חדשות בפורום

YoungLust

New member
חדשה!!!!111 [ילדה מחפשת צומי]

קוראים אותי עומר, אבל אתם יכולים לקרוא לי עומר. אני נקבה!!1111 (זה פרט חשוב) בת 13 מגן יבנה [מכירים? מכירים?] אמנם לא הייתי באף הופעה, ואני כופרת שמורידה דברים מאימיול מחמת חוסר תקציב, אבל אני מחבבת פלוס את המוזיקה של העוגיות (לגביי חברי הלהקה אנלא יודעת כלום, אבל אני אקלוט לאט [או מהר]), ומקווה להשתלב פה יפה. פיס :) [אני לא כזו חופרת בד"כ.]

חדשההה../images/Emo192.gif

שלום קוראים לי בר........ ואני בת11 אתם יכוולים לשאול אותי שאלות....
חחחח אמממ וזהו

tipeshet

New member
אלוהים ישמור.

היי, מה קורה? יו, קוראים לך עומר?! גם לי!!1! וגם את נקבה?!! אומייגאדדדדד, גם אני!!1!! נהיה לי פסיכי מדי. השתלבות נעימה וכאלה דברים שאומרים.

היי בר...../images/Emo85.gif

למימ שעוד לא קלט... בר היא אחותי
... בר..את מרשה לספר על הפתק שהשארת לי בלילה??D: ביום ראשון..? אז..ברוכה הבאה
[ד"א..אני חולה...הלכתי היום לבצפר רק למבחן במורשת וחזרתי
]

YoungLust

New member
../images/Emo99.gif

את גם פה! DDDD: יקירתי, לאט לאט נצליח בתוכנית שלנו.

וואוואווא ברוכה הבאה כפרע../images/Emo85.gif

איזה קטע, שקוראים לך עומר ואת נקבה..:) וכן, מכירה גן יבנה. יש לי חברה שעברה לשם!! או שהיא עברה ליבנה? אין לי בדיוק מושג מה ההבדל. זה כמו שחזרנו עכשיו מהצפון, והיה מטולה ומטולה עלית..כיאילו מה, קשה להמציא שמות יותר מקוריים לערים!? אזזז אני נועה...ואני בת 14..וחצי...תאמת, יותר מחצי. אני בינואר אהיה בת 15!!! ווייהייפפייי... אניוויייייייייי השתלבות מהירה... בטג ליינס יש שירשור על חיברי הלהקה
תלחצי ותהני! צ'או.. נועה.

YoungLust

New member
גן יבנה זה לא יבנה

20 דק' נסיעה. גן יבנה זה גם יבנה, רק עם גן. [שיר תנועתי שכזה.] תודה לך על ההודעה החמימה. את נחמדה למדיי ^^" והו, אני אסתכל בטגליינס.תודה^^"

אכן גן יבנה זה לא יבנה :p

כי אין חור יותר גדול מיבנה. אני גר שם P: ואת בנוע"ל? נחמד, אבל את לא בחל"ב, אז... מי את?!

YoungLust

New member
חוחו

אני בכיתה ח', קבוצת קבוצה :) אבל אני לא כלכך הולכת לאחרונה.

YoungLust

New member
ואגב,

גן יבנה זה הרבה יותר חור. ונדמה לי ששמתי ת'שם שלך כמה פעמים, פה ושם

clyps

New member
מחבבת +! ברוכה הבאה!

ברוכה הבאה לפורום תהני כאן ובואי להופעות!
אני מחבבת אותם קמץ פתח

YoungLust

New member
תודה ^^"

ותודה שוב :) אם יהיה לי עם מי ללכת להופעות, ואם אמאשלי תסכים לי בשמחה אבוא D:

נעמקה19

New member
ברוכית הבאית! D:

את נשמעת אחלה בחלה, ואני שמחה לקבל אותך לפורומינו הקט, שכבר לא נהייה כל כך קט. אזז.. אני נעם, ואני בת 13 וחצי מת"א D: יש לדפנה והעוגיות לוח הופעות די עמוס לאחרונה אז אני בטוחה שייצא לך להיות באחת מהן מתישהו
אני מציעה לך לא להפסיד הופעה שלהם, כי זו באמת חוויה לכל החיים D: וכדאי לך לקנות דיסק שלהם. הוא מעוצב נוראנורא יפה ^^. זהו, השתלבות נעימה

למעלה