YossihNew
Well-known member
סוף החופש, והחדשות מתקררות עם כמה סיומי צילומים.
- ליהוקים חדשים ל"סושרד הצעיר": העלילה תתרחש בבית האבות "סוף הדרך" שם הוא מקיים מחויבות אישית, ויגלה שם את הכוחות שלו. צדי צרפתי יגלם קשיש תמהוני עם עבר מפתיע. את מנהלת בית האבות (מירית החרדתית) תגלם רותם אבוהב, והיא תשחק לצד תמרה קלינגון (מרגלית) - מנהלת בית האבות המיתולוגית; נתן נתנזון (גיטלזון), הדייר הכי איטי עם הלב הכי גדול בבית האבות; מירב גרובר (רוזה), מיסטיקנית שרלנטית שמגיעה לבית האבות כדי להונות את הדיירים; גילת אנקורי (רות), מתנדבת בבית האבות שכל רצונה הוא לפזר טוב בעולם; ותחיה דנון בתפקיד ריבה - הדיווה הגדולה בישראל. אלי גורנשטיין ובתו רוני ישחקו אב ובתו שלא מצויים בקשר. אלי ישחק את רפי - איש מוסד מבריק בעברו שנהיה לימים זקן נרגן וזועף, ורוני היא בתו סיגל. גם טל טירנגל (פוראבר) יהיה. הסדרה תערבב בין מציאות לדמיון ותציג שילוב ייחודי של קומדיה ודרמה תוך קריצה לשנות ה-90 העליזות בהן גדל. בעלילה ייחשפו סודות מנטליסטיים מרהיבים, שרק אמן חושים בינלאומי כמו ליאור סושרד יכול ללמד. יחד עם חבורת ילדים אנדרדוגים שיהפכו עם הזמן לחברי הנפש שלו, סושרד הצעיר יגלה את כוחותיו הייחודיים וילמד כיצד לנצל אותם למניפולציות מנטליסטיות, לפתרון בעיות - ואולי אפילו כדי למצוא אהבה ראשונה.
- יונייטד היי סיימו את צילומי העונה השנייה.
- גם אנשים כמונו סיימו צילומים.
- אלינור וייל (שקשוקה) ונדב עדר, ארוסה, יתארחו בסדרה "נקלטות".
- עוד מצטרפת ל"מי זאת" העונה היא השחקנית קרן מור מישורי. לא להתבלבל עם קרן מור השנייה, קרן מור מישורי היא שחקנית ששיתפה כבר פעולה עם מגי אזרזר באפס ביחסי אנוש. התוכנית סיימה צילומים.
- המשפחה החדשה בבני מצווה של אסף בן לולו, ג'ייד דייכס וויקס ויהלי ווטסון תיקרא משפחת סרוסי. הסדרה סיימה צילומים לעונה השלישית.
- העונה השנייה של קווסט תצולם באביב/קיץ 2026.
- גור עדן (שקשוקה) לוהק ל"תראו אותי".
- ולבסוף, במהלך צילומי "האולפן שלי בנץ", אושר שהאחיין שלי בנץ תחזור גם לעונה רביעית. למרות שאורי ורד כבר חשף את זה, ועקרונית חידשו אותם מההתחלה לעונה רביעית- שהם טוענים שהיא חמישית כי הרביעית תמיד גרועה. הם התחילו לכתוב. בנושא לחם השום שהובטח במהלך חידוש העונות- לא עדכנו, וזאת הפרה בוטה של החוזה.