חדשות דפשמוד

alpha80

New member
חדשות דפשמוד

בחודש נובמבר מופיע DVD כפול של דפשמוד עם כל הקליפים שיצאו מ 1986 עד 1998. Double DVD - Videos 86>98 להלן רשימת השירים : Disc One: 1. Interview with Depeche Mode 2. Stripped 3. A Question of Lust 4. A Question of Time 5. Strangelove 6. Never Let Me Down Again 7. Behind The Wheel 8. Little 15* 9. Everything Counts (Live)** 10. Personal Jesus 11. Enjoy The Silence 12. Policy Of Truth 13. World In My Eyes 14. I Feel You 15. Walking In My Shoes 16. Condemnation (Live) 17. In Your Room 18. Barrel Of A Gun+ 19. Its No Good+ 20. Home+ 21. Useless+ 22. Only When I Lose Myself+ 23. Depeche Mode - A Short Film Running Time: 126 Minutes Disc Two: The Videos 1. But Not Tonight (from the Film ´Modern Girls´) 2. Strangelove ´88 (US Version) 3. One Caress (US Video) 4. Condemnation (Paris Mix) 3 Short Films 1. Violator 13/11/90 2. Songs Of Faith And Devotion 27/1/93 3. Ultra 26/2/97 Running Time: 87 Minutes

ט ו ר ה

New member
איזה מבאס זה

יש לי את "המהדורה הקודמת". נו טוב, הוא דפוק אבל, אז נחכה לזה.

../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif וואו!!!!!!!!!!!!

אולי אני אקנה לעצמי...מגיע לי, לא? מחכה ומצפה.

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הבעיה היא, שאמא לא ממש מתרגשת מהעובדה שאני מודיע שוב ושוב שאני לא אגיע לאף אירוע שישא את הכותרת "קפה ועוגה/יום הולדת/וואט-אבר למשנה תורן". היא פשוט חייבת. אני לא אוהב ימי הולדת, בעיקר לא את שלי!
נראה מה היא מתכננת השנה, ואיך אני יוצא מזה הפעם... (לפחות עכשיו אני לא גר שם! הא-הא!)

לפחות אצלך אנשים מגיעים ליומולדת

אצלי גם זה לא. בשנתיים האחרונות אפילו אבא שלי לא טרח לאחל לי מזל טוב. וחוצמזה, גם אני שונא מועדים בכלל, וימי הולדת בפרט: מה עשיתי בשנה האחרונה? כלום. מה אני מאחל לעצמי לשנה הבאה? כלום. איפה אני רואה את עצמי בעוד כמה שנים? אין לי שום מושג. מישהו הביא לי מתנה שווה? לא (טוב, לפעמים אני מקבל כסף, אבל זה ממש לא השקעה רגשית). העיקר: כולם מסביב שמחים ורק אני עם הראש באדמה. בלעחס. בקיצור, ליומולדת אני אגיד לאמא שלך לקנות לך את הדיסק החדש של אחינועם ניני. זה יבטיח שאתה תגיע לאירוע. ואם כבר, אז מכיר את birthday song של Blain L. Reininger (מטקוסידו מון)? שיר אדיר ודכאוני כמו שמתאים ליום אבל כזה.

../images/Emo26.gifיש לזה סיבה...

מבעוד מועד, מוציאה אמא של משנה תורן פקודת ארגון מסודרת, בה היא מפרטת את הנושא, השיטה, האופן ואת מקום וזמן ההתייצבות. פקודה זו מופצת למשפחה המורחבת (והיא מורחבת, האמן לי). עכשיו מה? במשפחות מזרחיות מסורתיות (אה! כמו שלך, אלאדין!) מרכיב הציות והדביקות הוא משמעותי, ולכן ההתייצבות היא כמעט כמו בצה"ל - באחוזים גבוהים, לשמחת המארגנת. כמובן ששם, יושבים כולם ומפטפטים על הא ועל דא ועל משנה תורן, ואיך שהוא עדיין בצבא, ועל החברה (שאין, וגם לא תהיה) ועל זה שהוא גר בת"א, ועוד כהנה וכהנה רכילויות. ויהיו גם הנשמות הטובות (הגיסות, כפארה עליהן) שינסו לברר למה אין חברה, ואם אפשר לסדר לך מישהי, בלה-בלה-בלה. בקיצור, כיף נורא! יש גם צדדים חיוביים; פוגשים כל מיני בני-דודים נחמדים שלא יצא לך לדבר איתם מאז ליל-הסדר של 88´ ותמיד התגעגעת אליהם. יאללה, שיעבור כבר החודש הזה.

לסדר לך חברה?

אין בעיה, רק תגיד ואני שורק לאוגי שמתייצבת כמו טיל לצידך (מממ... זו בדיחה קצת פרטית, אבל משנה תורן לא עונה למסרים, אז אין לי ברירה). חוץ מזה - באמת שעוררת את רחמי. האמת? יש לי רעיון איך תוריד ממך את כל זה, אבל אתה לא תאהב אותו. ומכיוון שבכל זאת זה פורום אייטיז והזכרת כינוסים משפחתיים - יש אחלה שיר לזה: "אבא בא סבא בא חיים מכפר-סבא בא גם הסבתא יא-בא-בא מי שבא ברוך הבא אהלן ומרחבא!" (ביצוע מצמרר של שלמה ניצן, שגם עליו ההורים לוחצים מתי סוף סוף תהיה לו חברה) ואם כבר הזכרת ליל-סדר ודכאון - למה לא ללכת ישר ל passover של joy division? This is a crisis I knew had to come Destroying the balance I´d kept Turning around to the next set of lies Wondering what will come next

turrican

New member
משהו כאן חסר לי

מלבד שזה פריט חובה לכל מעריצי דפש מוד ובכלל , חסר לי השיר See you שראיתי את הקליפ שלו , אחד השובבים והמקסימים של הלהקה בזמן שהיו יפים ותמימים. ..עוד בעיה. כרגע אין לי DVD

ט ו ר ה

New member
יש לי פתרון בשבילך ...

תקנה את הקלטת וידאו של הסינגלים 81-85 (ולי אין אותו...) גם עם הקליפ וגם לא ב DVD

pimpf

New member
לא כל כך פתרון... ../images/Emo10.gif

משום שאין את הקליפ בקלטת... לא See Tou לא Get Balance Right לא The Meaning Of Love לא Leave In Silence... בקיצור, אין שם את כל הקליפים של דפש... עדיין אני בדיעה שהם צריכים להוצי DVD של כל-מה-שיצא-להם!!! אוף... רק ממני הם יעשו כסף, אז תחשבו עוד על השאר...

pimpf

New member
../images/Emo41.gifמדהיםםםם!!!!!!!!../images/Emo41.gif

אלפא, תודה רבה על העדכון!!!! ממש עשית לי את הלילה
מה אתם אומרים, יש סיכוי שיוציאו עוד DVD לקליפים הראשונים שעדיין לא יצאו על קלטת??? (נו טוב, אין לזה סוף אני יודעת...) (אלפא, ברשותך, אני מעתיקה את הרשימה לפורום שלי... נתתי את הקרדיט לך, בכ"ז אתה השקעת בכתיבה...
) שוב תודה, חפי

למעלה