את הסיכון. אז הנה לכל מי שרוצה לקרוא. http://www.tmz.com/2006/10/28/scrubs-nbcs-savior/#continuedcontents

steelwater

New member
חחחחחחחחחחחח!!!

הנה אחת התמונות הכי מצחיקות שראיתי לאחרונה. חחחחחחחחחחחחח!!!! יו, אני כל-כך אוהבת את זאק הזה. הוא כל-כך מצחיק חחח!
כתוב שהוא נסע על המיני אופנוע הזה בדרך מהקרוואן שלו לסט שבו הם צילמו את סקראבס. אם זה אל היה כל-כך מצחיק הייתי שונאת אותו על זה שהוא נוסע באופנוע מהקרוואן שלו לסט. נו באמת! http://www.tmz.com/2006/08/23/braffs-pimped-out-ride/

DivineComedy

New member
ספויילר מטורף!!!!

לא לקרוא אם אתם לא רוצים לדעת... אחד הדמויות הלא ראשיות שהיו כל שש העונות הולך למות!!!

steelwater

New member
אני שונאת אותך!

אהההההה! אם אתה כותב דבר כזה, אתם כותב ספויילר, ועוד ספויילר כהז רציני אז תעשה את זה ממש למטה!!!!!! כמעט ואי אפשר לא לקרוא את המ שכתוב שם כי זה ממש למעלה ואני קראתי! אההההההה!

DivineComedy

New member
LOL

היה אפשר לא לקרוא... תודי שהיית סקרנית וזהו... חוץ מזה שזה לא ממש הורס משהו.

steelwater

New member
זה די הורס המון חחח

תראה, קשה לא לקרוא, אבל אני באמת אל רוצה לקרוא שום ספויילר! הם כל-כך הורסים. אפילו אם אתה קורא לרגע וזה אבל אחרי זה כשאתה רואה את הסדרה אתה מתחרט כי היית כל-כך מעדיף להיות מופתע שהדברים קורים. זה למה אני אפילו לא רוצה יותר לקרוא תקצירים של פרקים. ונכון שזו גם הרבה אמשתי, אבל באמת זה היה גבוה מידי ועדיף מעכשיו לעשות את זה ממש למת. משהו כמו זה.

נעה666

New member
|נצל"ש| חחח

חברה שלי ואני עשינו את המבחן איזה דמות את ולי יצא JD ולה יצא ראודי הכלב!!!! חחחחחחחח..... רק רציתי לציין כי זה ממש מצחיק...

Angelus

New member
ראוודי?../images/Emo6.gif

זה חדש.. תגידי לה.. תאמרי לה שהיא מיוחדת.

Angelus

New member
../images/Emo58.gif מטורף מעלי!

אני לא מאמין שנאלצתי לקרוא לאחר שאמרו לי שההודעה לא סומנה כראוי.

Angelus

New member
תודה רבה יעל.../images/Emo9.gif

אני משתדל שלא להיכנס ולקרוא את הספויילרים, היות והעונה קרבה.

למעלה