חדשות הסדרות- 24/7/25

YossihNew

Well-known member
מהדורה עמוסה וחמה במיוחד, מלאת חדשות!
  • נתחיל בחדשות ליהוקים חמות ביותר: יהודה לוי לוהק לסדרת דרמה חדשה של קשת 12 שתצטלם בחו"ל בקרוב. הוא יגלם בכיר ביטחוני לשעבר שמנסה לחלץ חבורת צעירים מתוך כת במעמקי היערות של קולומביה. הסדרה נכתבה על ידי אריאל כהן, יואב ודורון פז שגם יביימו. עידו טאקו (מתוקים) יגלם שם צעיר שמנסה להיחלץ מהכת, גילח את הראש וגם הניח תפילין ובילה בבני ברק כחלק מהתחקיר. מאור שווייצר (תחריר) גידל זקן לתפקיד יד ימינו של מנהיג הכת אותו ישחק מארק איווניר (להיות איתה), וגם פיליפ שאולוב (דרימארס) יהיה חבר כת מזוקן. נאיה בינשטוק (פלמ"ח) תגלם צעירה שמנסה לצאת מהכת ובן סולטן (יותר מדי סדרות) יגלם מוצ'ילר ישראלי. נועם לוגסי (המפקדת) תהיה בתפקיד משני.​
  • בחדשות ליהוקים לגרסה החדשה של גבעת חלפון: יעל פוליאקוב לוהקה ותגלם את מנהלת הבסיס, ואילו שחר חסון יגלם דמות בהשראת סרג'יו קונסטנזה.​
  • ליהיא מבל (אל עצמי) ואנסטסיה אברבוך לוהקו לעונה הרביעית של מה הבעיה. בנוסף, יצחק מרציאנו (חוליגנים) לוהק לתפקיד נועם, תלמיד שתהיה לו בעיה.​
  • בעונה השנייה של שכונת חיים, תהיה במשפחה של אלה ואדם תינוקת.​
  • סדרה חדשה שמצטלמת ב-YES היא "בודקת", קומדיה חדשה שיצרה גיתית פישר (זאת וזאתי) העוסקת בסלקטורית בנתב"ג, שגם תשחק בה לצידו של אלון אבוטבול.​
  • תראו אותי החלה צילומים. שי אביבי לוהק.​
  • עוד הצטרפו לעונה השנייה של "שחר אדום"- שון סופטי (חוליגנים), ומיכאל אלוני ומורן רוזנבלט (פאודה) לתפקיד משפחת גולן-חוגג.​
  • דנה אינטרנשיונל לוהקה ל"סושרד הצעיר", ותגלם את ראש המוסד, ואף ביקשה להיפגש עם דדי ברנע לצורך תחקיר.​
  • גם אילנית בן יעקב לוהקה ל"נקלטות".​
  • יהלי ווטסון (אל עצמי, מלון הוטל) לוהק לעונה השלישית של בני מצווה בתור יהודה, בן הדוד של משפחת אורן. הסדרה החלה בצילומים.​
  • דמותו של ברונו (אורי אוריין) תחזור לעונה החמישית של כראמל. האם יהיה משפט עם כל הדמויות מכל העונות ולכן כולם חוזרים?​
  • התסריטים לעונה השנייה נשלחו לקאסט של יונייטד היי. העונה תתחיל עם דני ורפאל במונקו. רפאל ולואי יצטרכו להציל מישהי, כנראה דני, ואף החלו בחזרות.​
  • יניב סוויסה לוהק לאובו: צייר המערות. כנראה ישחק את אביה של בוגה- נועה אסטנג'לוב, וזה הגיוני לפי העיניים.​
  • הסדרה "זרות" סיימה את הצילומים.​
  • הסדרתיים החלו בהקלטת השירים לעונה השנייה- והפעם גם לגאיה (נעה ריינהולד) יש שיר! אוראל צברי (המנהל פרומר) גם הקליט, וגם שירן יצחק (אלונה/שי לי). לדיאנה גולבי (דוקטור גולדפיש) יהיה שיר שנקרא "שיר מעבדה של החיים". עוד שירים: אפחד לא יגיד לי (של סטולר עם אקרובט), לא מתנצלת (של חן ואיתי עם שתי רקדניות), אני הכי מפרגן (איתי וגאיה), הכל בגלל טעות קטנה (פרומר וניב עם ילדי החוג לדרמה), שוק (של סתיו עם הטטניקיות), שיר עם המילה "בייבי" (של גאיה ודמות חדשה- רום), אתה חייב להתאפס (של זהבה עם 4 רקדנים), כולה מתמטיקה (של איתי, רון, גולדפיש, מאור וניב) ו"קניוניסטה" (של איתי, ניב, מאור וסתיו)- על הקניון החדש (שזהבה הצליחה להקים כנראה על חורבות השייק בר).​
  • בדיוק בזמן עליית "חזי ובניו", וצילומי העונה השלישית של בני מצווה, מסתבר שאסף פרי ומיתר פרהט בהריון ראשון.​
  • ולבסוף- בעקבות ההצלחה, אל עצמי חודשה לעונה שנייה, ותצטלם ממש בחודש הבא.​

נערך לאחרונה ב:
מהדורה עמוסה וחמה במיוחד, מלאת חדשות!
  • נתחיל בחדשות ליהוקים חמות ביותר: יהודה לוי לוהק לסדרת דרמה חדשה של קשת 12 שתצטלם בחו"ל בקרוב. הוא יגלם בכיר ביטחוני לשעבר שמנסה לחלץ חבורת צעירים מתוך כת במעמקי היערות של קולומביה. הסדרה נכתבה על ידי אריאל כהן, יואב ודורון פז שגם יביימו. עידו טאקו (מתוקים) יגלם שם צעיר שמנסה להיחלץ מהכת, גילח את הראש וגם הניח תפילין ובילה בבני ברק כחלק מהתחקיר. מאור שווייצר (תחריר) גידל זקן לתפקיד יד ימינו של מנהיג הכת אותו ישחק מארק איווניר (להיות איתה), וגם פיליפ שאולוב (דרימארס) יהיה חבר כת מזוקן. נאיה בינשטוק (פלמ"ח) תגלם צעירה שמנסה לצאת מהכת ובן סולטן (יותר מדי סדרות) יגלם מוצ'ילר ישראלי. נועם לוגסי (המפקדת) תהיה בתפקיד משני.​
  • בחדשות ליהוקים לגרסה החדשה של גבעת חלפון: יעל פוליאקוב לוהקה ותגלם את מנהלת הבסיס, ואילו שחר חסון יגלם דמות בהשראת סרג'יו קונסטנזה.​
  • ליהיא מבל (אל עצמי) ואנסטסיה אברבוך לוהקו לעונה הרביעית של מה הבעיה. בנוסף, יצחק מרציאנו (חוליגנים) לוהק לתפקיד נועם, תלמיד שתהיה לו בעיה.​
  • בעונה השנייה של שכונת חיים, תהיה במשפחה של אלה ואדם תינוקת.​
  • סדרה חדשה שמצטלמת ב-YES היא "בודקת", קומדיה חדשה שיצרה גיתית פישר (זאת וזאתי) העוסקת בסלקטורית בנתב"ג, שגם תשחק בה לצידו של אלון אבוטבול.​
  • תראו אותי החלה צילומים. שי אביבי לוהק.​
  • עוד הצטרפו לעונה השנייה של "שחר אדום"- שון סופטי (חוליגנים), ומיכאל אלוני ומורן רוזנבלט (פאודה) לתפקיד משפחת גולן-חוגג.​
  • דנה אינטרנשיונל לוהקה ל"סושרד הצעיר", ותגלם את ראש המוסד, ואף ביקשה להיפגש עם דדי ברנע לצורך תחקיר.​
  • גם אילנית בן יעקב לוהקה ל"נקלטות".​
  • יהלי ווטסון (אל עצמי, מלון הוטל) לוהק לעונה השלישית של בני מצווה בתור יהודה, בן הדוד של משפחת אורן. הסדרה החלה בצילומים.​
  • דמותו של ברונו (אורי אוריין) תחזור לעונה החמישית של כראמל. האם יהיה משפט עם כל הדמויות מכל העונות ולכן כולם חוזרים?​
  • התסריטים לעונה השנייה נשלחו לקאסט של יונייטד היי. העונה תתחיל עם דני ורפאל במונקו. רפאל ולואי יצטרכו להציל מישהי, כנראה דני, ואף החלו בחזרות.​
  • יניב סוויסה לוהק לאובו: צייר המערות. כנראה ישחק את אביה של בוגה- נועה אסטנג'לוב, וזה הגיוני לפי העיניים.​
  • הסדרה "זרות" סיימה את הצילומים.​
  • הסדרתיים החלו בהקלטת השירים לעונה השנייה- והפעם גם לגאיה (נעה ריינהולד) יש שיר! אוראל צברי (המנהל פרומר) גם הקליט, וגם שירן יצחק (אלונה/שי לי). לדיאנה גולבי (דוקטור גולדפיש) יהיה שיר שנקרא "שיר מעבדה של החיים". עוד שירים: אפחד לא יגיד לי (של סטולר עם אקרובט), לא מתנצלת (של חן ואיתי עם שתי רקדניות), אני הכי מפרגן (איתי וגאיה), הכל בגלל טעות קטנה (פרומר וניב עם ילדי החוג לדרמה), שוק (של סתיו עם הטטניקיות), שיר עם המילה "בייבי" (של גאיה ודמות חדשה- רום), אתה חייב להתאפס (של זהבה עם 4 רקדנים), כולה מתמטיקה (של איתי, רון, גולדפיש, מאור וניב) ו"קניוניסטה" (של איתי, ניב,מאור וסתיו)- על הקניון החדש (שזהבה הצליחה להקים כנראה על חורבות השייק בר).​
  • בדיוק בזמן עליית "חזי ובניו", וצילומי העונה השלישית של בני מצווה, מסתבר שאסף פרי ומיתר פרהט בהריון ראשון.​
  • ולבסוף- בעקבות ההצלחה, אל עצמי חודשה לעונה שנייה, ותצטלם ממש בחודש הבא.​
תן את העלילה של תראו אותי

שיר m

Well-known member
למעלה