חדשות אמצע השבוע

tristan79

New member
חדשות אמצע השבוע

אחרי ההחתמה של הקשר הקולומביאני קבייארו בקבוצה עדיין מחפשים להתחזק בחלק הקדמי - היום יחל להבחן בקבוצה החלוץ הקמרוני פרנסיס קיויו (28), ששיחק בשבע השנים האחרונות בליגות הראשונה והשניה בגרמניה. במקרה שעטר יהיה מענין בשחקן אז רוב תנאי החוזה שלו בקבוצה כבר סוכמו. חלוץ קמרוני נוסף - תיירי טזמאטה (25), המשחק בליגה האוסטרית, הוצע לנתניה לאחר שמועמדותו להפועל ת"א נפלה. בנוסף נבחן קשר בקבוצה - נסימבה מוקאנו, מקונגו. מזל טוב לעטר שקיבל השבוע תעודת PRO יחד עם מאמנים נוספים, בסיום קורס מקצועי של ארגון המאמנים. המשחק ביום ראשון מול מכבי ת"א ישודר כ'משחק המרכזי' בערוץ 10 ויחל בשעה 20:45. עוד לגבי המשחק - הקבוצה והמשטרה הגיעו להסכמה כי הוא יאובטח ע"י 120 שוטרים ו 60 סדרנים. שער 4 יוקצה לאוהדי הקבוצה היריבה, כאשר יש אפשרות שהם "יגלשו" גם לשער 5, תלוי בקצב מכירת הכרטיסים. חדשות נתנייתים בתפוצות - בהפועל ב"ש היו מעוניינים בזנו בונדאה ששוחרר מנתניה, אך הקשר הרומני לא היה מעונין לשחק בליגה השניה וחתם בקבוצה ברומניה. בב"ש לא התייאשו ובודקים עכשיו אפשרות לצרף שני נתנייתים נוספים - שי בירוק וישמעל אדו, שאמורים להבחן בקבוצה בקרוב.

yellowarik

New member
בסוף תהיה לנו קבוצה טובה גם בהתקפה

שני שחקנים שחורים אחד מאוסטריה והשני מגרמניה, יוכלו לדבר עם יאמר גרמנית ואולי גם לפתור לנו את הבעייה בהתקפה, ואולי כבר נזכה לראות את אוקוצה על הספסל.....

tristan79

New member
אוקוצ'ה על הספסל?

לא כל כך מהר בכתבות השבוע היה כתוב כי בקבוצה לא בהכרח מעונינים להחתים עוד חלוץ בנוסף לקיויו מכיוון שיש חשש שצעד כזה יפגע בשכטר ו\או אוקוצ'ה. בינתיים יש 4 מועמדים לאייש את מכסת הזר החמישי בקבוצה - אנטוניו נהלקו מדרום אפריקה שמוגדר כקשר-חלוץ, נסימבה מוקאנו מקונגו שהוא קשר אחורי, החלוץ טיירי טזמאטה מקמרון והשם המפתיע - ג'ורג' בה, שהקבוצה שוקלת להחזיר לאור קצב החלמתו המעודד (אתם חושבים שיצטרכו לשלם לו 2 משכורות?).

גלידה?

פעם שלישית העונה שנתניה במשחק המרכזי ומקבלת את זמן הפריים טיים... הידד! אני רוצה לראות את קיויו בקבוצה, מקטעים שיצא לי לראות נראה שמדובר בחלוץ טוב שברמה של ליגת העל יוכל להיות סקורר אימתני. נקווה שעכשיו ייפתר משבר ההתקפה של הקבוצה עם רכש חזק. ומזל טוב לעטר על סיום הקורס!

pepe chatruc

New member
אתה יכול לשים קישורים לוידאו שלו בקשה ?

על הנייר נראה שבסוף אחרי כל השכונה עם המבחנים מחתימים את הזרים המתאימים. אני גם בעבר לא הבנתי את השחרור של בה כאשר בכל מקרה לא הביאו מחליף , אני מקווה שיחתימו אותו מחדש

tristan79

New member
אפשר לראות כמה דברים

דבר ראשון - הבחור גדול, וזה לא שהליגה הגרמנית מלאה בשחקנים תואמי ישראלביץ' וקיויו הזה עדיין נראה גבוה וחזק גם יחסית לויקינגים שם. חוץ מזה, מעבר לשער שהוא הבקיע ולבעיטת העונשין המוצלחת, אפשר גם לראות במהלכי התקפה אחרים של הקבוצה שהוא בד"כ נמצא באזור השער ומחכה להזדמנות. עושה רושם שמדובר באמת בחלוץ מרכזי, אולי לא מהסוג שמבקיעים שערים יפים במיוחד, אבל מהסוג ששוהים ברחבה ומנסים לנצל הזדמנויות מקרוב.

רשמית: קיויו חתום לעונה וחצי בנתניה.

כל שנותר לקוות הוא שיכבוש את כמות השערים שלו ב4 עונות בבונדסליגה(18) בעונה וחצי בליגת העל

avivtag

New member
למה בעונה וחצי?

שיכבוש את זה בחצי העונה הזו... :) עוד לא ראינו אותם אבל נראה שעטר עשה סוף סוף החתמות טובות אחרי שהוא הביא כל מיני ליצנים להבחן בקבוצה. אולי למדו בקבוצה את הלקח החשוב שאתה מקבל את מה שאתה משלם עליו ועכשיו הם מוכנים לשלם יותר בשביל שחקנים נורמליים

tristan79

New member
עוד מזל טוב

מגיע לאמייה טגה שהפך לאבא, לאחר שארוסתו ילדה בת בכורה שלשום לפנות בוקר.

SjP

New member
סוכמה העברתו של טזאמטה, יחתום ל- 3.5 שנים

מכבי נתניה סוגרת הערב את מכסת הזרים, החלוץ הקמרוני של קרנטן האוסטרית יחתום ל-3.5 שנים וישתכר כ-150 אלף יורו לעונה. http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.64.31580.html תיירי טזאמטה הקמרוני סיכם הערב (חמישי) לשלוש שנים וחצי במכבי נתניה. החלוץ, שיעזוב את קרנטן האוסטרית, יגיע לישראל בתחילת השבוע הבא, יעבור בדיקות רפואיות ויחתום על החוזה. עלות הרכישה של השחקן עומדת על 200 אלף יורו שהועברו לקבוצתו האוסטרית. בנתניה אמרו היום ש"עם טזאמטה תהיה לנו את ההתקפה הטובה ביותר בליגה". להזכירכם הפועל ת"א רצו את החלוץ הזה (גוטמן שם עליו עין) ונאלצו לוותר עליו בגלל עלות כספית יקרה מידי.

אוקיי, נראה לי עכשיו שהדחה של אוקוצ'ה מההרכב

הוא דבר בלתי נמנע... הלילויה!

למעלה