אליס- השיר הכי איכותי ויפה שהוציאה עד היום. פאפי- חביב מאד.אולי עוד יעלה באיכות אצלי
איך מגדיר אודיה אהובה או פחותאליס- השיר הכי איכותי ויפה שהוציאה עד היום. פאפי- חביב מאד.אולי עוד יעלה באיכות אצלי
פחות הטעם שלי, כלומר יש לה קול אבל בחירת השירים והסגנון פחות מתחבר ליאיך מגדיר אודיה אהובה או פחות
ככה ככה נכוןפחות הטעם שלי, כלומר יש לה קול אבל בחירת השירים והסגנון פחות מתחבר לי
לא משנה לי בתכלס. מה שחשוב זה לעשות תוך כדי מוסיקה ושיריםfeldman89 אתה פחות אוהב שזמרים אם זכרוני אינו מטעה בסדרות וכאלו
או שהשתנה
לא כעסתי, את הרחקת לכת מדי. ירדנה עשתה 8 שנים את קפה טלעד ולא הוציאה אלבומים ודווקא לא רצתה לעשות סדרות למרות שהציעו לה הרבה כאלה.אוקי כי כעסת מאוד על ירדנה
לא שהרגיז אותך כי לא עשתה אלבומים ולא חשבת שהצדדים שהראתה בתוכנית הבוקר היו צדדים מגוונים.לא כעסתי, את הרחקת לכת מדי. ירדנה עשתה 8 שנים את קפה טלעד ולא הוציאה אלבומים ודווקא לא רצתה לעשות סדרות למרות שהציעו לה הרבה כאלה.
אני לא כעסתי מדי, שוב את לא מדוייקת. חשבתי שעדיף להוציא אלבומים. קפה טלעד תרם לה אבל אבל זה פגע בה והיא שילמה מחיר פיסי והתעלפה בגלל חוסר שעות שינה ומתחלא שהרגיז אותך כי לא עשתה אלבומים ולא חשבת שהצדדים שהראתה בתוכנית הבוקר היו צדדים מגוונים.
וזה שונה עדין בין כול תוכנית ריאלטי . \סדרה קלה שזמרים\ות משתתפות ואז נתון לכאן וכאן.
לא נעים מסכנהאני לא כעסתי מדי, שוב את לא מדוייקת. חשבתי שעדיף להוציא אלבומים. קפה טלעד תרם לה אבל אבל זה פגע בה והיא שילמה מחיר פיסי והתעלפה בגלל חוסר שעות שינה ומתח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.