שתפו
F feldman89 Well-known member ביום ראשון ב- 05:29 #2 שירי מימון היא עסוקה מעל הראש כבר הרבה שנים כזמרת ויוצרת. ביום שלישי ייצא שיר חדש שלה בשם "חמצן" Shiri Maimon באינסטגרם : " בשלישי זה כבר לא רק שלי…🌙 #חמצן" shirimaimon1 ב-January 31, 2026: " בשלישי זה כבר לא רק שלי…🌙 #חמצן". www.instagram.com
שירי מימון היא עסוקה מעל הראש כבר הרבה שנים כזמרת ויוצרת. ביום שלישי ייצא שיר חדש שלה בשם "חמצן" Shiri Maimon באינסטגרם : " בשלישי זה כבר לא רק שלי…🌙 #חמצן" shirimaimon1 ב-January 31, 2026: " בשלישי זה כבר לא רק שלי…🌙 #חמצן". www.instagram.com
F feldman89 Well-known member ביום ראשון ב- 05:30 #3 דורון מזר יוציא היום בבוקר ב10:00 את שירו החדש "מוזר להיות לבד" כחלק מקידום מופע חדש ומי יודע אולי גם אלבום חדש
דורון מזר יוציא היום בבוקר ב10:00 את שירו החדש "מוזר להיות לבד" כחלק מקידום מופע חדש ומי יודע אולי גם אלבום חדש
A ady18 Well-known member ביום ראשון ב- 07:24 #4 נכתב ע"י feldman89: דורון מזר יוציא היום בבוקר ב10:00 את שירו החדש "מוזר להיות לבד" כחלק מקידום מופע חדש ומי יודע אולי גם אלבום חדש לחץ כדי להרחיב... יופי
נכתב ע"י feldman89: דורון מזר יוציא היום בבוקר ב10:00 את שירו החדש "מוזר להיות לבד" כחלק מקידום מופע חדש ומי יודע אולי גם אלבום חדש לחץ כדי להרחיב... יופי