חדשות בון ג'ובי!

nogao10

New member
חדשות בון ג'ובי!

טוב, הצטברו מספיק דברים כדי להביא לכם במרוכז את כל החדשות האחרונות!! אז נתחיל מהדברים המרעישים: 1. לאחרונה (למדי) נתפס אדם ששינה את שמו לריצ'י סמבורה וכך הצליח לגנוב מיליוני דולרים מחברות פיננסיות במהלך מספר שנים. לאחר שהבחור נתפס נתנו לו 16 שנים בכלא. לכסף- אגב- הוא מצא שימוש נהדר, כמו מכוניות יוקרה. המערכת שוקלת להחליף את שמה למיס עולם ולהתחיל ללכת ברחובות עם בגד הים והכתר. 2. נודע לנו לפני זמן מה כי אחותו של דייויד היקר שלנו הייתה מעורבת בפיגוע ב11/9, שזה הפיגוע של התאומים. היא עבדה בבניין הראשון שהמטוס התרסק עליו, ובדיוק כשזה קרה היא נכנסה ללובי של הבניין. שוטר אחד אמר לה לברוח- וכך היא עשתה. השוטר- דייב אמר- לא היה בר מזל כמו אחותו של משפוחס. 3. אם לא ידעתם- ריצ'י וטיקו היקרים אישרו את השמועה שהם לא מתכוונים לעשות עוד קאנטרי. או במילים אחרות: מעריצים יקרים, הבנו את המסר. המערכת גם הבינה את המסר ומבקשת למסור לכל המעריצים שהיא באמת זכתה בתואר מיס עולם, והולכת לכלא ל16 שנה עם ריצ'י סמבורה. 4. כל השמועות שג'ון מופיע בארץ לגידמאק וחבורתו- שקריות לחלוטין והופצו ע"י חבורת גאידמק כהקדמה נאה לאחת באפריל. על זה נאמר- גיידי- לא מצחיק! 5. שמועה או לא- הת'ר לוקליר ניסתה להתאבד. ידיד אשר דאג לשלומה קרא ל911 להגיע לביתה ולבדוק מה שלומה. אחרי שלוקליר יצאה מהבית והרגיעה אותם שהכל בסדר, כל צהובוני העולם התנפלו על החדשות. שמועה או לא? המערכת סבורה שזו שמועה, בעיקר כי הת'ר לוקליר היא אמא, וזה אומר המון. 6. ריצ'י קנה בית חדש! הבית הענקי כולל בריכה, חדר משחקים וכמו כן ארון ענק לכל פשעי האופנה. הבית עלה לו כארבעה מיליון דולר, שזה כסף קטן ליד הידיעה שמתחת. המערכת מאחלת לריצ' מזל טוב, וראתה שיש גם קולנוע ביתי, ומצפה להזמנה לצפייה בסרט החתונה שלה עם ריצ'י + ארגז פוקפורן. 7. עוד בענייני נדל"ן: ג'ון מכר סוף סוף את הבית שלו בניו יורק. הרוקר החתיך שלנו קיבל על הבית סכום נאה של ארבעה-חמישה מיליון דולר, לאחר שההצעה המקורית שלו הייתה בכלל קרוב לשבעה מיליון דולר. אבל אל תדאגו לג'ון, הבית עלה לו בסך הכל קצת פחות משני מיליון דולר. המערכת מאחלת גם לג'ון מזל טוב על המכירה הנאה, וסך הכל הוא צריך את זה, הבית הנוכחי שלו בניו יורק נקנה בסכום המכובד של 24 מיליון דולר. 8. אם יצא לכם להיות בסופרבול בארה"ב אולי היזדמן לכם לצפות גם בדייב + הבן קולטון, ששניהם קנו כרטיסים למשחקים. המערכת שונאת אלימות, שונאת ספורט, אבל תבליג ותלך לראות את הסרט עם ריצ'י כפיצוי. 9. אם לא ידעתם, בון ג'ובי עושים על עצמם סרט דוקומנטי עם הבמאית ברברה קופל, שכבר זכתה באוסקר פעם. המערכת נזכרת בדוקומנטרי האחרון שהיא ראתה שלהם בו ריצ'י נשאר עם תחתונים בלבד ורואים את ג'ון מתקלח, ומבקשת מהבמאית לא להוריד את הרף, אז המערכת נזכרת שמדובר בבמאית נקבה, ולא דואגת יותר. אז זה כל חדשות בון ג'ובי, המערכת, כרגיל, מאחלת לכל חברי הלהקה ולקוראים יום נעים וסוף שבוע מעולה, וכמו כן מפצירה בכם לא לבוא לביתו של ריצ'י סמבורה לצפות בקלטות הפורנו שלכם, יש לנו מספיק משלנו
!

m o r 1 0 2

New member
תודה רבה נוג../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

דווקא השירים שלהם בקאנטרי טובים
אבל לא אכפת לי איזה סוג,למרות נשאני מעדיפה רק רוק
אני פשוט מהלם מהידיעה שמישהו החליף את שמו לריצ'י..
כאילו ממש פדיחה ובושה לעולם,מגיע לו שישב בכלא

Ssssuper girl

New member
../images/Emo41.gifתודה../images/Emo24.gif

ואני באמת מקווה שהם לא יעשו עוד קאנטרי באמת..

LIRONSH100

New member
תודה נוגה!!!

טוב נעבור חדשה חדשה... 1.טוב אני לא ידעתי את זה.. -וואי הבן אדם הזה.... ואו.. אני לא יודעת להגידר את זה טוב... 2. או בטח מישל מה זה בטראומה... ופלורנס בטח אז קיבלה את ההתקף לב שלה... 3. כן אמרתי לי...- איזה כייף! יופי תמשיכו ככה! אתם הכי טו8בים כשאתם עושים מוזקית רוק- (למרות שכל דבר שתעשו תהיו מעולים- (גם מזרחית(חחחחחחחחחחחחח ג'ון שר מזרחית ואי זה תריםך להיות ענק!!!!)\ 4.מעניין מי אמרה לך שהשעמוה מפרכת! אה כן ובאותו הזמן שהשמעוה רצה- אני ואי... תדמינו לבד... 5.מענין מי שולחת לך כל פעם שיש עידוכנים בקשר לפרשה הזו של התר'ר- ד"א הידיד הזה זה הרופא האישי שלה! 6. אוי ריצ'י... טוב אז נוג הינה עוד סיבה שאני יבוא עלייך (כדי שאני ואת ופלורנס וג'ואן נשרוף לו ת'בגדים שלו?) 7.כן... ג'וני במקוםפ להשיקע בי מעדיייף להשקיע בבית כדי שסטפ תוכל לגוקר בו שהיא תלמד בקולג' וכאלה.. (מה שיקרה עוד בערך ארבע שנים (אולי אפילו חמש אני לא ממש בטוחה באיזה גיל מתחילים ללמוד שם בקולג'?) 8. אם אתם במקרה הולכים לשפם=תצלמו את קול! בבקשה אני מתחננת יש משהו שאני חושדדת שזה הוא (הוא מופיע בהרבה תמונות של ריצ'י וגם עם ג'ון והוא ניראה בן 13 וזה לא ג'סי! אז... 9.באמת חסר לה שהיא מביאה משהו פחות טוב מהקודם.... שיהיו הרבה יותר זמן מהמקלחת של ג'וני במקלחת מהשתי שניות האלה... (ד"א יש איפה שהוא תמונה שלו במקלחת הזו- כתמונה רגילה (לא וידאו..) מי שמביאה לי אותה מקבלת פיצוי!) וזה- אז עד כן פירוש החדשות מבחיניתי.. אוהבת לירון.B.J

למעלה