היי אני חדשה ,אחלה פורום! הוספתי תמונה של ג'וני שאני ממש אוהבת
L LIRONSH100 New member 6/6/06 #9 ברוכה הבאה לכל החדשות.. מקווה שתהנו כאן ( בטוח עם את אוהבת את ג'וני...) אני לירון וזהו אני חושבת....
מ מאוהבת בטל New member 6/6/06 #5 שללווםם- חדשהה../images/Emo99.gif שלוםם כן, גם אני חולה על ג'וני דפ אם למישהו יש תמונות יפות שלו.. כי לא מצאתי אז זה יהיה טוב יום טוב לכולםם
שללווםם- חדשהה../images/Emo99.gif שלוםם כן, גם אני חולה על ג'וני דפ אם למישהו יש תמונות יפות שלו.. כי לא מצאתי אז זה יהיה טוב יום טוב לכולםם
L LIRONSH100 New member 6/6/06 #8 ../images/Emo171.gifברור שכולן זוכרות את זה אני במיוחד כי הוא גדול ממני באיזה שעה הוא נולד? (הכיי הרבה 24 ) וב26 שנים... (התאריך שלי 10.6 ) בכלל זה שבוע של ימי הולדת... (במיוחד בשכבה שלי..)
../images/Emo171.gifברור שכולן זוכרות את זה אני במיוחד כי הוא גדול ממני באיזה שעה הוא נולד? (הכיי הרבה 24 ) וב26 שנים... (התאריך שלי 10.6 ) בכלל זה שבוע של ימי הולדת... (במיוחד בשכבה שלי..)
E Eowyn of Rohan New member 6/6/06 #11 %^#$#$%#$ מה שרשמתי הוא שזה באמת שבוע עם הרבה ימי הולדת.. רק אתמול היה לאיזה 7 וברוכות הבאות לכל החדשות
%^#$#$%#$ מה שרשמתי הוא שזה באמת שבוע עם הרבה ימי הולדת.. רק אתמול היה לאיזה 7 וברוכות הבאות לכל החדשות
A annafff New member 7/6/06 #13 ברוכות הבאות כולן!!!!!!!../images/Emo140.gif יש!!!!!!!!!!!! עוד 3 ימים יום הולדת לג'נג'ון!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם את רוצה תמונות יש לי אתר.... תכנסי לתמונות יש שם די הרבה..... תהני!
ברוכות הבאות כולן!!!!!!!../images/Emo140.gif יש!!!!!!!!!!!! עוד 3 ימים יום הולדת לג'נג'ון!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם את רוצה תמונות יש לי אתר.... תכנסי לתמונות יש שם די הרבה..... תהני!