בוא נגיד שאתה לא צדיק הדור וגם לא אני...
H H E L L O111 New member 14/6/04 #43 ../images/Emo45.gif............. צודק.... אולי באמת עדיף שאשתוק קצת......
A aloudy New member 14/6/04 #45 ואם אני אגיד שכן? .....................................................
S sapir aloud555 New member 14/6/04 #46 אז תגיד שכן, מה זה ישנה? שמור תמחשבות בצד....טוב אין לי זכות. תעשה מה שבא לך בלע בלע
מ מתוקונת123 New member 15/6/04 #47 I THINK SO ... ספיר לא קלטה....ש... רוב הבנים...... הרוב?! לא! כולם.... הם.....חר**** <והמבין יבין!,חחח>...במיוחד בגיל הזה.... אהממממממממ................. לא שלא חסרל בנות...חחחחחחחחחחחחחחח טוב..........לא אמרתי כלום.... "לקחתי ת'מילים בחזרה", חחח
I THINK SO ... ספיר לא קלטה....ש... רוב הבנים...... הרוב?! לא! כולם.... הם.....חר**** <והמבין יבין!,חחח>...במיוחד בגיל הזה.... אהממממממממ................. לא שלא חסרל בנות...חחחחחחחחחחחחחחח טוב..........לא אמרתי כלום.... "לקחתי ת'מילים בחזרה", חחח
A aloudy New member 15/6/04 #48 כן בטח לא אמרת כלום... ............................................ צודקת מה אני אגיד כבר........
H H E L L O111 New member 13/6/04 #37 תודה על החדשות וברור שהיא תגיד למפגר FUCK OFF סתם קרצייה עלוקה נדבק בע.
S sapir aloud555 New member 14/6/04 #39 שגיא, שלחתי לך EMAIL בצהריים תבדוק ותגיד לי <או לחיה ] קיצר אתה תדע.