חדשות הרדיו

חדשות הרדיו

שלום וזה העידכון התחנה שמשדרת דאנס בתדר 105.3FM ירדה משידור מתדר זה עקב ההפרעות הניגרמות מרשת א ועברה לשדר בתדר 92.6FM

olli3

New member
מנהל
תדר הרבה יותר נקי

מקווה שנסיעתי הבאה אקלוט אותה חלק ללא הפרעות. הדבר היחידי שיכול להפריע זה קול חי ב92.8 של גוש דן אבל לא נראה לי שזה ישפיע על איכות הקליטה. מעולה, חדשות טובות :)

ברוך גל

New member
קולטים מעולה!!!

יש קצת רעשים באזור בנוי אך קולטים טוב... אחלה רדיו ששמשיכו כך אין ספק מכת מוות לתחנות בארץ

גלעד2211

New member
תדר יותר נקי?????

92.8 כפי שציינת וגם 92.3 יכולים להפריע להם! ועכשיו אני בכלל לא קולט את הדבר הזה. לא שזה הפסד גדול גם ככה לא היה מה לשמוע שם ואני מעדיף תחנות ישראליות (100,91) אבל בכל זאת נחמד שיש גיוון מהשכנים/אוייבים.

olli3

New member
מנהל
אויי ואבוי מי שישמע סמיכות נוראית של 0.20 MHZ

אין לי מושג לאן האנטנה שלך על הגג מכוונת אבל אם אתה קולט תדרים צפוניים באיכות טובה סימן שהיא מכוונת צפונה, אם דרומיים אז דרומה, אם לכיוון מזרח אז אתה צריך לקלוט את התחנה הזאת באיכות פנומנאלית. דבר שני, הייתי בחוף הצוק בשבת, נסעתי לכיוון רידיניג ומעט לפני רידיניג 105.3 הפסיקה להשמיע לי את רשת ב' או א' (לא ממש בדקתי) והתחילה להשמיע את התחנה האלקטרונית עם רעשי רקע מרשת א' או ב'. דבר שני להזכיר לך שרשת ב' משדרת על 95.5 ורדיו דרום על 95.8 באיזור השפלה ושתיהן נקלטות שם ללא כל בעיה. להגיד לך שRAYA הפלשתינאית משדרת גם על 96.4 וגם על 96.8 ולגל"צ לא קורה שום דבר ב96.6? סמיכות של 0.20 היא לא נוראית במיוחד, היא יכולה לגרום להפרעות למשדרים חלשים או מרוחקים אבל לא לכאלו באותו איזור. סמיכות של 0.30 זה כבר תקין, לא יגרמו הפרעות לאף אחת משתי התחנות. 92.6 הוא תדר די נקי באיזור ירושלים, המרכז, השרון והגדה המערבית. אין לו מפריעים, קול חים נקלטת בגוש דן ללא בעיות על 92.8 ובמרכז עצמו על 93 ללא כל בעיה כך שהיא לא תסבול מהפרעות כלשהן.

ddi211

New member
נראה לי סתם משהו פיראטי מהסיבה שהם לא מפרסמים

את עצמם

למעלה