F feldman89 Well-known member 20/8/25 #6 ביום ראשון ייצא שיר חדש לדורון מזר. השם של השיר עדיין לא ידוע אבל זה שיר אחרי שנתיים וחצי מהשיר הקודם. 26 רגשות · 7 תגובות | ב 24.08.25,יום ראשון הקרוב, יצא שיר חדש שלי לעולם. הנה טיזר קטן לקהל האהוב שלי. #שירחדש | דורון מזר - Doron Mazar - הדף הרשמי ב 24.08.25,יום ראשון הקרוב, יצא שיר חדש שלי לעולם. הנה טיזר קטן לקהל האהוב שלי. #שירחדש www.facebook.com
ביום ראשון ייצא שיר חדש לדורון מזר. השם של השיר עדיין לא ידוע אבל זה שיר אחרי שנתיים וחצי מהשיר הקודם. 26 רגשות · 7 תגובות | ב 24.08.25,יום ראשון הקרוב, יצא שיר חדש שלי לעולם. הנה טיזר קטן לקהל האהוב שלי. #שירחדש | דורון מזר - Doron Mazar - הדף הרשמי ב 24.08.25,יום ראשון הקרוב, יצא שיר חדש שלי לעולם. הנה טיזר קטן לקהל האהוב שלי. #שירחדש www.facebook.com
F feldman89 Well-known member 20/8/25 #7 אייל גולן ועדן בן זקן ישחררו שיר בדואט חדש נוסף בשם "תחזרי אליו" 46.039 Aufrufe · 1.706 Reaktionen | שבוע הבא זה אצלכם "אל תחזרי" אמאלה | Eyal Golan "the one and only" שבוע הבא זה אצלכם "אל תחזרי" אמאלה www.facebook.com
אייל גולן ועדן בן זקן ישחררו שיר בדואט חדש נוסף בשם "תחזרי אליו" 46.039 Aufrufe · 1.706 Reaktionen | שבוע הבא זה אצלכם "אל תחזרי" אמאלה | Eyal Golan "the one and only" שבוע הבא זה אצלכם "אל תחזרי" אמאלה www.facebook.com