כל כך אהבתי את השיר!! הוא מהמם
כל כך אהבתי את השיר!! הוא מהמם
יפה לה, לא ממעריציה אבל אחלה שלב בקריירהאגם בחובוט בדרך לקיסריה
בשורה מדהימה!! אני לא צופה או עוקב ממש אחרי זהו זה אבל כשיש מקום לאומנים וותיקים זה עושה לי הרגשה טובהבשורה נפלאה אחלה אורח מחר בזהו זה אבי טולנדו יופי של דבר
www.instagram.com
מה דעתך?שיר חדש לשמעון בוסקילה בשם מעליות:
![]()
שמעון בוסקילה on Instagram: " נתחיל מהסוף, אני חוגג 60🎉 והרבה זמן שלא הוצאתי מוסיקה חדשה, אז מה יותר טוב משיר חדש ומופע יום הולדת בקיסריה😇 #מעליות #קיסריה"
46 likes, 9 comments - shimonbuskilaofficial on February 1, 2026: " נתחיל מהסוף, אני חוגג 60🎉 והרבה זמן שלא הוצאתי מוסיקה חדשה, אז מה יותר טוב משיר חדש ומופע יום הולדת בקיסריה😇 #מעליות #קיסריה". www.instagram.com
טרם האזנתי ואני מחבב מאד את שמעון בכללי. ואת? האזנת?מה דעתך?
האזנתי, יופי של שיר!!שיר חדש לשמעון בוסקילה בשם מעליות:
![]()
שמעון בוסקילה on Instagram: " נתחיל מהסוף, אני חוגג 60🎉 והרבה זמן שלא הוצאתי מוסיקה חדשה, אז מה יותר טוב משיר חדש ומופע יום הולדת בקיסריה😇 #מעליות #קיסריה"
46 likes, 9 comments - shimonbuskilaofficial on February 1, 2026: " נתחיל מהסוף, אני חוגג 60🎉 והרבה זמן שלא הוצאתי מוסיקה חדשה, אז מה יותר טוב משיר חדש ומופע יום הולדת בקיסריה😇 #מעליות #קיסריה". www.instagram.com
סבבההאזנתי, יופי של שיר!!
ומזל טוב לאמא שלך ליום ההולדת! רק בריאותגם לא עדין.
תודה רבהומזל טוב לאמא שלך ליום ההולדת! רק בריאות
לא זכור לי אוקי.שיר חדש לאיתי פז מי שהיה בעונה 11 של הכוכב הבא שנה שעברה
לשיר ראשון קוראים "צלקת"
הודח אחרי ששר את "איתי" של קרן פלס עם רוני דלומי בשלב הדואט בהפתעה. קיבל אדומים מאסף אמדורסקי ואיתי לוילא זכור לי אוקי.
www.mako.co.il
[אה אוקי.הודח אחרי ששר את "איתי" של קרן פלס עם רוני דלומי בשלב הדואט בהפתעה. קיבל אדומים מאסף אמדורסקי ואיתי לוי
![]()
הכוכב הבא עונה 11 - קטעים קצרים | +12
קטעים קצרים מתוך הכוכב הבא עונה 11. מי יעמוד שם בשבילנו באירוויזיון? לצפייה ישירה ב+12www.mako.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.