חדשות בלוגר

ohad m

New member
חדשות בלוגר

היי לכולם. אני אנסה לנסח את זה בצורה הפשוטה והקלה להבנה ביותר. בלוגר שינו כמה דברים בקוד הפעלה שלהם, לפני כמה חודשים, ולכן יש בעיה עם העברית. הדרך הנורמלית היחידה כיום להשתמש בבלוגר היא באמצעות PHP או שפות תכנות דומות, בפונקצייה שנקראת INCLUDE. נכון, זה קצת יותר מסובך מישראבלוג, וגם צריך שרת תומך PHP (או דומיה) אבל לדעתי זה משתלם. זאת דרך אגב הסיבה שלא שיחררתי את ה-TEMPLATE שכתבתי. מה זה אומר מבחינתכם: 1) או שתשתמשו בישראבלוג 2) או שתעדכנו ידנית כמו רוב הבלוגים בעברית היום. 3) או שתשקיעו ותתקינו גריימטר או תוכנה דומה, בשביל זה צריך שרת עם תמיכה ב-PERL. 4) או שתמצאו שרת עם תמיכה ב-PHP או שפה דומה, ואני אסביר לכם איך עושים את זה. זה ממש לא מסובך כמו שזה נשמע. יום טוב אוהד

איה@

New member
אוהד - שאלות ../images/Emo26.gif

ראשית תודה! - האינפורמציה שאתה מוסר לנו כאן חשובה מאד. יש לי לא מעט שאלות אבל נתחיל בראשונה. מה זה PHP? יום טוב
איה.

blablamax

New member
PHP היא שפת תיכנות ../images/Emo150.gif

וכמו רב שפות התיכנות בסיגנונה היא רצה על השרת .. וצריכה תמיכה של השרת,לכן גם אם אני לא טועה אוהד כתב שצריך תמיכת שרת בשפה . לעוד מידע על PHP אני חושב שיש על כך פורום בתפוז .. שם אולי יוכלו לעזור לך יותר בפרטים על השפה ... בהרחבה. כפיר

genotip

New member
מה בדיוק הבעיה?

כשאני פתחתי בלוג בשביל להבין מה זה בלוגר לא הייתה לי שום בעיה, לא עם הלינקים בעברית ולא עם שום דבר אחר... מה בדיוק הבעיה שיש?

למעלה