חדשות השבוע!

sok777

New member
חדשות השבוע!../images/Emo152.gif

הנה כמה חדשות קטנות להפעם:
U2 רוצים להיות אואזיס בראיון חדש למגזין Q, כל חבר של להקת U2 נתבקש לבחור שיר שהוא היה רוצה לכתוב. הזמר המוביל, בונו, לא יכל לבחור שיר אחד ובחר שבעה, כשביניהם השיר האגדי - Live Forever. מסתמן שהשיר הזה באמת יחייה לנצח..
ליאם עובר.. לפני כמה זמן היו פרסומים שליאם מתכנן לעבור דירה אחרי צרות עם השכנים וכו'. עכשיו הוא קנה דירה בדורסט [Dorset]. לפי הפרסומים סדרת הטלוויזיה הקלאסית "Thunderbirds" עוררה בו השראה לקניית הבית [כנראה זה התרחש שם או משהו]. ליאם יפרד מ5 מיליון דולר [בקטנה..
] בשביל הנכס בדורסט, בדרום מערב אנגליה. אני לא בדיוק יודע הרבה אבל המקום הזה מבוסס על איזה סדרה או משהו כזה והבית השכן של ליאם יכול להיות שיהיה בסרט ג'יימס בונד הבא. שכניו של ליאם יהיו בין היתר שחקן הכדורגל האנגלי סול קמפבל ובנוסף שחקן 'נוטינג היל' ששמו האג [?] גראנט. ליאם יעבור לבית עם ארוסתו, ניקול אפלטון, ובנם בן ה4, ג'ן. תושב אחד אמר לעיתון הדיילי אקספרס, "אני יכול להבין מדוע ליאם רצה לקנות את הבית הזה. זה מיוחד והרבה משפחות באו לכאן אחרי שהרגישו לחוצים בגלל החיים בעיר." מברוק ליאם. תחדש!
זה המבזקון שלנו להפעם.. =) סער

RoySupernova

New member
חח זה יו גרנט..

ככה כותבים "יו".. ובטח שבונו היה מת לכתוב את ליב פוראבר.. חוץ מזה הוא חבר של נואל אז בטח הוא פשוט התחנף ברשימה לכמה חברים טובים.. ותתחדש ליאם.. נשמע אחלה בית.. אולי גם יתנו לך איזה תפקיד של ניצב בג'יימס בונד ואז זה בכלל יהיה שווה את זה.. אבל רגע, אין לו ולניקול עוד איזה בן חוץ מג'ין? לנון גם שלה? אני שוכח כי זה נורא מבלבל איתו.. יש לו את הבת מזאתי, את הבן החורג מזאתי, את השני בנים האלה.. חח הוא תותח רציני.. "..faster than a cannon ball"

sok777

New member
אויש.. איזה טיפש אני.

אני כזה: Hugh... אממ.. שכחתי איך כותבים. חשבתי וחשבתי והייתי לחוץ בזמן אז מהר העלתי. איך שכחתי את יו הפנר יו"ר פלייבוי? כבר נתקלתי בשם הזה בעבר ושכחתי. לא נורא. תודה על התיקון! חחחח אהבתי את הציטוט. והוא די תותח.. וכן, נראה לי שלנון הוא ממנה גם. איזה כיף לג'ין.. $$$ בכל אופן, הוא לא ישחק ניצב, אלא ישחק כג'יימס בונד!

RoySupernova

New member
לא דווקא פטסי הייתה יותר שווה..

נראה לי.. חח מה הקשר? בירה נשר!

YOasis

New member
חח בנים תמיד ישארו בנים ../images/Emo193.gif

אם כבר קיטלוגים פטסי זאת הזקנה וניקול זאת היהודיה. זה כבר יותר ברור, לא?
וניקול יותר יפה מפטסי אם דעתי נחשבת, יותר חמודה כזאת... אבל שרה, אוי היא נוראית! היא נראית בת חמישים +. בכלל לנואל יש טעם גרוע! מג אשכרה נראת כמו בן (די דומה לפיל קולינס לדעתי P:) ושרה ממש מזוויעה! חהחה
אני הולכת לישון. לפחות אני מקווה...

RoySupernova

New member
אלא אם כן הם יעשו ניתוח.

סער אתה רוצה אולי לספר לנו משהו? חח סתםסתם.. אני לא זוכר איך שרה נראית.. ובגלל זה אני מניח שלא התפעלתי.. ולמג באמת היה גבות שמצליחות לתסכל את של נואל.. חח אולי זה מה שמשך אותו כל כך. ואני לא זוכר ממש מי יותר ניקול או פטסי.. למה זקנה? טוב אני צריך לבדוק יותר טוב.. וגם מזוויות שונות.. אולי גם תנוחות.. הממ ואוי הרעיון של השינה גדול.. אני חושב לנסות אותו גם.

YOasis

New member
חח הגבות שלה באמת זועקות לעזרה

זקנה כי ליאם יותר צעיר ומגניב ממנה. חח אממ... זה יהיה קצת קשה. והרעיון של השינה לא היה רציני, הוא לא באמת הולך אתה יודע...

RoySupernova

New member
אה כן? שיט..

כבר נכנסתי חזק לכל התכנונים על איך אני יישן ואיך אני אנחר ועל מה אני אחלום.. על פטסילה נראה לי.. אני אבחן מקרוב את מה שהחשבת כקשה אך לא חשבת באותו רגע על הדרך הגאונית הזו. וואלה היא הייתה יותר מבוגרת? טוב די עכשיו אני באמת הולך לישון.

sok777

New member
בוא'נה, אתה אומר שאני צריך לספר

משהו? נראה לי שאתה ה"מי שלא הולך במסלול הישר" אצלנו.. מה זו השיחת בנות הזאת? טוב, אשמח אם תמשיכו אותה במסרים כי זה מעיק על מי שרוצה להגיב באמת על הנושאים פה!
["שתוק כבר סער"]

RoySupernova

New member
אוי שתוק כבר סער

חח ואיזה שיחת בנות אמנם אתה והיא חלק ממנה אבל הנושאים המדוברים די סותרים את זה..

sok777

New member
לא הבנתי מה אמרת בכלל..

אבל בכל אופן, אל תפקפק בגבריות שלי
ואני לא אפקפק בשלך..

sok777

New member
חחח תמיד כשבנים מדברים על מי

יותר יפה, באה בת ואומרת "לא ולא" ומתחילה לנמק למה..
הכל מאהבה יונתוש.

YOasis

New member
נכון, זה באמת תמיד ככה!

אני כזאת צפויה...
חחחחחחחחחח "לא ולא" נשמע כמו מורה! וואי אני חייבת ללכת מפה, עם הזמן אתם מעלים לי אסוציאציות לא ממש בריאות לשינה. מה יהיה אתכם???

sok777

New member
לא התכוונתי ספציפית ל"לא ולא"

אלא "לא..." "ולא..." ככה.. וזה אכן נשמע של מורה. אני גם מת לישון כבר.. אני באמת זז! ליל"ט לכם.

למעלה