חדשות גדולות!!!

MadonnaFan

New member
חדשות גדולות!!!

סלח לי פנתר, זה טיפה אוף-טופיק אבל אתה לא תשעה חברת פורום ותיקה וישישה *מכניסה את השיניים התותבות לפה...* סתאאאאאאם תהיה נחמד, כי זה גם קצת קשור! ואני מבטיחה שכדי להעניש את עצמי אני אכניס לעצמי את האוזניים לתנור (מזכיר לכם מישהו?) אז... כידוע לכם אנחנו כל הזמן מדברים פה על ספר... אז אני כותבת אחד כזה... אני חולמת על הפר שלי במדף רבי-המכר... דרך אגב ה הנסיון השלישי שלי לכתוב ספר... אבל זה האחד... וויש מי לאק דרך אגב זה קצת בכיוון של פנטזיה! מה שמבטיח שכמה מחברי הפורום פה יקראו אותו... *שוקעת בחלומות על נשים שקוראים את הספר שלי* @מעין@

MadonnaFan

New member
התכוונתי...

*שוקעת בחלומות על אנשים שקוריאם את הספר שלי* @מעין@

Hermione

New member
נשים שקוראות זה בסדר

וצריך לדבוק בזה. זאתאומרת, לכתוב בנקבה. ככמה אני עושה תמיד. אני מממאאאוווודדד פמיניסטית, ולדעתי החינוך של כתיבה בלשון זכר היא מוטעית. אני מנהלת התכתבות עם האקדמיה ללשון בנושא הזה כבר איזה שנתיים. הן לא ממש חושבות כמוני, אבל אני עוד אראה להן! וחוצמזה, גם אני כותבת ספר. בעצם יותר מאחד. אחד הוא מעין אנציקלופדיה כזאת. ואני גם כותבת שני פאנפיקשנים של הארי פוטר ומחזה. אני ממש ענפה... ופנתר, אל תכעס.....

LuNaTiC

New member
מדונהפאן והרמיוני,

וויל יו בי סו קינד ותתנו לנו לקרוא את מה שאתן כותבות? אני כותבת פאנפיק בעצמי, אבל הוא כל כך מגעיל ואני ממשיכה כי ביקשו ממני, והוא ממש מגעיל. המ זהו. -ענבל-

Hermione

New member
את ההתחלה של אחד הפאנפיקים שלי

כבר פרסמתי פה, בהמשכים. אפילו קיבלתי כמה ``מחמאות`` עליו מפיבס... עוד לא ממש התקדמתי מאז... תפרסמי את שלך! אני אוהבת לקרוא פאנפיקים... ואני אוהבת לשים שלוש נקודות בסוף כל משפט... ... ... ...

LuNaTiC

New member
חחחח

אני שמה שלוש נקודות באמצע המשפט.... כמו קודם.. וגם בסוף.. כמו עכשיו.... ולפעמים זה עובר את השלוש.. אניוואי, אני זוכרת.. ששמת את הפאנפיק.. אבל מחמאות מפיבס זה לא נחשב:) מחמאות ממני זה טוב! אני רוצה לראות... והפאנפיק שלי.. מגעיל.. *מכניסה אצבע לפה ומקיאה כשחושבת על הפאנפיק* ואוף, עכשיו באמת עשיתי לעצמי חשק להקיא.. או שאולי זה הסנדוויץ` עם שוקולד שאכלתי קודם? המממ... -ענבל- i thought that u were someone who would do me right untill u played with my emotions and u made me cry.

S.tal

New member
אני דווקא שמעתי...

אני דווקא שמעתי שבאקדמיה ללשון, החליטו במקום לכלול את האנשים בלשון זכר, לכלול את האנשים לפי מספרם, באותו מקום. כלומר שאם נמצאות יותר נשים מגברים במקום, אז ישתמשו בלשון נקבה. טל

פגעסוס

Well-known member
אז השאלה העקרונית הבאה

באיזה מין ישתמשו אם ירצו להגדיר בכלליות קבוצה שבה מספר הנשים והגברים זהה...

Hermione

New member
שמעתי על זה

וגם ביררתי בקשר לזה באקדמיה ללשון, ועינת גונן מהמזכירות המדעית (זו שאני מתכתבת איתה) אמרה לי בפירוש שלא היה חוק כזה, וגם לא מתוכנן להיות חוק כזה לעולם. אבל אל תדאגו, אני כבר אטפל בזה.....

turki

New member
האמת... אני דיי מבין אותם...

מכמה סיבות (ואני לא שובניסט!): 1) אף אחד (כולל הבנות) לא ידבר ככה, זה כבר מושרש מדיי בשפה העיברית 2)את לא תתחילי לספור כמה בנים ובנות בדיוק יש בקבוצה מסויימת אז זה דיי טיפשי. 3) מה באמת קורה במצב של ``תיקו``? ואני אומר זאת שוב... אני לא שובניסט (מי נתן לך רשיון יא פוסטמה!)

S.tal

New member
לא נכון

לא צריך לספור כמה בנים ובנות בדיוק יש בקבוצה מסוימת. אפשר להעריך, ואם גם אי אפשר להעריך, אפשר להתייחס לשני המינים! ולפנות לאנשים גם בלשון נקבה וגם בלשון זכר! וזה גם מה שצריך לעשות במצב תיקו. לפנות לשני המינים!

LuNaTiC

New member
בהחלט!

לפנות לשני המינים בגלל ש- אי אפשר להעריך בדרך כלל. ו- כי ככה, אנחנו שווים וצריך לפנות לשני המינים.. אפילו אם רואים נגיד שבאותו חדר יש כ-20 שנים וכ-5 בנות.. לפנות לשני המינים...

פגעסוס

Well-known member
גבירותי, רבותי

אני פונה אליכם,אליכן מאחר ורבים רבות בפורום זה אומרים אומרות שהם הן לא שפויים שפויות. אם אתם אתן חושבים חושבות ששפיות היא דבר שאינו נמצא בכם בכן, אני מבקש מכל אחד מכן מכן להרים את ידו ידה... ככה זה ישמע אם יפנו לשני המינים ביחד. לדעתי האישית אין צורך להחליט כיצד יש לפנות לאנשים במצב כזה או אחר, אלא לתת לכל אדם לפנות כפי שהוא חושב לנכון... בין כה וכה אף אחד כמעט לא מקשיב להחלטות הללו...

Panther

New member
לא צריך לפנות לשני המינים

לא צריך לפנות לשני המינים זה שטויות. זה שאומרים בלשון ``זכר`` זה לא אומר שלא פונים אל הנקבות. זה שאומרים ``כל החברים בפורום`` - המילה ``חברים`` לא מתכוונת רק לזכרים, אלא גם לריבוי של זכרים ונקבות.

אני גם כותב...

סיפור. היה לי פעם רעיון, אבל הוא נפל בגלל חורים בעלילה, והתיישנות. בינתיים אני כותב פאנפיקים. אני כותב פרק ראשון לפאנפיק מנק` הראייה של סאב זירו קצת אחרי סיום Mortal Kombat Conquest (ששודר בערוץ 3 ממזמן, אבל ירד בגלל עלויות גבוהות יותר ממה שציפו). לפרסם אותו כאן כשאסיים?

ViperG

New member
אני חולה על MK

ואני אשמח לקרוא פאנפיק על זה, אבל הסדרה הייתה ממש גרועה, היא הייתה קצרה, לא ראו רבים וחשובים כמו ליו קנג, סוניה וכו`... והסיום! גרררררר איך שהוא עצבן אותי הרגשתי חרא כל היום בגלל הסיום הדפוק הזה!!!! איך הם יכולים להרוג את כל הטובים בפרק אחד, ועוד פרק הסיום!!!! זה כזה מבאס...

למעלה