חדשות הבחירות!

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
חדשות הבחירות!

אוקי, שינוי רציני היה ביומיים האחרונים בפוליטיקה הבית-שמשית: 1. דני וקנין חתם עם המפד"ל ודור אחר (מאיר בלאיש) 2. נתן שטרית חתם עם ש"ס (למרות שבערך 50% מש"ס מצביעים לדני בגלל שהיה סיכסוך שם במפלגה והחלק שלא אוהב את דני חתם עם נתן) אז עכשיו אנחנו רואים שחוקי המשחק השתנו, פדידה מחוץ למירוץ, נתן חזר אליו.. יש לנו לדתיים-חילונים הזדמנות פז... אנחנו סוף סוף יכולים לחזור להשפיע בעיר שלנו, בתקווה שתהיה קואליציה דתית-חילונית נטולת ש"ס!!!! כולנו יודעים כמה כסף הם קיבלו בגלל שהם כ"כ מאוחדים ויש להם אחוזי הצבעה גבוהים מאוד ביום הבחירות, זה למה הם מקבלים הרבה מנדטים בארצי ובעירוני, פשוט כשיש בחירות הם מתגייסים בהמוניהם! הפעם אנחנו צריכים להשפיע אסור לנו שהעיר תיפול חס ושלום לידיים חרדיות, כי אם נתן מנצח יש לו קואליציה של 100% חרדים, בלי אף חילוני ודתי, תארו לכם איך בית שמש תראה?!?!

דייי עם השקרים ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

מפד"ל חתמו עם פדידה, או לפחות זה מה שהיה רשום בעיתון ! ושכולם ידעו : !!! מאיר בלעיש לא חתם עם אף אחד וגם לא יחתום, כי זה יבריח חלק מהקולות שלו והוא לא רוצה בזה !!!!!!!! אז די עם השקרים !!!!!! מה שכן ... חתם בלעיש הסכם עודפים עם נתן שטרית הכוונה שאם לנתן שטרית יהיו 646 קולות ולבעליש 454 קולות ונגיד שצריך 1000 קולות למנדט, אז בלעיש יתן את קולותיו לשטרית !!! ואותו דבר אם המצב הפוך ולשטרית יהיה 454 ולבעליש 646 ...

MS6

New member
למה לי לשקר?

חכה תראה בעיתון עוד מעט... אם יהיה פיצוץ אני כבר יגיד לך. תאמין לי שיש לי מקורות הרבה יותר אמינים מהשקרים והעבודות שמובטחות בסניף שלכם. זה שנחתם הסכם עודפים זה ידוע, זה גם לא אומר כלום אתה יודע! בלעיש והמפד"ל עם דני...

Mיוחד

New member
ש"ס ויהדות התורה לא חתמו עם אף אחד

נכון ליום רביעי בבוקר ש"ס ויהדות התורה שהם כ40% מן המצביעים עדיין לא חתמו עם שום מעומד, ועדיין לא ברור עם מי יחתמו, מה שברור שלא עם דני. המפד"ל ובעלייש חתמו עם ועקנין ולראשונה יש לדני תמיכה ממפלגות בטח עוברים את אחוז החסימה. רוב הסיכויים שש"ס ויהדות התורה יתמכו בפדידה אבל יש גם סיכוי שיתמכו בשיטרית, הרבנים החליטו שההודעה והחלטה סופית תהיה ביום ראשון בלילה, עד אז לא נדע מי ראש העיר הבא.. ובבקשה לא להציף אותנו בתעמולת שקר מבית הליכוד, זה גם לא משפיעעל אף אחד, רק תוצאות הקלפי ידבר.

Mיוחד

New member
לדייק בבקשה

ש"ס תתמוך כמעט כאיש אחד כמה שהרבנים יגידו ברור שיהדות התורה לא יהיה אף אחד שיצביע אחרת ממה שהרבנים יגידו. לעומת זאת חצי מהמפד"ל וחלק ניכר מדור אחר (שקשה לדעת כמה) לא יצביעו בשום פנים לדני למרות ההסכם שחתמו איתו. ואת זה דני יודע טוב מאוד ומנסה לצוד את ש"ס או יהדות התורה שיתמכו בו ללא הצלחה. ליהדות התורה צפויים 4-5 מנדטים ולש"ס 4 מנדטים וזה כבר רוב במועצה תוסיפו את "בית שמש אחת" של פדידה (או "בית שמש העולה" של שיטרית} זה ניצחון ברור.... מה גם שדודי גוזלן לוקח מדני 5% תזכרו שרק תוצאות הקלפי קובע ולא שום סיסמאות !!!

yossi018

New member
אולי תענה לשאלה ששאלתי מזמן?

אל תגיד לי למה "לא דני"! תגיד לי אולי למה כן פדידה? תגיד לי מה הוא יעשה ואיך הוא יעשה!!!! מחכה לתשובה (אלא אם כן אין לך!)

MS6

New member
דייקתי, וזו האמת

בש"ס יש פילוג רציני מאוד וזאת בגלל שלא כולם רוצים ללכת אחרי הרב בניזרי (שממש לא אוהב את דני) הרב בניזרי חתם עם נתן בלי לקבל אישור ממועצת חכמי התורה, מועצת חכמי התורה ידועים באהבתם לדני (זה בגלל שדני גרם לבחירתו של הרב עמר לתפקיד הראשון לציון) לכן הם לא מוכנים שחתימו עם מישהו מלבד דני וקנין. הסקר של אגודת ישראל התפרסם ודני קיבל בו 46% לעומת 11% של נתן ו9% של פדידה, עכשיו לדני יש ארבע מפלגות שבטוח יעברו את אחוז החסימה, וזה נכון שלא כל מצביעי המפד"ל ודור אחר יילכו אחרי המנהיגים שלהם בעיניים עצומות אבל גם 90% מהם זה לא רע! לדני יש גם תומכים באגודת ישראל, שגם אם הם לא ילכו עם דני יש קבוצות שם שילכו אחריו בעיניים עצומות. לש"ס אדוני היקר, יהיו רק 2 מנדטים, הם התחלשו בצורה משמעותית וזאת בגלל שהמפלגה הארצית נחלשה וגם בגלל שמפלגות כמו המפלגה של נתן שטרית לוקחים להם קולות. ואגב ממקור חרדי, החרדים החליטו על החלטה לא ללכת עם שלום פדידה באף מחיר!!!! אז דבר שיותר משמח אותי מאשר העובדה שראש העיר הבא לא יהיה שלום פדידה. אבל בלי ספק דני התקרב ביומיים האחרוניים בצעדי ענק לעבר ראשות העיר, והוא המועמד המוביל, אנחנו בדרך לניצחון! אז עכשיו למי תצביעו אתם תושבי בית שמש?!? לגוש החרדי או לגוש הדתי-חילוני!? זה או אנחנו או הם!! אני אפילו לא רוצה לחשוב מה יקרה אם הם ישלטו לבד בעיר!!!!

MS6

New member
תיקוני טעויות

"לכן הם לא מוכנים שחתימו" הכוונה שיחתמו ו"אז דבר שיותר משמח אותי..." הכוונה אין דבר שיותר משמח אותי

למעלה