YossihNew
Well-known member
מסיימים חודש ויש המון חדשות.
- לאחר הראיון עם נטע כרמלי בפרמיירת חזי ובניו, אסי עזר הרגיע שהוא עוד כותב עונה שנייה למתוקים.
- משה פרסטר (קופה ראשית) לוהק לריסט, הסדרה של אדיר מילר, ובנוסף גם לוהק לתראו אותי. עוד לוהק לריסט- ניר שטראוס (גאליס).
- איתי טרחנוב יגלם את אובו באובו: צייר המערות.
- יאיר פיש (שב"ס) ואדווה רודברג (נעלמים) לוהקו לתראו אותי. עוד לוהקו: נלי תגר ומיקי קם. וסופסוף יש תקציר: בן (איתמר ברחוביץ') הוא נער בן 13 שבזמן לחץ או מבוכה הופך לבלתי נראה. נלי תהיה אמו, תמי, אדריכלית עסוקה. שלומי טפיארו (בלאדי מורי) ישחק את בעלה- אדריכל נוף עם ראש בעננים. שי אביבי יהיה סבא אייל, פסיכולוג רגיש ואספן מפלצות ויניל יפניות. אדווה היא נוית פרץ-חיות, אמא משפיענית להורות מודרנית. מיקי היא עליזה יהושע, מורה לדרמה שחיה את הבמה כאילו היא שלה. ומשה פרסטר הוא שלומי אפרת, סגן מנהל בית הספר שמת על תארים. עוד לוהקה- אמיליה מזרחי, הבת של נינט טייב, לתפקיד גאיה- אחותו הצעירה של בן, אנרגטית, דעתנית, חטטנית, אוהבת לשיר, לרקוד וכל דבר שיגרום לשים אליה לב. בנוסף לוהקו גם יונתן עזריאלי לתפקיד נער כריזמטי, אהוב הבנים והבנות, ומה שבן היה רוצה להיות, שליו ביטון ושירה טייבר.
- בעונה השנייה של הסדרתיים, רון ישיר גרסה חדשה ל"איזה כישרון" בה הוא יגיד כמה הציל את הסדרה.
- מותו הטרגי של אלון אבוטבול קרה יום לפני שעמד להצטלם ל"בודקת", הסדרה של גיתית פישר, בתפקיד אביה. גיתית הייתה אמורה לשחק את שגית, סלקטורית בנתב"ג, שחיה עם אביה והיא מטפלת לו בכסף ובניקיון, בלי אף אחד אחר, עד שהוא מתרחק ממנה בגלל שהוא מצטרף לצוות הנגנים של תיסלם. הסדרה תעבור ליהוק מחודש.
- אמן החושים איתי סונטג ישתתף בעונה הרביעית של מה הבעיה. עוד הצטרפו: אליה שר (שלי הכובשת), מעיין אייזנברג (מלון הוטל), איליי אבוקסיס, נינה קפלינסקי (שלי הכובשת), שלי חלבי ויואב יחזקאלי. הסדרה סיימה את צילומי העונה סופית.
- יונייטד היי חזרה לצלם עונה שנייה ויש דמות בשם יוגב. מי שלוהק לעונה הוא ליעד קטורזה (שלי הכובשת). תומר טליאס (דרימארס) ישחק את אביהו, דמות שנטען שהיא בתפקיד ראשי, ויהיה לוחם טאקוונדו, ואף למד מאבישג סמברג. גם אלכס זילברג (בת השוטר) לוהקה. נדמה שיהיה נשף תחפושות, ואגם (עמית צנציפר) תהיה תלמידה בתיכון.
- ולבסוף, לאחר ארבע שנים, מותק בול באמצע תעלה עם עונה שנייה ב-10/8, וכנראה לשידור יומי.